ay ben adama deli manyak filan dedim
walla okuyorsa hemen üye olur burdan bile tehtit eder...adamın gözü dönmüş
aman yandin sen simdi uye olup cvni dokerse:18::18:ay ben adama deli manyak filan dedim
walla okuyorsa hemen üye olur burdan bile tehtit eder...adamın gözü dönmüş
daha ne yazıyokı bu manyak sana canım, allah allah ya ılk defa boyle bı deli gördüm
iyide canım ısrarla ne diye tehidit ediyokı bu, tanısmak fılan ıstese tehdıt etmez :44:
herhalde suphelendigi birileri var seni onlardan sandi
aradiginda acsanda sakin bir dille anlatsan anlamazmi acaba :26:
bilmem ki simdi ha bire mesaj atip birseylerle sucluyor yani..
bide bagirip cagirirda sende sinirlenip kendini tutamazsan oda kotu olur,
gercekten askeri personeldir belkide bilemedim ki:26:
Yolda ayağı taşa takılsa ben askeri personelim sen benim ayağıma takılamazsın mı dicekmiş. Adı üstünde yanlışlık olmuş. Adınıza soyadınıza bildiğim kadarıyla kullandığınız operatörün bilinmeyen numaralar servisi gibi bir bölümünden ulaşabiliyor. Bence sizinle dalga geçiyor velev ki verdi savcılık siz hakaret etmediğiniz sürece yanlışlıkla aranmış bir numara için sizi suçlu bulmaz emin olun daha fazla rahatsız ederse siz verirsiniz savcılığa. mesajları da silmeyin.
sakin olmayı başarabilirim. zaten sabah attığım mesajın sonuna argo bir cümle eklemiştim. bir an kendimi kaybederek işin bu kadar büyüyeceğini düşünmeyerek. ordan mimlendim zaten
hala ariyor mu yada mesaj atiyormu ?
aramaya devam ederse acip sakin bir dille anlatmayi dene,
yine devam ederse hic cevap verme
yine devam ederse karakola git bari:26:
en son deli gibi yazıyordu.. şu an telefonum kapalı açmaya korkuyorum.. hayır o kadar çok mesaj atıyorki telefonum çökecek.. açayım da bakayım devam ediyormu hala diye..
Bence telefonunuzu sessize alın, dinlenin, geç oldu epeyce. İş temponuzu etkilemesin. Olayda sizin herhangi bir suçunuz yokki. Hem deşmeyin derim, yarın telefona baktınız gerçekten tehlikeli hal aldı, doğrudan verin savcılığa, dediğim gibi sizin bir kabahatiniz yok, adamın işi gücü yok demekki uğraşıyor. Çok istiyorsa o versin savcılığa. Aslında gözünüzü korkutmak istemiyorum ama bu tür bilgilerinizi öğrenebildiyse, ikamet bilgileriniz de eline gecebilir mi diye de düşünmedim değil, yalnız kalmamanızda fayda var gibi geliyor, korkutmak istemiyorum ama boş bir meseleyi bu kadar uzatan bir adam ya dengesiz ya da başıboştur bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?