sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

Tamam adını gsm şirketinden öğrendi bu olur. T.C. nonu isimden nasıl öğrenebiliyor senin adında binlerce insan var. Bak olay gizemini arttırmaya devam ediyor

bana olmustu bu birkeresinde yanlıs numara cevirmistim kadın aradı ardından dedim kusura bakmayın siz surekli beni arıyosunuzda kimsiniz sizi savcılga vericemde dedim noluyoruz snra icerden babam duymus geldi noldu falan dedi bu sesi duyunca aa tamam yanlıs olmustur deyip kapadı nasıl bir toplumda yasıyoruz iste ne hastalar var

evet o da olabilir. sen birde işin içinde bulunmuşun sen daha iyi bilirsin oluyormu cidden böyle şeyler...

Tam tersi.. Şüphelimiz çok zeki:)

bence sizofrenin önde gideni
adama bak yanlislikla aradi yani sonucta, ne hemen cosuyor ki,
sanki basbakan mübarek
bencede savciliga git, ben bu kisiyi yanlislikla aradim böle böle oldu, adam beni tehtit etmeye basladi, bütün bilgilerimide ögrendi de,
hemen yarin git bence konu sahibi!

ben kacırdımmı bilmiyorum yazılmısta olabilir ogrencinin verdigi numaramı yanlıs cıktı yoksa sizmi yanlıs cevirdiniz

Böyle durumlarda önce 155 i arayıp nası bi yol izlemen gerektiğini sor bence onlar gayet güzel anlatıyolar..Gizem mizem bi tarafada ne olursa olsun kendini bi bok sandığı kesin kompleksli hemde fazlasıyla kompleksli

adam bukadar cok sürekli sana yazdigina göre bence sapik olmali,
herhalde seni tehtit ederek konusturmaya calisiyor, zevk alacak pis herif,
yani nebilim fantezimi yapiyor nedir yani, ne tuhaf insanlar var yarabbim yaaa :44:

Askeri personel bulamaz bu bilgileri.
Bence uyduruyor.
Bu gsm şirketinden arkadaşını aradı tüm bilgilerinizi aldı bence.
Başka seçenek zor gözüküyor bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…