sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

Korkmayın, sizin yapamayacağınızı düşündüğü için öyle konuşuyor. Siz çaresizce çırpındıkça hem üstünüze geliyor, hem gözünüzü daha çok korkutmak istiyor ve bundan zevk alıyor. Lütfen artık telefonla bağınızı kesin ve şikayet etmekten korkmayın.

inşallah haberi vardır. asker mi zaten o bile belli değil ki. inşallah asker olurda ihraç edilir görevinden..

3 seçenek var.

1-yüksek mevkii sahibidir ve rahatlığı oradan gelıyordur
2-ruh hastasıdır
3-tanıdıkları vardır bilgileri oradan sağlamıştır.

Kız ızmırdeysen gelıp alalım senı evımde mısafır ol sabaha kadar ben konusurum o salakla
hıc tavız verme basına geleceklerden haberı yok garıbanın sen sıkayet et savcılık harıcınde askerı bır bırımede gıtmenı onerırım ben kesınlıkle bak hemen hallederler eger dedıgı gıbı askerıyedense :26:

yok canım o kendi kendine mesaj atıyor. iki kere maesaj attım ben sadece.. biri sabah biri akşam. az öncede açtım telini sadece normal konuştum ve kapattım. yani tepkisizim genel olarak..

gerçekten ağır biri olsaydı, şüphelendiği bir durum varsa da araştırmasını yapardı gizliden gizliye. siz rahatsız ederseniz ancak bu kadar şey söylerdi, ki ondan da şüpheliyim.
durup da bu kadar şeyle uğraşacak kaç aklı başında insan var?

paranoyakça bir sürü mesaj atmış, sizi taciz etmiş resmen. siz hiç cevap vermeyin. iş resmiyete dökülünce, o bunu yazdı/dedi; bu bunu yazdı/dedi' ye dönecek iş. birşey yazmazsanız başınızı ağrıtacak şeyler de olmaz.

çocuklardan numara istemek yerine, bir daha idareden alın bu bilgileri...

aklıma çocuğun bir abisi, akrabası vs size şaka(?) yapıyor olabilir gibi de geldi ama siz yine de cevapsız kalın. buna da kızarsa, iyice kendi başını derde sokar.
resmi bir şikayetinizin olması çok önemli ama, olur da bir gün karşınıza çıkarsa, her türlü kendi başına dert alacağının göstergesi olur. hem sizinle uğraşması konusunda daha caydırıcı olur.

Son düzenleme:
Çok ilginç. Hangi operatöre aitse yarın şansınızı bi deneyin bayiye gidin belki çıkar.

Savcılığa gidemeyeceğini zannediyor.Blöf yapıyor korkmamış gibi davranıp şikayetin sonuçsuz kalıra getiriyor bence korkmuş.Ailene şaşırdım benim kızımın başına böyle bir şey gelse.Yaşadığı şehrin karakolunu ararım.Savcılığı ararım ortalığı ayağa kaldırır benim çocuğumun bilgilerini nasıl bulup rahatsız edebilir diye şikayet ederim.Bir avukat arayın danışın size yol göstersin.Gsm şirketinizi arayın rahatsız edildiğinizi bildirin.Ailenizin rahatlığına nişanlınızın umursamazlığına çok şaşırdım.

ayyy canım benim hemşehrim bende izmirliyim.. fakat izmirde değilim... heryere gideceğim bu şekilde devam etsin ankaraya da gideceğim. yaptığı terbiyezsiliğin haddi hesabı yok..

3 seçenek var.

1-yüksek mevkii sahibidir ve rahatlığı oradan gelıyordur
2-ruh hastasıdır
3-tanıdıkları vardır bilgileri oradan sağlamıştır.

Ama yüksek mevkii ne olabilirki? Devletin savcısından büyük olan hakim ve yargıçlar var. neyine güveniyordur acaba...?

Madem olayın üstüne gitmeye niyetli değilsiniz, daha fazla niye uzatıyorsunuz ki konuyu ben anlamadım...?

ailem tedirgin olmasın diye yüzeysel anlattım olayı yani ciddi olacak biçimde anlatmadım yoksa çok tedirgin olacaklar gerek duymadım hatta babam bilgilerimi bilen biri dedikten sonra tedirgin oldu sürekli aradı bende şaka yapmışlar bana demek zorunda kaldım. tedirgin etmek istemedim onları da..

ayyy canım benim hemşehrim bende izmirliyim.. fakat izmirde değilim... heryere gideceğim bu şekilde devam etsin ankaraya da gideceğim. yaptığı terbiyezsiliğin haddi hesabı yok..

gece gece cok sınır oldum canım ya
aılenede kızdım ama
sen yat uyu kafanı topla yarın sabah evden yalnız cıkma bırılerı olsun yanında mutlaka karakola degıl savcılıga gıt dırek arkasından askerı bır bırıme bu basıt bır asker cıkacak bence

Madem olayın üstüne gitmeye niyetli değilsiniz, daha fazla niye uzatıyorsunuz ki konuyu ben anlamadım...?

başta niyetli değildim evet bu doğru fakat olayın seyri değişti.. yani bir hayli uzatılacak bir hal aldı hala mesaj atmakta ve bütün bilgilerimi bilmekte..

ailemi tedirgin etmemek için fazla detaya inmedin. hatta şaka yapmışlar dedim son konuşmamızda gerek yok şimdi onları da tedirgin etmeye..

başta niyetli değildim evet bu doğru fakat olayın seyri değişti.. yani bir hayli uzatılacak bir hal aldı hala mesaj atmakta ve bütün bilgilerimi bilmekte..

Nasıl tüm bilgilerini bilebiliyor zahmet olmazsa hangi bilgileri bildiğini yazabilirmisin? nedir bu milli istihbarat falanmı!

ne yazıyor mesajlarda

takmış kafayı aynı şeyler sürekli beni arayamzssın kızım sen.. yanlış oldu ayaklarına yatma yemem ben bunları.. kim olduğunu biliyorum amacın ne senin tarzı şeyler.. döndür döndür aynı şeyler... ruh hastası kesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…