sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

Bir kaç gün sonra tanışmak istersin dediğine göre belli ki hiçbir kız yüz vermemiş buna siz de yanlışlıkla arayınca egosunu tatmin ediyor abaza.

aramaya devam ediyor mu?

bence dalga gecmeyin cidden diyorum bu kdr detaylı bilgiye sahip bir insanla kafa bulmak pek dogru degil ne oldugunu bilmiyorsunuz adamın basınıza daha cok bela olabilir

Hani yanlis numaralara vaktin yoktu sabahtan beri elinde telefon kolundami yorulmadi de

yok bence yazma.. mesaj yazmayi azaltim simdi yine sIk sIk yazmaya baslar...

yok yazmam asla. tepki vermeyince nasıl oluyorda yazıyor kafam almıyor... yani insan bırakır yeter der yahuu.. bu ise yazıyorda yazıyor... bizimle beraber oda uyumuyor..

bence dalga gecmeyin cidden diyorum bu kdr detaylı bilgiye sahip bir insanla kafa bulmak pek dogru degil ne oldugunu bilmiyorsunuz adamın basınıza daha cok bela olabilir

Doğru söylüyorsun bugün haberlerde fatmanur cinayetinin zanlısı askerdeyken yanlışlıkla aramış da peşini düşmüş Allah korusun belki bundan etkilenip korkutmak istiyordur.

Bir kaç gün sonra tanışmak istersin dediğine göre belli ki hiçbir kız yüz vermemiş buna siz de yanlışlıkla arayınca egosunu tatmin ediyor abaza.

aramaya devam ediyor mu?

canım yok kızlar bundan hoşlanıyorlarmış sonrada bu yola başvuruyorlarmış.. çok sertmiş o yüzden kimse cesaret edemiyormuş:))) komedi ya yemin ediyorum:)) arama yok mesaja devam ediyor..

katılıyorum. bence kız tavlamaya çalışıyor

Böyle kızmı tavlanır:) İnsan gibi söylersin edersin duygularını falan bu ne böyle 7 düvel bilgiyle gelmişin kapıma bu nasıl tavlama tekniğidir:) başarısız. sonu mahpus damlarında yada ağır ödemelerle biter al sana tavlama

canım yok kızlar bundan hoşlanıyorlarmış sonrada bu yola başvuruyorlarmış.. çok sertmiş o yüzden kimse cesaret edemiyormuş:))) komedi ya yemin ediyorum:)) arama yok mesaja devam ediyor..
Icini sana dokuyor zaar

Doğru söylüyorsun bugün haberlerde fatmanur cinayetinin zanlısı askerdeyken yanlışlıkla aramış da peşini düşmüş Allah korusun belki bundan etkilenip korkutmak istiyordur.

şimdi ne gereği vardıda yazdın bunu. yarım saattir kızın kafası dağılsın diye uğraşıyoruz.

şimdi ne gereği vardıda yazdın bunu. yarım saattir kızın kafası dağılsın diye uğraşıyoruz.

yok canım benim ne istiyorsanız yazın battı balık yan gider... bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete:)) herşeyi düşünmek lazım birazda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…