sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

bir çok arkadaşın aklına bu geldi fakat çocuk küçük zaten.. kardeşlerimin nerde oturdukları ne iş yaptıklarını nasıl bilecek... yani bilse bilse yüzeysel şeyleri bilir. ama bu durum öyle değil işteç adımı soyadımı bilmekle kalsa sadece bu kadar sorun olmaz dı zaten bir tanıdık der geçerdim. ki bu çocuk okuma yazma bilmiyor henüz.. ailelerin imkanları kötü zaten yani pek ihtimal veremiyorum..

İkinci kere muhatap olmanız bile hataydı aslında ama boşverin artık yapacak bir şey yok. Adamın belli ki canı sıkılmış, siz konuştukça konuşur, gittiği yere kadar, belli ki bundan keyif alıyor. Artık bir şey yapmayın ve yarın mutlaka şikayet edin.

Hımm ben ortaokula filan gidiyor sanıp böyle düşünmüştüm ama değilmiş demek ki.

numayı heryere dağıt ve not düş.
''sakın bu numarayı yanlışla aramayın,sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsınız'' diye

ilk defa böyle bir şey duyuyorum yaa

canım ben istedim numarayı çocuk rahatsızlanıyor o yüzden istedim... ve babasını aradım öğleden sonra konuştuk zaten babası kendi numarasını bilmiyor bile yaşlı bir amcam yaa yapmazlar böyle bir şey çocukta çok masum.. hasta zaten yavrum... babası dedi gözüm iyi görmüyor yanlış vermişim o yüzden dedi. yaşlı bir adam zaten..

kardeslerinidemi biliyor ay sen kesin gitmelisin karakola..

En mantıklı çözüm yolu budur...Savcılığa da gitmeyi ihmal etmeyin..
Yarın mutlaka gidin ilgili yerlere.

polisi aradım bu arada. devriye gezecekler. yarında şikayet edersiniz dediler. adamları da gece gece bir sapık yüzünden nelerle uğraştırıyorum yaa..

Onların görevi bu...
Can sıkıntısından olsa gerek, uçan sinekten şüphe duysanız arayın bizi diyorlar..

ay uzuldum simdi ya ALLAH SIFASINI VERSIN INSALLAH(AMIN)

yok yok bunu yapamam. bu kez ben sapık olarak ilan edilirim..

tanidigin birisi olsaydi bu kadar uzatamazdi bence. belliki kendisine güveniyorda bu kadar ileri gidiyor. bencede yarin ilk isin sikayet et...

Mesaj atın benim kişisel bilgilerimi gayrimeşru şekilde ele geçirdiğiniz için sizi yarın savcılığa şikayet edicem. tehtitlerinize oradan devam edersiniz diye.

Son düzenleme:

Güzel bir fikirmiş ama siz siz olun kimseden intikam almak için böyle şeyler yapmayın kızlar.Her sokakta kamera var,onu geçtim o A-4 kağıtlarından parmak izinize,hücre döküntünüze,yazıcınızın markasına vs. her tür bilgiye ulaşabilirler.
Çok Dexter izlediğim için kimseye bu tarz intikamlar tavsiye etmiyorum.

mesajların tümünü okuyamadım ama fikrimi yazayım.

kesinlikle hiçbir mesajına cevap vermeyin, ararsa açmayın. yarın gidip karakola savcılığa şikayette bulunun. çocuğun numarayı yazdığı kağıdı da mümkünse saklayın, lazım olabilir.

bu kadar bilginize nereden nasıl ulaştığını da araştırın, yasal yol harici elde etmişse kendi başını ağrıtacak.
korkmanıza gerek yok ama mutlaka şikayetinizi yapın. açıklamanızı yaptığınız halde bu kadar üstünüze düşmesi çok yanlış.

dedik bunu savcılığa şikayet edeceğiz diye arayan arkadaş demiş zaten. hiç umarında bile olmadı insan biraz korkar felan dedi hatta o da.. bu kadar cesur olması da kaygılandırıyor beni. insan biraz çekinir ya aramayı felan bırakır hiç umrunda değil. mesaj atmış savcılığa gidiyorsun yarın dilekçeni veriyorsun diye. hatta sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olurum demiş. yani nasıl şikayet edilir kime başvurulur felan yardımcı olurum diye yazmış... insan birazcık çekinir yaa burnuma pis kokular geliyor.. bu kadar rahatlık normal değil.. acaba ruh hastası felanmı ve elinde raporu felanmı war. geröi gayet düzgün konuşan biri ama şaştım kaldım..

Dediğin gibi ya ruh hastası yada bilişim telekominakosyon ve bilişim kanunlarından haberi yok. Sen savcılığa şikayet et o zaman görür korkuluyormu korkulmuyormu. Hayır Askerim diyor sanıyorki sivil yargı onu yargılayamaz geride yaşıyor heralde. biliyorsunuz o iş bitti ordu mensuplarıda sivil mahkemelerde yargılanabiliyor. bunlardan bihabermiki acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…