Nasıl tüm bilgilerini bilebiliyor zahmet olmazsa hangi bilgileri bildiğini yazabilirmisin? nedir bu milli istihbarat falanmı!
başta kimlik bilgilerim sicil nosundan tuttta işte kimlik bilgileri.. ev adresim.. ailemle ilgili bilgiler. nerde çalışıyorlar nerde okuyorlar nerde yaşıyorlar gibi..
ya yuh gercekten cok şaşırdım insanın durduk yere başının belaya girmesi sinir olmak içten değil yazılanları okudukça sinirden öldm inşallah kim olduğu başın belaya girmeden bulunur mesajların hiç birinide silme ve muhakkak şikayet yarında o düşünsün
başta kimlik bilgilerim sicil nosundan tuttta işte kimlik bilgileri.. ev adresim.. ailemle ilgili bilgiler. nerde çalışıyorlar nerde okuyorlar nerde yaşıyorlar gibi..
numaran da ismin ve adres bılgılerın gizli değil galıba?
numaram kendi üzerime kayıtlı değil zaten canım...
peki
senın ısmıni falan biliyor mu?
numara senin üstüne değilse çetereni nasıl döktü
criminal minds de gibi hissettim bak şimdi kendimi. delilleri toplayalım kim olduğunu bulalım dna tükürük sidikayyy ne diyorum ben
criminal minds de gibi hissettim bak şimdi kendimi. delilleri toplayalım kim olduğunu bulalım dna tükürük sidikayyy ne diyorum ben
ay k bakma walla kafam gitti benim ya bu numara benim üzerime iki hat kullanıyorum diğeriyle karıştırdım... gizli değil sanırım yaa böyle başıma hiç bir olay gelmedi haliylede hiç ilgilenmedim...
Sende başla senin kim olduğunu öğrendim diye. sende bastır
kanıt programını sunan bayan kimdi?? ona da gideceğim bu gidişle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?