Ta burdan benım canım sıkıldı sınırım bozuldu terbıyesız adam ya, korkmazsan karakol yakınsa yada snı goturecek bırı varsa usenme kalk gıt orda bu baksınlar telefona dıyecegımde dısarı cıkamam demıstın sanırım..
en kotu ıhtımal soyle yap, sıze basta dogruyu soylemedım ama telefonunuzu (erkek arkadasınzın ısmını soyleyerek) bu kısıden aldım de :)) onun telefonunu ver ıkısı araşıp dursunlar:) gulunecek bır durum degıl ama erkek arkadasına da ayrıca sınır oldum kız ne halde adam devrılmıs yatıyor
erkek bir tanıdığıma arattırdım az önce. onada aynı şeyleri söylemiş onuda tehtit etmiş.. yani arkadaşım küfür etmedim ama sert bir şekilde konuştum harbi sert kayaya çarpımışın sen diyor. hiç bir şey kar etmedi diyor.. zaten aramaya devam ediyor..
evet buda olabilir :26:
Ta burdan benım canım sıkıldı sınırım bozuldu terbıyesız adam ya, korkmazsan karakol yakınsa yada snı goturecek bırı varsa usenme kalk gıt orda bu baksınlar telefona dıyecegımde dısarı cıkamam demıstın sanırım..
en kotu ıhtımal soyle yap, sıze basta dogruyu soylemedım ama telefonunuzu (erkek arkadasınzın ısmını soyleyerek) bu kısıden aldım de :)) onun telefonunu ver ıkısı araşıp dursunlar:) gulunecek bır durum degıl ama erkek arkadasına da ayrıca sınır oldum kız ne halde adam devrılmıs yatıyor
Yuh ama... Yerinizde olsam karakolu arar durumu anlatır, biraz da abartır "gece gelip kapıma dayanacak diye çok korkuyorum, ne yapabiliriz?" falan derdim.
yarın ilk işim bu olcak sanırım babamda bir taraftan sakın yapma öyle bir şey diyor ama ne yapayım artık başka çare kalmadı..
polisi aradım bu arada. devriye gezecekler. yarında şikayet edersiniz dediler. adamları da gece gece bir sapık yüzünden nelerle uğraştırıyorum yaa..
Ama siz çekindiğinizi çok belli etmişsiniz, artık tepkisiz kalsanız bile tacize devam edecektir.
Ben senin yerinde olsam adamın telefonunu internette heryere dağıtırdım. İntikam öylemi alınır böylemi...
Ben senin yerinde olsam adamın telefonunu internette heryere dağıtırdım. İntikam öylemi alınır böylemi...
Bence cocugu cekin kenara bu numara kimin diye sorun savciliga ve polise şikayet ettiginizi söyleyin.cocuk panikle agzından kaçırır herşeyi.Bence öğrenciniz bir tanıdığına işlettiriyor sizi.Başka bir açıklaması yok olayın.Yarın öğrencinizle bir konuşun bakalım ayrıca ilk iş savcıya gidin başka türlü çözülceği yok bu işin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?