sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

telefonu kapat uyumaya çalış ya öyle üzüldümki yakın bi yerde olsan gelip alıcam seni nerdeyse. uyumaya çalış biraz korkma ısıracak köpek havlamaz..

sen etrafindaki ugrasma birak diyenleri bosver
yarin ilk is en azindan bir karakola git numarayi ver

babam diyor ya sakın savcılıkla felan uğraşma diyor.. bilgilerimi söylüyor diyorum yok yinede anlatamdım uğraşma diyorum sana diyor büyük sözü dinle diyor. hala büyüyemedik ya anne baba gözünde..

ya sabır ya selamet

telefonu kapat uyumaya çalış ya öyle üzüldümki yakın bi yerde olsan gelip alıcam seni nerdeyse. uyumaya çalış biraz korkma ısıracak köpek havlamaz..

canım benim çok naziksin inan korkmuyorum. bir elimde biber gazı bir elimde bıçak nöbetteyim bu gece( korkmuyorum tabi tedbir diyelim)

ne zaman aramistin sen bu sahisi konturleride bol herhalde..

Allaallah ir canim sikildi ki gece gece..manyak adam.acayip sinir oldum.bence hic vakit kaybetme.hemen sikayetci ol.

canım benim çok naziksin inan korkmuyorum. bir elimde biber gazı bir elimde bıçak nöbetteyim bu gece( korkmuyorum tabi tedbir diyelim)

korkma canim ya kapina dayanacak degil ya komsular varmis senle ayni ildemi o bile belli degil..

Okur okumaz ogrencinizin oyun oynadigini dusundum.

Belki bir arkadasi belki dayisi falandi

Yoksa nereden bilecek bilgilerinizi

Yerinizde olsam hemen savciliga suc duyurusunda bulunur kisiyi buldurturdum

Rezil ederdim

sabah 9 du sanırım. o saatten beri arıyor. tl yi felan geçtim nasıl şarjı bitmiyor.

gerçekten kötü nıyetlı biri
hislerimde kesınlıkle yanılmam.

demek ki birilerinin yanlışlıkla arasını beklıyordu
özellıkle bır bayanın.

ah ahh,,keşke sert bır kayay denk gelseydı
bak nasıl işinden gücünden oluyordu.

Ta burdan benım canım sıkıldı sınırım bozuldu terbıyesız adam ya, korkmazsan karakol yakınsa yada snı goturecek bırı varsa usenme kalk gıt orda bu baksınlar telefona dıyecegımde dısarı cıkamam demıstın sanırım..
en kotu ıhtımal soyle yap, sıze basta dogruyu soylemedım ama telefonunuzu (erkek arkadasınzın ısmını soyleyerek) bu kısıden aldım de :)) onun telefonunu ver ıkısı araşıp dursunlar:) gulunecek bır durum degıl ama erkek arkadasına da ayrıca sınır oldum kız ne halde adam devrılmıs yatıyor

tekrar acsana bi ne diyecek..:26:

erkek bir tanıdığıma arattırdım az önce. onada aynı şeyleri söylemiş onuda tehtit etmiş.. yani arkadaşım küfür etmedim ama sert bir şekilde konuştum harbi sert kayaya çarpımışın sen diyor. hiç bir şey kar etmedi diyor.. zaten aramaya devam ediyor..

Çekindiğinizi belli etmişsiniz, o da üstünüze vardıkça varmış. Bu saatten sonra yapmanız gereken tek şey savcılığa gitmek olmalı. Bir kere yanlışlıkla aramışsınız diye sizi araştırıp bir de üstüne tehdit etmiş, ve "telefon sapığı" sıfatını hak etmeye yetecek kadar sizi taciz etmiş. Bunun cezası olmak zorunda.

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

hala arıyorsa eğer
polısi ara ve durumu bıldır,görsün gününü hanzo.

bakalım polıslere de dişini geçirebiliyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…