Sen benim kocama bakmışsın!!

Kocama bakiyosun ama o benim sen anca benim ayak isimi yaparsin (gozculuk) demek istemis. Niye sakin kaldigini anlamadim. "Sen kimsin, senin kocan kim, neyine bakacagim, siz zavalli ikili ne zannediyosunuz kendinizi? Tencere kapak. Biri demis digeri de inanmis. Ikinizde de akil yok. sizinle mi ugrasacagim isim gucumle mi? Kapa telefonu daha da arama beni daha fazla kirmayayim kalbini yuzyuze bakamayiz sonra hadi bye" deyip kapayacaktin teli suratina

Nasılda lafımı soktum demiştir kapatınca :deli:

Konu sahibi uzak durun başınız belaya girer

Ohh yagusuklu kocamin cevresinden bir kadini daha bertaraf ettim, herifim bana kaldi diyordur... Kocasi da normalde capkinmis zaten. Bu tur kadinlar sorunu asla kocalariyla cozmezler, cevrelerindeki kadinlarla ugrasir dururlar.

Bence esine dikkatli ol Nilsu benim gozcum demiştir
Eşi de sen dikkat et onun da bende gözü var dedi yse
Gaza gelmiştir.

Ne saçmalık ama!!!
Güvenmiyorsa eşine eşiyle uğraşsın,size niye yansıtıyor ki.
Muhattap olmayın,karışmayında (yatakta bir başkasıylada görseniz söylemeyin o derece) zira kabak size patlar,o potansiyel var arkadaşınızda.

Merhaba bayanlar.Benim derdim arkadaşımın bugün bana dedikleri oldu.
Bugun toplantımız vardı. Bir arkadaşımın eşi de toplantıya katıldı. Ben oturuyordum ayağa kalktığımda gördüm. Selam verdim başımla,aynı şekilde de karşılığını aldım. Eve geldim aradan bir saat geçmeden arkadaşım aradı. "Nilsu bugün toplantıya X de gelmiş .Senin gözün gece boyu hep ondaymis.Aferin sana.Bana ajanlık yap kontrol et başkalarına bakıyor mu " diye takıldı. Ben de sadece "Sizin hakkınızda konuştum. O zaman bir baktık ama kendi işimizle ilgilendik"dedim.Arkadasim da "Yok canim bak zaten çok iyi oldu aynı yerde olmanız toplantılarda. Eşime dedim Nilsu yu gözcü yaptım sana bakacak ". Bayanlar çok kafama taktım şimdi arkadaşım rahatsız olduğu için mi öyle söyledi. Yoksa gerçekten şaka amaçlı takılmak için mi söyledi. Bundan önce de bir toplantı olmuştu ben eşini fark etmemiştim. O gün de arayıp "Nilsu X kızlara bakıyor mu kontrol et seni ajan yaptım sen benim gözcumsun" diye takilmisti.Ben çok kafama taktım ya çünkü öyle adamın söylediği gibi bakmadım gece boyu Siz olsanız ne yapardınız kafanıza takar miydiniz bu konuyu
Arkadaşın da itici kocası da itici
Sizi bu tip bir duruma düşürmesine izin vermeyin bir daha. Gözcü nedir allah aşkına,hiç yakışır mı yani
Şakası bile hoş değil ki şakadan da dememiş bayağı ajanı yapmaya çalışıyor sizi

Banane senin kocamdan deyıp tavır koyamadınız mı
Bence gorusmeyın bu ınsanla karı koca anormal

Bugun toplantımız vardı. Bir arkadaşımın eşi de toplantıya katıldı. Ben oturuyordum ayağa kalktığımda gördüm. Selam verdim başımla,aynı şekilde de karşılığını aldım. Eve geldim aradan bir saat geçmeden arkadaşım aradı. "Nilsu bugün toplantıya X de gelmiş .Senin gözün gece boyu hep ondaymis.Aferin sana.Bana ajanlık yap kontrol et başkalarına bakıyor mu " diye takıldı. Ben de sadece "Sizin hakkınızda konuştum. O zaman bir baktık ama kendi işimizle ilgilendik"dedim.Arkadasim da "Yok canim bak zaten çok iyi oldu aynı yerde olmanız toplantılarda. Eşime dedim Nilsu yu gözcü yaptım sana bakacak ". Bayanlar çok kafama taktım şimdi arkadaşım rahatsız olduğu için mi öyle söyledi. Yoksa gerçekten şaka amaçlı takılmak için mi söyledi. Bundan önce de bir toplantı olmuştu ben eşini fark etmemiştim. O gün de arayıp "Nilsu X kızlara bakıyor mu kontrol et seni ajan yaptım sen benim gözcumsun" diye takilmisti.Ben çok kafama taktım ya çünkü öyle adamın söylediği gibi bakmadım gece boyu Siz olsanız ne yapardınız kafanıza takar miydiniz bu konuyu
çok tehlikeli bir çift sorunlu koca paranoyak karısı ve birilerinin ipini çekmeye hemencecik müsaitler...görüşmeyi kesin ararsa da tersleyin

Şey demeliydin.yok bence sen kocanın yanından hiç ayrılma adam nereye giderse sende oraya git.ajanada gerek kalmaz böyle

bakın bende buna benzer bir durum yaşamıştım 10 yıllık kız arkadaşımla ,önce böyle başladı bi yerde görürsen falan bana haber ver..aman gözün üstünde olsun ..vs.vs. bir süre sonra ne oldu biliyor musunuz ; 10 yıllık arkadaşım kocasını benden kıskanmaya başladı ve ağıza alınmayacak laflar söyledi ,bu tür konuların sonu benim geldiğim nokta ,bence görüşmeyi kesin arkadaşların dediği gibi aklı sıra çakallık yapıyor .

Karı - koca kafayı bozmuşlar heralde sizle
Eşine güvenmiyorsa dizinin dibinde oturtsun
Hangi akla hizmet kocasıda gelip nilsu tüm gece bana baktı dicekki gerekçesi ne
Sağlıklı gelmediler bana ,

ne saçma bir diyalog.
arkadaşın normal değil.
kendi kocasını kendi gözlesin bir zahmet.
ben olsam irtibatı keserim.
asla sevmem böyle alengirli konuşmaları ,planları filan.

arkadaşının kocasının lafı çok anormal.. senin ona baktığını görmesi için onun sana bakması gerekiyor değil mi? demek ki....??? bence arana mesafe koy hiç iyi sinyaller almadım

Kocası eli işte gözü oynaşta bir tip, karısı da kıskanç, tencere kapak bulmuşlar birbirlerini. Uzak dur bence bir daha bu tarz konuşursa ağzının payını ver.

arkadaşınız size aba altından sopa göstermiş gibi bence hiç hoş bı konuşma olmamış ,arkadaşınızla mesafe koymalısınız ve sizinle bu tarz konuşmalar yapmamalı. Sonunda çok daha ağır ithamlarla karşılaşabilirsiniz .

Allah'ım ne korkunç ilişkiler var. Böyle evlilik mi yürür yahu.
Ne densiz, ne dengesiz insanlar.
Kesinlikle müdahil olmayın.
Bir sonra ki görüşmenizde de bu konuyu siz açın ve kesinlikle böyle bir oyunun içinde olmayacağınızı belirtin.

Back
X