sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

bencede biraz bekleyin belki msj atmayi birakir..eger devam ederse ya numaranizi degistirmeniz gerekecek yada savciliga basvurmaniz

ev adresinide soylemisti degilmi,en iyisi hic karsilik verme ay korktum simdi

ev adersimi söyledi canım benden iyi biliyor ama helal olsun tövbe tövbe sinirden:)) kapı gibi komşularım war sorun yok yani.. ev arkadaşım da var..

Öğrenciniz lise öğrencisi mi, ilköğretim mi, belki bir ihtimal şakadır gibi de geliyor ki umarım öyledir bu kadar ısrarcı olunmazki.

açtım 28 mesaj. 16 arama. yuhhhh ya nasıl parmağı yorulmamış. arıyorrr halaaaa offffff

Öğrenciniz lise öğrencisi mi, ilköğretim mi, belki bir ihtimal şakadır gibi de geliyor ki umarım öyledir bu kadar ısrarcı olunmazki.

ilkokul canım öğrenci olma ihtimali zayif diğer sayfalrda da söyledim bir çocuğun ulaşmayacağı bilgiler. çocuk küçük zaten...

Buna benzer bı olayı kısın yasadım basıt bır asker bıle cogu bılgıye ulasabılır onu bıl bı numara 2 dk arayla benı ve bı akrabamı arıyodu sonra asker oldugunu ogrendık karakol komutaanı esımın ahbabıydı numarayı soyledık ceeeee sonrası artık askerlıgımı yandı bılmem bılgı vermedı nıyeyse
yapacagın sey bırak yazsın sana msjı yarın bulundugun yerdekı askerı bır yonetıme jandarma askerlık subesı vs basvur en yetkılı kısıyle gorusmek ıstedıgın soyle sonra durumu anlat numarayı ver ıslem tamamdır
askerıyede boyle olaylara goz yummazlar bunu bılıyorum

Şuan 156 yı arayıp ihbar etsen belki numara onların kayıtlarında bulunuyordur direkt mudahelede görebilir? Askerse tabi..

Son düzenleme:
cevap verme yarın da savcılığa git

sana birşey yapamaz sadece uğraşmak istiyor sen ondan önce davran kimmiş neciymiş anlaşılır

bir yanlış anlama bu kadar mı büyütülür

uğraşmayıp numaranı bile değiştirsen bu adam senı bulur

savcılığa gitmen en hayırlısı tedbir amaçlı

yada bir karakola gitsen senı aramaya devam ederse verirsin bir plis memuruna bakalım derdi neymiş anlaşılır en azından şahitin olur

açtım telefonu ve insan gibi olayı bir kez daha izah ettim hatta özür de diledim... senin gibi kızları bilirim ben yanlışlıkla oldu yok şunu arayacaktım yok bunu araycaktım gibi bahaneler. doğruyu söyle bana kimsin neden beni aradın geç yanlış aradım ayaklarını dedi. 2 3 gün sonra ben seninle tanışmak istiyorum dersin bu kez dedi. ben hala kesinlikle öyle bir şey olmadığını hatta erkek arkadaşımın olduğunu söyledim. tabi tabi hep aynı numaralar sizin gibileri iyi biliriz biz dedi. bütün bilgilerime ulaşmışınız zaten bu büyük bir suç bundan haberiniz yok galiba dedim. cesaretim warsa birşey biliyorumdur dedi. ne demek istediniz dedim bana birşey yapamazsın demek istedim dedi. peki ozaman gerekli merciilerde görüşürüz dedim. onlarada aynı şeyleri söylersiniz dedim. tabi ki isediğiniz yere başvurun bu sizin hakkınız dedi. daha fazla dayanamadım yüzüne kapattım teli. bu ne yaaaa

yüzzüs manyakkkkkkkkkkkkkkkkk kendını ne zannedıyo acaba mal kafa kesin igrenç liginden evde kalmıstır psikolojısı bozulmustur

karsidaki kisi normal degil bence bir yanlis aramaya bu kadar oha yani

yanlis aramalara ayiracak vakti olmayan adama bak
yine soyluyorum bu asker falan degil bildiginiz sapik
ayyyyyyy acayip sinir oldum ya ne demek bosver
yokmu hic cevrende bir erkek acsin telefonu ara avrat sovsun saysin
bak bir daha arayabiliyor mu?
sen tel.u kapattikca korkuttugunu zannedecek daha cok ustune gelecek

bu telefondan sonra mesaj atmaya devam ederse yarin filanda sen en iyisi bi karakola filan git:26:

Adam hasta kesin bu kadarı normal değil bence
Ya canı sıkılıyordur kendine eğlence arıyordur yada gerçekten hasta

Bana da seneler önce dadanmıştı bir tane asker
Sürekli arıyordu cevaplamıyordum
Bana o zamanın hesabıyla 100 tl lik kontor atmıştı nolur beni ara diye
O kontoru tüm arkadaşlarıma dağıtıp hattımı değiştirmiştim

Ne sorunlu insanlar var ya
Bir de rütbesine baksan adam zannedersin
Hiç tereddüt etme git savcılığa
Bak bakalım bir tarafları tutuşuyor mu tutuşmuyor mu
Aklı sıra askeri personelim diyip seni korkutmaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…