Sen de böyle bişey alabilirsin dedi..

Teşekkür ederim canım evet o kadar rahat biri oldumki adam gelip bikini gösteriyo fazla rahatlıkta iyi değil demekki

Gidisat guzel guzel. Supersin boyle devam et herseyde kavga cikarma. Sevindim adina. Su konundaki yorumumda bence yine dizginlen. Kizicak bisey yok. Amac baska olsa neden sana resmi gostersin?

valla nişanlın bu kez eşşeğin kulağına su kaçırmış sabır mı sınıyor ne ben haklı buldum bu kez seni

Ay bir kere üni Zamanı sevgilim bir kız arkadaşının botunu göstermişti de sinir olmuştum, sen de böyle al diye.
Sonra o abartıyorsun dedi klasik.

Daha sonra ben değişik bir gömlek tarzı gördüm birinde, çok beğendim biraz da abartarak anlattım sanırım, o da ona sinir oldu.

Kısaca örnek veren açısından hiç farklı bir niyet olmasa da diğer kişi ister istemez kıyaslama gibi düşüneniliyor. Ben duygunuzu anlıyorum ama abartmamak gerek diyenlerdenim.

Bence abartma hem sen sorup duruyosun nasıl bişey alayım diye hem adam sana göstermek için saklamış düşünmüş etmiş. Gerçekten kötü niyetle bakmış olsaydı yanlış anlicağını düşünüp göstermezdi ki. Abartma ki eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme

Ben bunda bir şey göremedim kusura bakma.Ne var ki bunda.

Ben sevgilime,yolda durup canlı kanlı adam gösterip saçını böyle kestirelim mi diyorum mesela.
Ya da beğendigim bir kıyafeti gösteririmm (herhangi bir adamın üstünde) sana bunun rengin de alalım mı diyorum..

O buna takacak olsa yanmışım ben.

Bir de o da bana internette beğendiği elbiseleri yollar,
Başka başka beğendiği kadınlar üstünde.

Şimdi ben adama nasıl tarif edeyim beğendim saçı,o bana nasıl tarif etsin beğendiği elbiseyi?

Al,göster bitti..

Ben sıkıntı yapmazdım canım..

Ya yinede o kızın üzerinde göstermesi hoş olmamış madem bikiniyi çok beğendi kızıda tanıyor kıza sorsaymış bikininin markasını da en azndan internetten fotosunu bulup gösterseymiş.

Bende çok bozulurdum şahsen.

Bence senin dediklerinde problem yok da sevgiline mayolu slipli boxerli adam gösterip bunu alalım diyor musun onu merak ettim

Canım eski konularını okumadım ama yorumlardan anladığım bu ilişkide sorunlu taraf hep sen gösterilmissin. Benim inancım ortada bir sorun varsa mutlaka iki taraflidir. Hatta bazı öküzler kendi pisliklerini karşı tarafa sen kıskançsin sen kavgacisin diyerek örtmek ister,sen de buna inanırsın ve safca kendini düzeltmeye kalkarsın. Halbuki sorun karşıdakine olan güvensizlik ve onun gözü dışarda bir adam olmasıdır. Örneklerini gördüm. Sana da böyle bir şey mi yapılıyor acaba diye düşündüm. Çünkü sevgilinin yaptığını iyi niyetli biri değil dangalak biri yapabilir ancak. Bu konuda istediğin tepkiyi de verebilirsin bence

Ben olsam bikinili resmini atması ayrı anormal geldi ama whatsp grubundan çıkmasını isterdim ne alaka böyle bir grup evlenceksiniz bide ne gerek varki

Bence senin dediklerinde problem yok da sevgiline mayolu slipli boxerli adam gösterip bunu alalım diyor musun onu merak ettim

Öyle bir adam görüp, göstermişliğim olmadı.
Ama nette görsem ya da tv de söylerim.
Konuşabiliyoruz en azından bu konuda.
Ama senin dediğin şekilde reelde yaşamadık bunu.

Mesele göstermek değil esasen bana göre,söyleme şekli..
Mesela bikinilı bir kadın gösterip ağzının suyu aka aka'' Vayy be vücuda bakk,ne güzel kadın.Böyle bir sevgilim olmadı v.s''şeklinde konuşsa tabiki böyle tepki vermem.
Ama,''canım bak bundan alalım sana da yakışır dese ''bozulmam.

Sevgilinin ,bunu sana söyleme şekli ve hissettirdiği durum önemli kısaca.

Biz de durum bu, daisy8889

Ben böyle yapamazdım takdir ettim yine de durumunuzu. Saç elbise mantıklı ben de kızmam. Ama bikini tarzı bir şeyi bir kız üzerinde gostermesindense bir resimde hatta ne bileyim sıradan bir mankenin üzerinde göstermesini tercih ederdim. Kalkıp da bir arkadaşının üzerinde olmasi bende sadece bikiniyi değil komple kızı beğenmiş düşüncesi uyandırıyor. Kıskanç biriyim ben belki de bu yüzdendir.

off tabi ki uzatman gerekirdi hatta 1 hafta boyunca falan telefonlarına asla çıkmamalısın.
hatta şey yapsan nişanı atmakla falan tehdit etsen aklı başına daha çok gelir diye düşünüyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…