- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Teşekkür ederim canım evet o kadar rahat biri oldumki adam gelip bikini gösteriyo fazla rahatlıkta iyi değil demekkiBaya zaman oldu konu acmayali.
Bu o kdr zamandan snra ilk tartismanizmi??
O zmn tebrik etmek istiyorum seni.
Ben daha güzel bişey düşündüm balayına kendin gidiceksin dedimSenimkinin öyle arkadasları olsa oyarım. Ne cesaret ya kadında tuhaf. Bence onun dediğinin aksini daha gzl bişe al
Kendince espri yapıyo işte çok melek bi insan olmuşum
Teşekkür ederim canım evet o kadar rahat biri oldumki adam gelip bikini gösteriyo fazla rahatlıkta iyi değil demekki
Ya öyle tabide biraz moralim bozuldu ister istemezGidisat guzel guzel. Supersin boyle devam et herseyde kavga cikarma. Sevindim adina. Su konundaki yorumumda bence yine dizginlen. Kizicak bisey yok. Amac baska olsa neden sana resmi gostersin?
Merhaba hanımlar,bu aralar sürekli evlilik mobilya alışverişindeyim yoğunum,bugün yine nişanlımla mobilya bakmaya gittik,eylül sonunda evleniyoruz kısmetse balayı için alışverişe çıkıcaz biara,bende bazen nasıl bikini alsam nasıl şapka gözlük alsam diye soruyodum,neyse bugün biraraya gelince lisedeki arkadaşlarıyla whatsap grubu var gruptaki bi kız maldivlere gitmiş işte foto atmış hem deniz havuz hem kendisi var,bana fotoyu gösterdi böyle bi bikini alsak nasıl olur diye ben şaşırdım nasıl ya dedim sen baya incelemişsin sanırım dedim,sana göstermek için silmedim dedi suratım düştü yapma lütfen falan dedi neyse sonra düzeldim ama eve gelince yine canım sıkıldı uzatmam gerekirdi değilmi
Bence nisanlinizin suçu yok suçu olan o kadın bikinili resmini paylaşmış
Ben bunda bir şey göremedim kusura bakma.Ne var ki bunda.
Ben sevgilime,yolda durup canlı kanlı adam gösterip saçını böyle kestirelim mi diyorum mesela.
Ya da beğendigim bir kıyafeti gösteririmm (herhangi bir adamın üstünde) sana bunun rengin de alalım mı diyorum..
O buna takacak olsa yanmışım ben.
Bir de o da bana internette beğendiği elbiseleri yollar,
Başka başka beğendiği kadınlar üstünde.
Şimdi ben adama nasıl tarif edeyim beğendim saçı,o bana nasıl tarif etsin beğendiği elbiseyi?
Al,göster bitti..
Ben sıkıntı yapmazdım canım..
Bence senin dediklerinde problem yok da sevgiline mayolu slipli boxerli adam gösterip bunu alalım diyor musun onu merak ettim
Öyle bir adam görüp, göstermişliğim olmadı.
Ama nette görsem ya da tv de söylerim.
Konuşabiliyoruz en azından bu konuda.
Ama senin dediğin şekilde reelde yaşamadık bunu.
Mesele göstermek değil esasen bana göre,söyleme şekli..
Mesela bikinilı bir kadın gösterip ağzının suyu aka aka'' Vayy be vücuda bakk,ne güzel kadın.Böyle bir sevgilim olmadı v.s''şeklinde konuşsa tabiki böyle tepki vermem.
Ama,''canım bak bundan alalım sana da yakışır dese ''bozulmam.
Sevgilinin ,bunu sana söyleme şekli ve hissettirdiği durum önemli kısaca.
Biz de durum bu, daisy8889
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?