Bence öğrenciniz bir tanıdığına işlettiriyor sizi.Başka bir açıklaması yok olayın.Yarın öğrencinizle bir konuşun bakalım ayrıca ilk iş savcıya gidin başka türlü çözülceği yok bu işin.
çekindiğimi gösterecek bir şey yapmadım aslında yada yaptım hiç farkında değilim dedim ya sinirlenince işte sağlıklı düşünemiyorum. yine iyi tuttum kendimi arayıp bir güzel bağırmak vardı ama sakinliğimi koruyacağım..
bir çok arkadaşın aklına bu geldi fakat çocuk küçük zaten.. kardeşlerimin nerde oturdukları ne iş yaptıklarını nasıl bilecek... yani bilse bilse yüzeysel şeyleri bilir. ama bu durum öyle değil işteç adımı soyadımı bilmekle kalsa sadece bu kadar sorun olmaz dı zaten bir tanıdık der geçerdim. ki bu çocuk okuma yazma bilmiyor henüz.. ailelerin imkanları kötü zaten yani pek ihtimal veremiyorum..
bir çok arkadaşın aklına bu geldi fakat çocuk küçük zaten.. kardeşlerimin nerde oturdukları ne iş yaptıklarını nasıl bilecek... yani bilse bilse yüzeysel şeyleri bilir. ama bu durum öyle değil işteç adımı soyadımı bilmekle kalsa sadece bu kadar sorun olmaz dı zaten bir tanıdık der geçerdim. ki bu çocuk okuma yazma bilmiyor henüz.. ailelerin imkanları kötü zaten yani pek ihtimal veremiyorum..
Buna benzer bı olayı kısın yasadım basıt bır asker bıle cogu bılgıye ulasabılır onu bıl bı numara 2 dk arayla benı ve bı akrabamı arıyodu sonra asker oldugunu ogrendık karakol komutaanı esımın ahbabıydı numarayı soyledık ceeeeesonrası artık askerlıgımı yandı bılmem bılgı vermedı nıyeyse
yapacagın sey bırak yazsın sana msjı yarın bulundugun yerdekı askerı bır yonetıme jandarma askerlık subesı vs basvur en yetkılı kısıyle gorusmek ıstedıgın soyle sonra durumu anlat numarayı ver ıslem tamamdır
askerıyede boyle olaylara goz yummazlar bunu bılıyorum
polisi aradım bu arada. devriye gezecekler. yarında şikayet edersiniz dediler. adamları da gece gece bir sapık yüzünden nelerle uğraştırıyorum yaa..
canım ben istedim numarayı çocuk rahatsızlanıyor o yüzden istedim... ve babasını aradım öğleden sonra konuştuk zaten babası kendi numarasını bilmiyor bile yaşlı bir amcam yaa yapmazlar böyle bir şey çocukta çok masum.. hasta zaten yavrum... babası dedi gözüm iyi görmüyor yanlış vermişim o yüzden dedi. yaşlı bir adam zaten..
Ya arkadaşım aradan zaman geçsin sular durulsun sen bu numarayı silme sapık diye kaydet sonrada hani ögrenciler falan yapar ya duvarlara parklara kagıtlara yaz bırak arayanı bol olsun manyagın.yalnız olay unutulmaya yuz tutmuşken senin yaptigini sanmasin anlamasinda.unutma intikam soguk yenince tatlı olur.
kardeslerinidemi biliyor ay sen kesin gitmelisin karakola..
Ya arkadaşım aradan zaman geçsin sular durulsun sen bu numarayı silme sapık diye kaydet sonrada hani ögrenciler falan yapar ya duvarlara parklara kagıtlara yaz bırak arayanı bol olsun manyagın.yalnız olay unutulmaya yuz tutmuşken senin yaptigini sanmasin anlamasinda.unutma intikam soguk yenince tatlı olur.
yaa bir çok şey yememiş içmemiş beni araştırmış. peki ama nerden nasıl araştırdı bu derece detaylı nasıl olur böyle bir şey..
dedik bunu savcılığa şikayet edeceğiz diye arayan arkadaş demiş zaten. hiç umarında bile olmadı insan biraz korkar felan dedi hatta o da.. bu kadar cesur olması da kaygılandırıyor beni. insan biraz çekinir ya aramayı felan bırakır hiç umrunda değil. mesaj atmış savcılığa gidiyorsun yarın dilekçeni veriyorsun diye. hatta sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum demiş. yani nasıl şikayet edilir kime başvurulur felan yardımcı olurum diye yazmış... insan birazcık çekinir yaa burnuma pis kokular geliyor.. bu kadar rahatlık normal değil.. acaba ruh hastası felanmı ve elinde raporu felanmı war. geröi gayet düzgün konuşan biri ama şaştım kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?