sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

bence siz direkt savcılaga gidin ve durumu bildirin sizin bilgilerinizi nasıl bulabilir bu kadar kolay ben olsam oyle yazardım adama siz degil ben sizi savcılıga sikayet edicem beni tehdit ettiginiz icin diye..

ya yuh gercekten cok şaşırdım insanın durduk yere başının belaya girmesi sinir olmak içten değil yazılanları okudukça sinirden öldm inşallah kim olduğu başın belaya girmeden bulunur mesajların hiç birinide silme ve muhakkak şikayet yarında o düşünsün

Nasıl tüm bilgilerini bilebiliyor zahmet olmazsa hangi bilgileri bildiğini yazabilirmisin? nedir bu milli istihbarat falanmı!

başta kimlik bilgilerim sicil nosundan tuttta işte kimlik bilgileri.. ev adresim.. ailemle ilgili bilgiler. nerde çalışıyorlar nerde okuyorlar nerde yaşıyorlar gibi..

yok silmedim mesajlarını tehtit içerikli olanlar özellikle duruyor. bir saat kadar önce teli açtım ve sesinide kaydettim. bu iş savcılıpa gidecek..

başta kimlik bilgilerim sicil nosundan tuttta işte kimlik bilgileri.. ev adresim.. ailemle ilgili bilgiler. nerde çalışıyorlar nerde okuyorlar nerde yaşıyorlar gibi..

yok artık! bunlar sizin bizim gibi insanların öğrenebileceği şeyler değilki. polis ve jandarma ulaşır bu bilgilere ancak... Siz sabah erkenden gidin savcılığa bu bilgileri izinsiz almak vede heleki tehdit amaçlı kullanmak büyük suçtur... Hatta karakola gidin şimdi derim ben onlar işlemi başlatsınlar normal değil bu durum...

gercekten cok enteresan asker olduğunuu varsayalım bu kdr bilgiye ulaşabilirler mi bir telden anlamadım

criminal minds de gibi hissettim bak şimdi kendimi. delilleri toplayalım kim olduğunu bulalım dna tükürük sidik ayyy ne diyorum ben

peki
senın ısmıni falan biliyor mu?

ay k bakma walla kafam gitti benim ya bu numara benim üzerime iki hat kullanıyorum diğeriyle karıştırdım... gizli değil sanırım yaa böyle başıma hiç bir olay gelmedi haliylede hiç ilgilenmedim...

criminal minds de gibi hissettim bak şimdi kendimi. delilleri toplayalım kim olduğunu bulalım dna tükürük sidik ayyy ne diyorum ben

hımmm uzun saç teli... katil 1.87 boyunda kadın:)

ilginç ama hat onun üzerine değil lakin tüm bilgiler deşifre durumunda... Gizemli enteresan ilginç

Son düzenleme:
ay k bakma walla kafam gitti benim ya bu numara benim üzerime iki hat kullanıyorum diğeriyle karıştırdım... gizli değil sanırım yaa böyle başıma hiç bir olay gelmedi haliylede hiç ilgilenmedim...

kesin numarandan isim ve adres buldu
sonrası kardeş,abi vs. vs. geldi sanırım.

beyınsiz ucube.

İyi ki üstüneymiş değilse gerçekten kork diyecektim numara üstüne değilken nasl bu kadar bilgiye ulaştı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…