ev adresinide soylemisti degilmi,en iyisi hic karsilik verme ay korktum simdi
ev adersimi söyledi canım benden iyi biliyor ama helal olsun tövbe tövbe sinirden:)) kapı gibi komşularım war sorun yok yani.. ev arkadaşım da var..
Öğrenciniz lise öğrencisi mi, ilköğretim mi, belki bir ihtimal şakadır gibi de geliyor ki umarım öyledir bu kadar ısrarcı olunmazki.
açtım 28 mesaj. 16 arama. yuhhhh ya nasıl parmağı yorulmamış. arıyorrr halaaaa offffff
28 tane ne mesaj yazmışmanyak bu haa birine kalmaya gitsen bu gece:44:
ayni ilde olduklari ne maglum ki :26:
evet taşı toprağı herşeyi suçlayacak. burda arkadaşların bir çoğu savcılığa vermemi söylüyor. aile büyüklerime danıştım kimse uğraşmamı istemiyor iş arkadaşlarımda dahil. karar veremedim.
açtım telefonu ve insan gibi olayı bir kez daha izah ettim hatta özür de diledim... senin gibi kızları bilirim ben yanlışlıkla oldu yok şunu arayacaktım yok bunu araycaktım gibi bahaneler. doğruyu söyle bana kimsin neden beni aradın geç yanlış aradım ayaklarını dedi. 2 3 gün sonra ben seninle tanışmak istiyorum dersin bu kez dedi. ben hala kesinlikle öyle bir şey olmadığını hatta erkek arkadaşımın olduğunu söyledim. tabi tabi hep aynı numaralar sizin gibileri iyi biliriz biz dedi. bütün bilgilerime ulaşmışınız zaten bu büyük bir suç bundan haberiniz yok galiba dedim. cesaretim warsa birşey biliyorumdur dedi. ne demek istediniz dedim bana birşey yapamazsın demek istedim dedi. peki ozaman gerekli merciilerde görüşürüz dedim. onlarada aynı şeyleri söylersiniz dedim. tabi ki isediğiniz yere başvurun bu sizin hakkınız dedi. daha fazla dayanamadım yüzüne kapattım teli. bu ne yaaaa
karsidaki kisi normal degil bence bir yanlis aramaya bu kadar oha yani
ben tırstım ya hadı aynı şehirdelerse bence gitsin b, yerde kalsın
açtım telefonu ve insan gibi olayı bir kez daha izah ettim hatta özür de diledim... senin gibi kızları bilirim ben yanlışlıkla oldu yok şunu arayacaktım yok bunu araycaktım gibi bahaneler. doğruyu söyle bana kimsin neden beni aradın geç yanlış aradım ayaklarını dedi. 2 3 gün sonra ben seninle tanışmak istiyorum dersin bu kez dedi. ben hala kesinlikle öyle bir şey olmadığını hatta erkek arkadaşımın olduğunu söyledim. tabi tabi hep aynı numaralar sizin gibileri iyi biliriz biz dedi. bütün bilgilerime ulaşmışınız zaten bu büyük bir suç bundan haberiniz yok galiba dedim. cesaretim warsa birşey biliyorumdur dedi. ne demek istediniz dedim bana birşey yapamazsın demek istedim dedi. peki ozaman gerekli merciilerde görüşürüz dedim. onlarada aynı şeyleri söylersiniz dedim. tabi ki isediğiniz yere başvurun bu sizin hakkınız dedi. daha fazla dayanamadım yüzüne kapattım teli. bu ne yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?