Sen bu arsizliginla kocani kendinden ettin

Saolun .dönmemi istiyor ona.ama benim ona zerre kadar güvenim kalmadi oyuzden daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.zaten ev benim değil kira.benim olsa kovardim onu ne bk yerse yesin ama kovsam nolur ev benim degil

İnşallah.cocugum buyusunde kimseye eyvallahmiz olmaz

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm.. kendini bilmez insanlar hayatlarımıza girip mahvedip çıkıyor faturasını biz ve çocuklarımız ödüyor. Allah yar ve yardımcınız olsun inşAllah en kısa zamanda feraha çıkarsınız..

Saolun .dönmemi istiyor ona.ama benim ona zerre kadar güvenim kalmadi oyuzden daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum.zaten ev benim değil kira.benim olsa kovardim onu ne bk yerse yesin ama kovsam nolur ev benim degil
Siz en iyisini bilirsiniz ama şöyle söyleyeyim sizden farklı olsa da bende evliliğimde çokkkk sıkıntı çektim farklı nedenlerden dolayı bende baba evime gittim ki annem de yok vefat etmişti babamın en iyi davranışı bile bana yanlış gibi geliyordu sonra anladım ki o evden çıktıktan sonra daha dönülmüyormuş. Yazmışsınız ki eşimde aslında bırakmak istiyor. Size tavsiyem ailenizle bu tür sıkıntılar yaşayıp çocuğunuzu resil etmektense kocanız için hırs edip adam edin onu. Bir kadının yapamayacağı hiç bir şey olduğunu düşünmüyorum. Pes etmeyin hırs edin ve başaracağınıza inanın. Evinize gidin bir yandan daima gizli saklı birikim yapın 3 lira 5 lira farketmez Damlaya damlaya göl olur o süreçte de eşinizin bu illetten kurtulması için çabalarsınız. Ve unutmayın ki yer gök dua çok dua edin Rabbim er yada geç mükafatını veriyor ben dua ile neleri aştım. Sizde deneyin. İnşallah eşinizde kurtulur da evinizde mutlu mesut yaşarsınız ne kadar şuan hareketleri kötü baba da olsa o onun babası ve bir kaç sene sonra daha çok arayacak babayı. O zamana kadar da ailenizin evinde rezillik çekmektense kendi evinizde kocanızı adam etmekle uğraşın derim. Vardır her zaman son bir şans.

Hayatınız boyunca çocuğa onların bakmasını mı planlıyorsunuz ki onlar çocuğunuza bakmaz diye çalışmıyorsunuz. Evlerinde kalırsınız yine zaten şimdi de kalıyorsunuz. kira vs derdiniz olmaz. çocuğu da kreşe verirsiniz.

Ben olsam napar eder calisir cocugu krese verirdim. Daha once calisti mi meslegi var mi bilemiyorum tabi de. Zor gercekten. Allah yardimcisi olsun.
Hanfendi herşeyi düşünmüş ancak çocuğu devlet kreşine verebilmesi için yaşı küçük. 2 yaşındaki bi çocuğu özel kreşler kabul ediyor onlar da bulunduğu şehirde 2.600 civarındaymış. Kadının zaten hiç bir geliri YÖK maalesef.

Zavallı kocam boşta kaldı. Biriniz alın o zaman deyin. Ne meraklılar adamı perişan göstermeye. Allah korusun yarın öbür gün size bir şey olsa sağda solda ağıt numaraları yaparlar ama hala o adamı savunuyorlar. Bir an önce iş bulup çocuğu kreşe verin. Çocuğunuz için de kreş en iyisi olur

Kreşe veremem 2500 istiyor özel.devlet kreside 2 yaşında ki çocuğu almıyor.ben çalışsam en fazla asgari ücret alırım özele gonderemem

Umudum kalmadı benim kocayla ilgili biraz umudum olsa tamam diyicem bı sans daha ama yemin ediyorum kalmadı biraz inancım olsa hadi hırs yapayım.ben bu adamı birgün affetmeye yeltenirsem 1 yıl boyunca gozlemlicem uzaktan gerçekten içip icmiyormu tedavisini olsun .ama aynı evin içinde durmam .uzaktan en az 1 yıl güvenimi kazanırsa belki bir sans veririm.

o zaman sen evi süpür kerdeşin bulaşık yıkasın birbirinize laf saycağınıza orta yolu bulup iş bölüşmeyi deneyin

konularını okuyorum burda zaman zaman
sen çok güçlü bir kadınsın.
bu forumda birçok kişinin yapamadığını yaptın cesaretinle.
lütfen ailenin cesaretini kırmak istemesiyle dağılma.
en son iş görüşmesine gitmiştin o ne oldu?
işe girdiğinde ailene de destek olunca belki biraz yumuşarlar.
kendi kendine yetebildiğinde al çocuğunu çık zaten oradan

Kreşe veremem 2500 istiyor özel.devlet kreside 2 yaşında ki çocuğu almıyor.ben çalışsam en fazla asgari ücret alırım özele gonderemem
Allah yardımcınız olsun. Maddi güç olmayınca birine muhtaç olmak zordur eminim. Ama siz annesiniz. Evladınız için en iyisini düşünürsünüz eminim

Anlıyorum sizi. Dediğim gibi içinde bulunduğunuz durumu siz çok daha iyi bilirsiniz. İnşallah en doğru kararı alırsınız. Rabbime sığınmayı ihmal etmeyin. Tüm kapıların anahtarı O’ndadır unutmayalım. Sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…