sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

kesin numarandan isim ve adres buldu
sonrası kardeş,abi vs. vs. geldi sanırım.

beyınsiz ucube.

İyide nasıl numaradan öğrenebiliyor bunca şeyi gsm şirketi vermezki bilgileri hani öyle netten giripte öğrenemezsin. Bence sen gsm şirketini bi ara sor böyle böyle bilgileri istendimi sizden diye

İyide nasıl numaradan öğrenebiliyor bunca şeyi gsm şirketi vermezki bilgileri hani öyle netten giripte öğrenemezsin. Bence sen gsm şirketini bi ara sor böyle böyle bilgileri istendimi sizden diye

gsm sirketinden isime ulasip sonrada polis askerse öbür bilgilere ulasmis olabilir..

Yok ya elinde devletin kullandığı bi sistem vardır numarayı girince veri tabanından bulmuştur. Artık kolaylaştı öyle şeyler.

sanırım boyle birsey yapmak istiyormus hazır yanlıs arandı diye moda girmis hemen yada agır sizofreni hastası :26:

Yok ya elinde devletin kullandığı bi sistem vardır numarayı girince veri tabanından bulmuştur. Artık kolaylaştı öyle şeyler.

Devletin kullandığı sistemin kişilerde olması imkansız. Diyelimki buldu bi yerden anında yakalarlar bu işte başka iş var:)

Kızlar bu bilgilere asker yada polis cart diye ulaşamaz sadece istihbarat calısanları ulaşabilir

Devletin kullandığı sistemin kişilerde olması imkansız. Diyelimki buldu bi yerden anında yakalarlar bu işte başka iş var:)

şekerim mesaiye kalmıştır kurumda gece nöbeti vardır. Değilse home pc ye yüklenmez (ingilizce bildiğime dikkat çekerim)

sanırım boyle birsey yapmak istiyormus hazır yanlıs arandı diye moda girmis hemen yada agır sizofreni hastası :26:

gerçekten öyle adam eli tetikte bekliyormuş.. bir daha yanlış numara aramak mı tövbeler olsun... aramak zorunda kalırsamda polis eşliğinde felan arayacağım... ya altı üstü yanlış arama... bu kadar da olmaz ki...

Canım eğer gsm de çalışan arkadaşları varsa adını soyadını, memleketini, adresini, annenin kızlık soyadını, nüfus bilgilerini görebilirler.
Bende bir dönem gsm çağrı merkezindeydim. ordan biliyorum.
Gsm firmasını arayıpta istese bilgileri zaten vermezler. konuşmalar kayıt altında hemde verilmesi yasak.
ama orda samimi bir arkadaşı varsa o ona söyliyebilir.
böyle yapanlar oluyordu arada.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…