- 28 Haziran 2010
- 1.014
- 421
- 398
dedik bunu savcılığa şikayet edeceğiz diye arayan arkadaş demiş zaten. hiç umarında bile olmadı insan biraz korkar felan dedi hatta o da.. bu kadar cesur olması da kaygılandırıyor beni. insan biraz çekinir ya aramayı felan bırakır hiç umrunda değil. mesaj atmış savcılığa gidiyorsun yarın dilekçeni veriyorsun diye. hatta sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum demiş. yani nasıl şikayet edilir kime başvurulur felan yardımcı olurum diye yazmış... insan birazcık çekinir yaa burnuma pis kokular geliyor.. bu kadar rahatlık normal değil.. acaba ruh hastası felanmı ve elinde raporu felanmı war. geröi gayet düzgün konuşan biri ama şaştım kaldım..
Ayy kimmiş bu adam. kim olduğunu öğrendin mi 11818 den turkcelden felan
Dediğin gibi ya ruh hastası yada bilişim telekominakosyon ve bilişim kanunlarından haberi yok. Sen savcılığa şikayet et o zaman görür korkuluyormu korkulmuyormu. Hayır Askerim diyor sanıyorki sivil yargı onu yargılayamaz geride yaşıyor heralde. biliyorsunuz o iş bitti ordu mensuplarıda sivil mahkemelerde yargılanabiliyor. bunlardan bihabermiki acaba...
dedik bunu savcılığa şikayet edeceğiz diye arayan arkadaş demiş zaten. hiç umarında bile olmadı insan biraz korkar felan dedi hatta o da.. bu kadar cesur olması da kaygılandırıyor beni. insan biraz çekinir ya aramayı felan bırakır hiç umrunda değil. mesaj atmış savcılığa gidiyorsun yarın dilekçeni veriyorsun diye. hatta sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum demiş. yani nasıl şikayet edilir kime başvurulur felan yardımcı olurum diye yazmış... insan birazcık çekinir yaa burnuma pis kokular geliyor.. bu kadar rahatlık normal değil.. acaba ruh hastası felanmı ve elinde raporu felanmı war. geröi gayet düzgün konuşan biri ama şaştım kaldım..
Korkmayın, sizin yapamayacağınızı düşündüğü için öyle konuşuyor. Siz çaresizce çırpındıkça hem üstünüze geliyor, hem gözünüzü daha çok korkutmak istiyor ve bundan zevk alıyor. Lütfen artık telefonla bağınızı kesin ve şikayet etmekten korkmayın.
Kız ızmırdeysen gelıp alalım senı evımde mısafır ol sabaha kadar ben konusurum o salakla
hıc tavız verme basına geleceklerden haberı yok garıbanın sen sıkayet et savcılık harıcınde askerı bır bırımede gıtmenı onerırım ben kesınlıkle bak hemen hallederler eger dedıgı gıbı askerıyedense :26:
3 seçenek var.
1-yüksek mevkii sahibidir ve rahatlığı oradan gelıyordur
2-ruh hastasıdır
3-tanıdıkları vardır bilgileri oradan sağlamıştır.
Savcılığa gidemeyeceğini zannediyor.Blöf yapıyor korkmamış gibi davranıp şikayetin sonuçsuz kalıra getiriyor bence korkmuş.Ailene şaşırdım benim kızımın başına böyle bir şey gelse.Yaşadığı şehrin karakolunu ararım.Savcılığı ararım ortalığı ayağa kaldırır benim çocuğumun bilgilerini nasıl bulup rahatsız edebilir diye şikayet ederim.Bir avukat arayın danışın size yol göstersin.Gsm şirketinizi arayın rahatsız edildiğinizi bildirin.Ailenizin rahatlığına nişanlınızın umursamazlığına çok şaşırdım.
ayyy canım benim hemşehrim bende izmirliyim.. fakat izmirde değilim... heryere gideceğim bu şekilde devam etsin ankaraya da gideceğim. yaptığı terbiyezsiliğin haddi hesabı yok..
Madem olayın üstüne gitmeye niyetli değilsiniz, daha fazla niye uzatıyorsunuz ki konuyu ben anlamadım...?
Ama yüksek mevkii ne olabilirki? Devletin savcısından büyük olan hakim ve yargıçlar var. neyine güveniyordur acaba...?
gece gece cok sınır oldum canım ya
aılenede kızdım ama
sen yat uyu kafanı topla yarın sabah evden yalnız cıkma bırılerı olsun yanında mutlaka karakola degıl savcılıga gıt dırek arkasından askerı bır bırıme bu basıt bır asker cıkacak bence
başta niyetli değildim evet bu doğru fakat olayın seyri değişti.. yani bir hayli uzatılacak bir hal aldı hala mesaj atmakta ve bütün bilgilerimi bilmekte..
ne yazıyor mesajlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?