sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

ama çok güldüm ben buna sen çok yaşa emi krize girdim yaa.. aynen öyle devrildi yatıyor. zaten bu soğukkanlılığı beni deli ediyordu halada öyle. neyse onun da suyu ısındı..

Yuh ama... Yerinizde olsam karakolu arar durumu anlatır, biraz da abartır "gece gelip kapıma dayanacak diye çok korkuyorum, ne yapabiliriz?" falan derdim.

sabaha kadar arar zaten adam.
en azından uyku haram olur sevgılıye

Yuh ama... Yerinizde olsam karakolu arar durumu anlatır, biraz da abartır "gece gelip kapıma dayanacak diye çok korkuyorum, ne yapabiliriz?" falan derdim.

yarın ilk işim bu olcak sanırım babamda bir taraftan sakın yapma öyle bir şey diyor ama ne yapayım artık başka çare kalmadı..

Ben senin yerinde olsam adamın telefonunu internette heryere dağıtırdım. İntikam öylemi alınır böylemi...

polisi aradım bu arada. devriye gezecekler. yarında şikayet edersiniz dediler. adamları da gece gece bir sapık yüzünden nelerle uğraştırıyorum yaa..

Ya arkadaşım aradan zaman geçsin sular durulsun sen bu numarayı silme sapık diye kaydet sonrada hani ögrenciler falan yapar ya duvarlara parklara kagıtlara yaz bırak arayanı bol olsun manyagın.yalnız olay unutulmaya yuz tutmuşken senin yaptigini sanmasin anlamasinda.unutma intikam soguk yenince tatlı olur.

Bence öğrenciniz bir tanıdığına işlettiriyor sizi.Başka bir açıklaması yok olayın.Yarın öğrencinizle bir konuşun bakalım ayrıca ilk iş savcıya gidin başka türlü çözülceği yok bu işin.

Ama siz çekindiğinizi çok belli etmişsiniz, artık tepkisiz kalsanız bile tacize devam edecektir.

çekindiğimi gösterecek bir şey yapmadım aslında yada yaptım hiç farkında değilim dedim ya sinirlenince işte sağlıklı düşünemiyorum. yine iyi tuttum kendimi arayıp bir güzel bağırmak vardı ama sakinliğimi koruyacağım..

Ben senin yerinde olsam adamın telefonunu internette heryere dağıtırdım. İntikam öylemi alınır böylemi...

Bu suçtur. Haklıyken haksız olmaya gerek yok. Ortada tehdit var, taciz var, hele bir de cidden askeri personelse şikayet durumunda başı ciddi belaya girecektir, başka yollara gerek yok.

Öyle bir şey sakın yapmasın.Haklıyken haklı duruma düşer konu sahibi.Sonra o manyak gerçekten dava filan açar bilişim suçları vs şeylerle uğraştırır durur.

Bence cocugu cekin kenara bu numara kimin diye sorun savciliga ve polise şikayet ettiginizi söyleyin.cocuk panikle agzından kaçırır herşeyi.

ne var yani yanlışlıkla aradıysan ayy sanki bir suç işlemişsin
aklı sıra seni korkutacak cıkcık
korkma canım sen şikayet et msjlarını silme gösterirsin
ALLAH yar ve yardımcın olsun canım

belkı zamanında öğrenci veya annesi yanlışlıkla bu adamı aramış olabilir.
öğrencide sanırım gıcıklık olsun dıye
böyle bir şeyi senın de yaşamanı istedi.

harbi yaa,,,ne bela adammış bildiğin sülük.
böyle birini insan öldürse yınede siniri geçmez
etrafındaki insanları düşünemiyorum valla

bence cocugun bir sucu yok daha ilkokula gidiyor belki yanlislik olmustur numarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…