açtım telefonu ve insan gibi olayı bir kez daha izah ettim hatta özür de diledim... senin gibi kızları bilirim ben yanlışlıkla oldu yok şunu arayacaktım yok bunu araycaktım gibi bahaneler. doğruyu söyle bana kimsin neden beni aradın geç yanlış aradım ayaklarını dedi. 2 3 gün sonra ben seninle tanışmak istiyorum dersin bu kez dedi. ben hala kesinlikle öyle bir şey olmadığını hatta erkek arkadaşımın olduğunu söyledim. tabi tabi hep aynı numaralar sizin gibileri iyi biliriz biz dedi. bütün bilgilerime ulaşmışınız zaten bu büyük bir suç bundan haberiniz yok galiba dedim. cesaretim warsa birşey biliyorumdur dedi. ne demek istediniz dedim bana birşey yapamazsın demek istedim dedi. peki ozaman gerekli merciilerde görüşürüz dedim. onlarada aynı şeyleri söylersiniz dedim. tabi ki isediğiniz yere başvurun bu sizin hakkınız dedi. daha fazla dayanamadım yüzüne kapattım teli. bu ne yaaaa
yanlis aramalara ayiracak vakti olmayan adama bak
yine soyluyorum bu asker falan degil bildiginiz sapik
ayyyyyyy acayip sinir oldum ya ne demek bosver
yokmu hic cevrende bir erkek acsin telefonu ara avrat sovsun saysin
bak bir daha arayabiliyor mu?
sen tel.u kapattikca korkuttugunu zannedecek daha cok ustune gelecek
ya kardesim ne diye ozur diliyorsun
hih adamin simdi egosu tavanda
cahil biride degilsnz
biraz cesaretli olun yaw
soylemediniz mi erkek arkadasiniza o baksin icabina bu kironun
erkek arkadaşım hiç sormayın hiç umrunda bile olmadı ona da ayrı bir sinir oldum. yarın da ayrıldım diye konu açcağım belli oldu... telefon sapığıdır canım şimdi uykum war sen aldırma dedi kapattı. şimdi bir tarafında pireler uçuyordur..
ya reklamlarda cikiyorya 1..18 ara bu numarayi kimmis neciymis sende ogren
ayrica neden bu numarayi engellemiyorsun bu kadar sinir olacagina
erkek arkadaşım hiç sormayın hiç umrunda bile olmadı ona da ayrı bir sinir oldum. yarın da ayrıldım diye konu açcağım belli oldu... telefon sapığıdır canım şimdi uykum war sen aldırma dedi kapattı. şimdi bir tarafında pireler uçuyordur..
adam adresime kadar biliyor deseydin ne vurdumduymazmis biz catladik burda,bu konu sonuclanana kadar ben meraktan ölürüm
canım orayı aradım numaranın kime ait olduğu çıkmadı. maalesef telimin o özelliği yok.. adam kapı numaramı biliyor öyle bir özelliği olsa ne yazar ki psikopatsa yandım..
walla hiç sorma olur böyle şeyler dedi tabi hemcinsi ya neyse zaten son günlerde beni sinir ediyordu bu da tuz biber oldu. sapık devam yazmaya bıkmadı da ya okuyup okuyup siliyorum. hep aynı şeyler.. beni arayamazsın herkesi ara ama beni asla arayamazsın.. nasıl bir adama çarptığını tahmin bile edemezssin yazmış...
erkek arkadaşına tekmeyi at ama iyi at
bu adamdan koca falan olmaz
Buna benzer bı olayı kısın yasadım basıt bır asker bıle cogu bılgıye ulasabılır onu bıl bı numara 2 dk arayla benı ve bı akrabamı arıyodu sonra asker oldugunu ogrendık karakol komutaanı esımın ahbabıydı numarayı soyledık ceeeeesonrası artık askerlıgımı yandı bılmem bılgı vermedı nıyeyse
yapacagın sey bırak yazsın sana msjı yarın bulundugun yerdekı askerı bır yonetıme jandarma askerlık subesı vs basvur en yetkılı kısıyle gorusmek ıstedıgın soyle sonra durumu anlat numarayı ver ıslem tamamdır
askerıyede boyle olaylara goz yummazlar bunu bılıyorum
benimde basıma buna benzer bi olay gelmişti sürekli bi numara arayıp surda oturuyorsun annenin adı su babanın adı su diye konusuyordu sonra savcılığa verdim bi jandarma karakolunda telefon ve bilgisayar basında calısan asker cıktı askerliği yandı 3ay cezaevinde kaldı sizde şikayet edin ayrıca hergün neler oluyor terör örgütleride
telefonla cok uğrasıyorlar ayrıca bütün bilgilerede ulasıyorlar
bi daha aradımı konusmadan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?