sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

bana niyeyse hiç samimi gelmedi konu sahibesi..
içim fesat sanırım..

Konuya dna tükürük sidik karıştı bi kere adana karışmış az mı? Bi adana olaydı iyiydi

walla birr güzel dalga geçesim war aslında da.. neyle karşılaşacağımı bilmiyorum o yüzden sessiz kalcam:))

Sen dalga geçme şimdi onla yüz bulmasın yarın gerekeni yapmayıda unutma ama... Burda kafanı dağıtıyoruz işte dicemde burada geyik yapmak yasak bi iş gelmese başımıza o var::)

canım yok kızlar bundan hoşlanıyorlarmış sonrada bu yola başvuruyorlarmış.. çok sertmiş o yüzden kimse cesaret edemiyormuş:))) komedi ya yemin ediyorum:)) arama yok mesaja devam ediyor..

kızlar peşine düşse hiç takmazdı yeterince egosu tavan yapardı çünkü uzun zaman sonra bir kız aradı diye ne yapacağını bilememiş bence artık nefes alsın yeter diye düşünüyordur tl'si bitti nihayet sıra sms paketinde

Hala mesaj atıyormuş ya cidden şizofren filan bu adam.Ve büyük ihtimal polis,asker ve ya istihbarattan.Ancak bunlar öğrenebilir tel nosundan adres ve diğer bilgileri.Allah korusun böyle delilerden ya.İnşallah yarın savcılık bulur bu adamı da içeri tıkar canım.

Tlsi niye bitsin,faturalı hat diye bir şey var:)

bana niyeyse hiç samimi gelmedi konu sahibesi..
içim fesat sanırım..

siz bilirsiniz.. benim derdim bana yetiyor zatenn. ha dalga geçiyorum diye diyorsanız ne yapmalıyım oturup ağlamalımıyım. sinirlerim çok bozuk yapacak bir şey yok bu durumda.. sizin bildiğiniz bir yöntem varsa söyleyin onu yapayım...

İhtimalleri ve olağan durumları bir değerlendireyim

-Telefon görüşmenizde ''x kişinin velisi siz misiniz ? '' diye sorduğunuzda ''hayır'' cevabını olması gerektiği gibi almışsanız,ve sizde ''pardon vs'' diyip kapattıysanız bir problem yok

- Şuan için sizde bir suç bulunmuyor

Türkiyede binlerce kişi gün içinde kasıtlı veya bilmeden yanlış numaraları arayabiliyor ;buraya kadar bir problem yok

Gelelim karşı tarafın suçlu olduğu noktaları ;

1-Size tehdit dolu mesajlar atıyor olması
2-Özel bilgilerinizi sizin izniniz olmadan öğrenebiliyor olması
3-Arayan numaranın kime ait olduğunu öğrenmek için gsm operatörlerini aradığında sadece ad ve soyadı verirler.
Nasıl oluyorda özel bilgilerinizi edinebiliyor ;ilgin.

Siz bu tehdit dolu mesajlar açan adama dava açabilirsiniz
Eğer adam numaranın kime ait olduğunu öğrenmek için ; herhangi bir operatörden yardım aldıysa o şirketede,firmayada dava açabilirsiniz
Çünkü bu tarz yerler benim bildiğim kadarıyla sadece isim verirler..

Birde boşunuza kendinizi germeyin;siz her davacı olucam diyenlere aldanmayın

Gözü korkutmak yada eğlence amaçlı yapılmışta olabilir

Mesajlarını silmeyin,görüşmeleriniz zaten kayıt altındadır , sakın ola tehdit dolu mesajlar atmayın karşı tarafa

Diyeceksin aslına çok hoşuma gitti araştırmacı tarafın seninle savaşmak yerine arkadaş olabiliriz. Sen benim adımı biliyorsun senin adın ne diyeceksin şuhh bi sesle tamam orada biter iş

Konunun fake olduğunu sanmıyorum ben.Fake olsa daha sansasyonel bir konudan girerdi örneğin 2.kadın olmak!

O değil de bu adam aslında hem şizofren hem de gay olabilir ama gay kimliğini bastırmaya çalışıyodur.Çünkü bir kadın sırf kendisini yanlışlıkla aradı diye bu kadar velvele yapmak çok mantıksız.Normalde erkekler oturup bekler bi kadın beni yanlışlıkla arasa da iş atsam diye...

Dağılın hanımlar. Noktayı koydu arkadaş

siz bilirsiniz kimseyi zorla davet etmiyorum ben.. sinirim yeter bana zaten sizde uğraşmayın rica ediyorum.. bir sürü konu wardır eminim onlara yönelin isterseniz kibarca söylüyorum yanlış anlamayın... samimiyetsiz konular nasıl oluyor bilirsiniz aldatttım yazardım evli bir adamlayım yazardım.. rica ediyorum olacak iş değil. sizde haklısınız neticede sanal bir ortam... ne diyeyim herkesin kendi bileceği bir iş..

İronimi anlamamışsın almina2 şimdi senin secereni dökecem sen nasıl yanlış anlarsın benii

ay cok güldüm bu gay olayina. evet ya bencede gay olabilir

Samimiyetine inanmadığım bir konuda bir önerimde olmaz elbette. ayrıca bir eğitimci olarak böylesi bir durumda tek yapabileceğiniz şey dalga geçmek mi? neyse iyi geceler hoş sohbetler sizlere:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…