Sen bu arsizliginla kocani kendinden ettin

Cocukla baba evine sigilmaz biliyorum,yazin ailecek esimle ailemin evine gittik (yurtdisinda yasiyorum) kirk gune yakin kaldim,yeri geldi doktor durumum oldu,yeri geldi kari koca basbasa cikip gezdik.Ogunlerde annemin tavri,kardeslerimin sikayeti yemin ediyorum,tatil falan hak getire evime donmek icin gun saydim.Kendi evin,duzenin gibi olmuyor.Yapabiliceginiz tek sey calisip para biriktirip kendi eviniz de oturmak.Es kisisi eger zor bir adam degilse siz kendi duzeniniz de kalsaydiniz ama belliki problemli.Hakkinizda hayirlisi olsun

Şiddet yoktu bana karismazdi .ama onu esrrli kafayla görünce düşmanımı gormus gibi olurdum öyle bı nefret kaplardi içimi..ne bilim ailemdende nefret edicegimi.ne aile aile oldu ne koca koca .o bu zikkimi icmeseydi mutlu mesut yaşardık.ama en fazla 5.6 ay dayandi

Cok uzuldum. Rabbim yardimcin olsun. Ben de bosandigimda oglumla yapisik ikiz gibi yasiyordum. O da benim onu terk edecegimi dusunuyordu sanirim dibimden ayrilmiyordu. Ama hepsi geciyor sonra. Su an travmalarin var. Aslinda seni rahat birakip yaralarini sarmani beklemeliler. Onlar da firsattan istifade ediyor sanirim. Rabbim yardimcin olsun.

Yarama yara katmasinlar yeter.beklemeselerde olur .

Saolun. Fırın bide arızalı patlıcak üzerimize diye korkuyoruz.kasik tencere falan vereyim bı bakalım belki işe yarar
Peki teknoloji saatleri yapsaniz. Bircok aile teknolojiye ya cok kötü diye yaklasiyor ya da tam tersi. Ortasini bulsaniz vok rahat edersiniz. Mesela 2 saat egitici bir sarki,cizgifilm acsaniz ondan sonra uykusu gelir. Zaten onda nesnenin korunum özelligi yoktur kaldirirsaniz aglamaz istemez.

Hiç 90 gün yatmadı açıkçası 15 gün falan yattı.ona doktorlar karar vermiyormu
Doktorlar erken gitmeleri yeni yer açılması için gidebilirsiniz diyorlar, fakat kendisi ısrar etmeli 90 günden önce çıkmamalı gerekirse dilekçe yazıp yinede kalmalı

Çizgi film sever aslında .ama 2. Buçuk yaşında hala tam konuşmuyor oyuzden izletmek istemiyorum fazla .hiç konuşmuyor değil.ama tamda konuşmuyor .

Çizgi film sever aslında .ama 2. Buçuk yaşında hala tam konuşmuyor oyuzden izletmek istemiyorum fazla .hiç konuşmuyor değil.ama tamda konuşmuyor .
Korktugunuz gibi olmaz merak etmeyin eğitici cizgi film acarsaniz kizinizinda konusmaya calistigini sesleri taklit etmeye calistigini farkedersiniz tabii ki siz en iyisini bilirsiniz

Korktugunuz gibi olmaz merak etmeyin eğitici cizgi film acarsaniz kizinizinda konusmaya calistigini sesleri taklit etmeye calistigini farkedersiniz tabii ki siz en iyisini bilirsiniz
Yapıyor onu bı çizgi film şarkısı var otobüsün tekerleği yuvarlak diye :) onun sesini cikarip araba sürüyor oğlum :) arada açıyorum hiç açmıyorum değil

Rabbim yardimcin olsun canim benim.Seni o kadar iyi anlıyorum kii.Defalarca annem babam bile yokken evimi esimi terk edip dayıma,kardesime gittim.Nasil bir his bilirim bol bol dua et inan kabul oluo.Allah kardeşine de vicdan merhamet versin.Unuttugu kaderinde ne yazildigini bilmemesi

Maşallah, ailenin bu kadar kötü olmasına rağmen bu kadar bilinçli bir kız olmuşsun. Cevherin içindeymiş demek ki. Bunlar zor zamanların, çocuğun küçük. Güzel günler de gelecek. Hele çocuğun sana arkadaş olduğunda çok daha kolaylaşacak her şey, senin yoldaşın, dostun olacak. Ailene filan bir şey olmaz, sen çocuğuna önem ver. Hepsi geçecek inşallah.

Çok üzüldümmmm bu nedir ya öyle aile olmaz olsun evinizden keşke çıkmayıp eşinizi yollasaydınız çok daha iyi olurmuş ama keşkelerin faydası yok. Eşiniz bu süreçte pişman ve sizinle tekrar birlikte olmak istiyorsa 1 kez daha deneyemez misiniz ? Tabi siz durumları daha iyi bilirsiniz ama deneyip bu sayede evinize dönersiniz. Baktınız tekrar bi vukuatı olursa eşinizi postalarsınız. Oda çocuğuna bakmak zorunda zaten biz anneler çocuklarımız doyarsa doyar mutlu olursa oluruz. Çocuğu yaparken zevkten dört köşe oluyor bu şerefsizler bakmaya geldi mi anaya atıyorlar. Of çok yükseldim Allah yardımcınız olsun

Amin çok saolun .hiç böyle yapacağını düşünmemiştim ben oda yaptı ne diyim canı saolsun

Bir şeyi merak ettim bile bile mi evlendiniz sonra mı öğrendiniz yediği haltları?
evet 16 yaşında biz birbirimizi tanıdık sevdik . duymuştum .bulunduğum şehire gelip ameteme yattı .nebilim bidaha yapmaz sanmıştım bikere yatinca hemen biter sanmıştım.meger öyle değilmiş.ailem 2 yıl vermedi beni buna herkezi karşıma almıştım onun için ,oda öyle yaptı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…