sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

manyağın birine denk gelmişsin.
yuh yaaa
insan yanlıslıkla arayamaz mı?

allah böyle kütük akıllılardan uzak tutsun.

sapık kesinlikle nüfusla çalışan bir sapık hemde. heyy ALLH ım neden normal insanlar bulmaz beni yaww

ya kardesim ne diye ozur diliyorsun

hih adamin simdi egosu tavanda

cahil biride degilsnz

biraz cesaretli olun yaw
soylemediniz mi erkek arkadasiniza o baksin icabina bu kironun

ya kardesim ne diye ozur diliyorsun

hih adamin simdi egosu tavanda

cahil biride degilsnz

biraz cesaretli olun yaw
soylemediniz mi erkek arkadasiniza o baksin icabina bu kironun

sırf olayı uzatmamak amaçlı özür diledim korkmaktan değil adama kötü konuşunca iyice çıldırıyor. ama anladım ki nezaketten bir hayli uzak evet özür dilemek hata oldu. ama dediğim gibi uzatmamak adına özür diledim.

ya reklamlarda cikiyorya 1..18 ara bu numarayi kimmis neciymis sende ogren
ayrica neden bu numarayi engellemiyorsun bu kadar sinir olacagina

benimde basıma buna benzer bi olay gelmişti sürekli bi numara arayıp surda oturuyorsun annenin adı su babanın adı su diye konusuyordu sonra savcılığa verdim bi jandarma karakolunda telefon ve bilgisayar basında calısan asker cıktı askerliği yandı 3ay cezaevinde kaldı sizde şikayet edin ayrıca hergün neler oluyor terör örgütleride
telefonla cok uğrasıyorlar ayrıca bütün bilgilerede ulasıyorlar

erkek arkadaşım hiç sormayın hiç umrunda bile olmadı ona da ayrı bir sinir oldum. yarın da ayrıldım diye konu açcağım belli oldu... telefon sapığıdır canım şimdi uykum war sen aldırma dedi kapattı. şimdi bir tarafında pireler uçuyordur..

adam adresime kadar biliyor deseydin ne vurdumduymazmis biz catladik burda,bu konu sonuclanana kadar ben meraktan ölürüm

ya reklamlarda cikiyorya 1..18 ara bu numarayi kimmis neciymis sende ogren
ayrica neden bu numarayi engellemiyorsun bu kadar sinir olacagina

canım orayı aradım numaranın kime ait olduğu çıkmadı. maalesef telimin o özelliği yok.. adam kapı numaramı biliyor öyle bir özelliği olsa ne yazar ki psikopatsa yandım..

erkek arkadaşına tekmeyi at ama iyi at

bu adamdan koca falan olmaz

masallah oda pek rahatmis

inan yaninda olsam ver telini ben ararim diyecegim
kizdigim zamanda agzim cok pistir ayiptir soylemesi ben ne sapiklar korkuttum boyle

adam adresime kadar biliyor deseydin ne vurdumduymazmis biz catladik burda,bu konu sonuclanana kadar ben meraktan ölürüm

walla hiç sorma olur böyle şeyler dedi tabi hemcinsi ya neyse zaten son günlerde beni sinir ediyordu bu da tuz biber oldu. sapık devam yazmaya bıkmadı da ya okuyup okuyup siliyorum. hep aynı şeyler.. beni arayamazsın herkesi ara ama beni asla arayamazsın.. nasıl bir adama çarptığını tahmin bile edemezssin yazmış...

canım orayı aradım numaranın kime ait olduğu çıkmadı. maalesef telimin o özelliği yok.. adam kapı numaramı biliyor öyle bir özelliği olsa ne yazar ki psikopatsa yandım..

sen etrafindaki ugrasma birak diyenleri bosver
yarin ilk is en azindan bir karakola git numarayi ver

sen en iyisi hic cevap verme vur kafayi yat sabah ola hayrola yarinda devam ederse git karakola erkek arkadasinada yol gorundu bence,
boyle bi gunde bu durumda nasil boyle rahatsa..

bak yasayan 2 kısı olarak sana cozum yolu onerdık sen daha ozur dılıyosun ama :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…