walla birr güzel dalga geçesim war aslında da.. neyle karşılaşacağımı bilmiyorum o yüzden sessiz kalcam:))
canım yok kızlar bundan hoşlanıyorlarmış sonrada bu yola başvuruyorlarmış.. çok sertmiş o yüzden kimse cesaret edemiyormuş:))) komedi ya yemin ediyorum:)) arama yok mesaja devam ediyor..
bana niyeyse hiç samimi gelmedi konu sahibesi..
içim fesat sanırım..
kızlar peşine düşse hiç takmazdı yeterince egosu tavan yapardı çünküuzun zaman sonra bir kız aradı diye ne yapacağını bilememiş bence artık nefes alsın yeter diye düşünüyordur tl'si bitti nihayet sıra sms paketinde
bana niyeyse hiç samimi gelmedi konu sahibesi..
içim fesat sanırım..
evet.. zaten derdi bu..
Diyeceksin aslına çok hoşuma gitti araştırmacı tarafın seninle savaşmak yerine arkadaş olabiliriz. Sen benim adımı biliyorsun senin adın ne diyeceksin şuhh bi sesle tamam orada biter iş
Dağılın hanımlar. Noktayı koydu arkadaş
Bunları yapacağına telefonu açıp geğirsin daha iyi be aftır
Tlsi niye bitsin,faturalı hat diye bir şey var:)
siz bilirsiniz kimseyi zorla davet etmiyorum ben.. sinirim yeter bana zaten sizde uğraşmayın rica ediyorum.. bir sürü konu wardır eminim onlara yönelin isterseniz kibarca söylüyorum yanlış anlamayın... samimiyetsiz konular nasıl oluyor bilirsiniz aldatttım yazardım evli bir adamlayım yazardım.. rica ediyorum olacak iş değil. sizde haklısınız neticede sanal bir ortam... ne diyeyim herkesin kendi bileceği bir iş..
Konunun fake olduğunu sanmıyorum ben.Fake olsa daha sansasyonel bir konudan girerdi örneğin 2.kadın olmak!
O değil de bu adam aslında hem şizofren hem de gay olabilir ama gay kimliğini bastırmaya çalışıyodur.Çünkü bir kadın sırf kendisini yanlışlıkla aradı diye bu kadar velvele yapmak çok mantıksız.Normalde erkekler oturup bekler bi kadın beni yanlışlıkla arasa da iş atsam diye...
siz bilirsiniz.. benim derdim bana yetiyor zatenn. ha dalga geçiyorum diye diyorsanız ne yapmalıyım oturup ağlamalımıyım. sinirlerim çok bozuk yapacak bir şey yok bu durumda.. sizin bildiğiniz bir yöntem varsa söyleyin onu yapayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?