sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

daha ne yazıyokı bu manyak sana canım, allah allah ya ılk defa boyle bı deli gördüm

walla kafayı yemiş. amacın neydi senin beni aradın felan yazmış. yani yanlışlıkla aradığıma inanmıyor paranoyak olmuş altında bir neden arıyor kendi kendine. cevap vermiyorum zaten mesajlarına ve diyorki cevap vermediğine göre bir şeyler yatıyor bunun altında iyice şüphe ediyorum ve beni sinirlendiriyorsun. daha kötü şeyler yapmaya zorluyorsun diye yazmış..

Yolda ayağı taşa takılsa ben askeri personelim sen benim ayağıma takılamazsın mı dicekmiş. Adı üstünde yanlışlık olmuş. Adınıza soyadınıza bildiğim kadarıyla kullandığınız operatörün bilinmeyen numaralar servisi gibi bir bölümünden ulaşabiliyor. Bence sizinle dalga geçiyor velev ki verdi savcılık siz hakaret etmediğiniz sürece yanlışlıkla aranmış bir numara için sizi suçlu bulmaz emin olun daha fazla rahatsız ederse siz verirsiniz savcılığa. mesajları da silmeyin.

iyide canım ısrarla ne diye tehidit ediyokı bu, tanısmak fılan ıstese tehdıt etmez :44:

ah bir bilsem amacı ne? ya yanlış aradığıma inanmıyor ve altında nedenler arıyor.. mesajlarından anlaşılan. bir taraftan mesaj atıyor bir taraftan arıyor. cevap vermiyorum. son çare teli kapattım..

aradiginda acsanda sakin bir dille anlatsan anlamazmi acaba :26:

son sayfayı neden göremiyorum???
cevap yazınca gördüm :))

Son düzenleme:
bilmem ki simdi ha bire mesaj atip birseylerle sucluyor yani..
bide bagirip cagirirda sende sinirlenip kendini tutamazsan oda kotu olur,
gercekten askeri personeldir belkide bilemedim ki:26:

bilmem ki simdi ha bire mesaj atip birseylerle sucluyor yani..
bide bagirip cagirirda sende sinirlenip kendini tutamazsan oda kotu olur,
gercekten askeri personeldir belkide bilemedim ki:26:

sakin olmayı başarabilirim. zaten sabah attığım mesajın sonuna argo bir cümle eklemiştim. bir an kendimi kaybederek işin bu kadar büyüyeceğini düşünmeyerek. ordan mimlendim zaten

evet taşı toprağı herşeyi suçlayacak. burda arkadaşların bir çoğu savcılığa vermemi söylüyor. aile büyüklerime danıştım kimse uğraşmamı istemiyor iş arkadaşlarımda dahil. karar veremedim.

sakin olmayı başarabilirim. zaten sabah attığım mesajın sonuna argo bir cümle eklemiştim. bir an kendimi kaybederek işin bu kadar büyüyeceğini düşünmeyerek. ordan mimlendim zaten

hala ariyor mu yada mesaj atiyormu ?
aramaya devam ederse acip sakin bir dille anlatmayi dene,
yine devam ederse hic cevap verme
yine devam ederse karakola git bari:26:

ev adresinide soylemisti degil mi ?

Son düzenleme:
Bence telefonunuzu sessize alın, dinlenin, geç oldu epeyce. İş temponuzu etkilemesin. Olayda sizin herhangi bir suçunuz yokki. Hem deşmeyin derim, yarın telefona baktınız gerçekten tehlikeli hal aldı, doğrudan verin savcılığa, dediğim gibi sizin bir kabahatiniz yok, adamın işi gücü yok demekki uğraşıyor. Çok istiyorsa o versin savcılığa. Aslında gözünüzü korkutmak istemiyorum ama bu tür bilgilerinizi öğrenebildiyse, ikamet bilgileriniz de eline gecebilir mi diye de düşünmedim değil, yalnız kalmamanızda fayda var gibi geliyor, korkutmak istemiyorum ama boş bir meseleyi bu kadar uzatan bir adam ya dengesiz ya da başıboştur bence.

hala ariyor mu yada mesaj atiyormu ?
aramaya devam ederse acip sakin bir dille anlatmayi dene,
yine devam ederse hic cevap verme
yine devam ederse karakola git bari:26:

en son deli gibi yazıyordu.. şu an telefonum kapalı açmaya korkuyorum.. hayır o kadar çok mesaj atıyorki telefonum çökecek.. açayım da bakayım devam ediyormu hala diye..

en son deli gibi yazıyordu.. şu an telefonum kapalı açmaya korkuyorum.. hayır o kadar çok mesaj atıyorki telefonum çökecek.. açayım da bakayım devam ediyormu hala diye..

ev adresinide soylemisti degilmi,en iyisi hic karsilik verme ay korktum simdi

uyuyamıyorum bir türlü takıntılı biriyim ben kafaya taktım mı tamamdır uyuyamam hayatta. walla inanın benim aklıma daha beterleri geliyor. bütün gerilim filmleri gözümün önünden geçti.. yanlız kalmıyorum zaten tatlım rahatım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…