sen etrafindaki ugrasma birak diyenleri bosver
yarin ilk is en azindan bir karakola git numarayi ver
walla hiç sorma olur böyle şeyler dedi tabi hemcinsi ya neyse zaten son günlerde beni sinir ediyordu bu da tuz biber oldu. Sapık devam yazmaya bıkmadı da ya okuyup okuyup siliyorum. Hep aynı şeyler.. Beni arayamazsın herkesi ara ama beni asla arayamazsın.. Nasıl bir adama çarptığını tahmin bile edemezssin yazmış...
telefonu kapat uyumaya çalış ya öyle üzüldümki yakın bi yerde olsan gelip alıcam seni nerdeyse. uyumaya çalış biraz korkma ısıracak köpek havlamaz..
bak yasayan 2 kısı olarak sana cozum yolu onerdık sen daha ozur dılıyosun ama :26:
canım benim çok naziksin inan korkmuyorum. bir elimde biber gazı bir elimde bıçak nöbetteyim bu gece( korkmuyorum tabi tedbir diyelim)
bi daha aradımı konusmadan sonra
ne zaman aramistin sen bu sahisi konturleride bol herhalde..
sabah 9 du sanırım. o saatten beri arıyor. tl yi felan geçtim nasıl şarjı bitmiyor.
sabah 9 du sanırım. o saatten beri arıyor. tl yi felan geçtim nasıl şarjı bitmiyor.
tekrar acsana bi ne diyecek..:26:
erkek bir tanıdığıma arattırdım az önce. onada aynı şeyleri söylemiş onuda tehtit etmiş.. yani arkadaşım küfür etmedim ama sert bir şekilde konuştum harbi sert kayaya çarpımışın sen diyor. hiç bir şey kar etmedi diyor.. zaten aramaya devam ediyor..
erkek bir tanıdığıma arattırdım az önce. onada aynı şeyleri söylemiş onuda tehtit etmiş.. yani arkadaşım küfür etmedim ama sert bir şekilde konuştum harbi sert kayaya çarpımışın sen diyor. hiç bir şey kar etmedi diyor.. zaten aramaya devam ediyor..
hala arıyorsa eğer
polısi ara ve durumu bıldır,görsün gününü hanzo.
bakalım polıslere de dişini geçirebiliyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?