- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
diğerini de yazayım mı:))) tükürükle diğerini:)))
diğerini de yazayım mı:))) tükürükle diğerini:)))
Bir kaç gün sonra tanışmak istersin dediğine göre belli ki hiçbir kız yüz vermemiş buna siz de yanlışlıkla arayınca egosunu tatmin ediyor abaza.
aramaya devam ediyor mu?
yok bence yazma.. mesaj yazmayi azaltim simdi yine sIk sIk yazmaya baslar...
bence dalga gecmeyin cidden diyorum bu kdr detaylı bilgiye sahip bir insanla kafa bulmak pek dogru degil ne oldugunu bilmiyorsunuz adamın basınıza daha cok bela olabilir
Bir kaç gün sonra tanışmak istersin dediğine göre belli ki hiçbir kız yüz vermemiş buna siz de yanlışlıkla arayınca egosunu tatmin ediyor abaza.
aramaya devam ediyor mu?
katılıyorum. bence kız tavlamaya çalışıyor
Icini sana dokuyor zaarcanım yok kızlar bundan hoşlanıyorlarmış sonrada bu yola başvuruyorlarmış.. çok sertmiş o yüzden kimse cesaret edemiyormuş:))) komedi ya yemin ediyorum:)) arama yok mesaja devam ediyor..
Doğru söylüyorsun bugün haberlerde fatmanur cinayetinin zanlısı askerdeyken yanlışlıkla aramış da peşini düşmüş Allah korusun belki bundan etkilenip korkutmak istiyordur.
Saç telinide bulduk de:)) ordan 44 numara ayakkabı giydiğini öğrendik de:)))
şimdi ne gereği vardıda yazdın bunu. Yarım saattir kızın kafası dağılsın diye uğraşıyoruz.
canım yok kızlar bundan hoşlanıyorlarmış sonrada bu yola başvuruyorlarmış.. çok sertmiş o yüzden kimse cesaret edemiyormuş:))) komedi ya yemin ediyorum:)) arama yok mesaja devam ediyor..
Icini sana dokuyor zaar
şimdi ne gereği vardıda yazdın bunu. yarım saattir kızın kafası dağılsın diye uğraşıyoruz.
Yoooo karistirma simdi konu disina girmeyelimzaar :)))) adanlımısın kız.
bunu mu yazdı herif gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?