- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.360
- 498
- 37
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahajahahahahahahahajajajajhaqjhq kibNecip fazili pek bilmem ama ona ne buyuk laf etmis diyecek son kadinsin burda yazdiklarindan yola cikarak diyorum biraz ornek alsan iyi edersin yoksa halt geldin halt gidersin
Medeniyet acmaksa bedeni ....... N.f.k
Daha büyük bi tepki gösterirdim sanırım çünkü arkadaşı gruba göndermiş öbür türlü kendi araştırmış bulmuş olcaktıKonu sahibi merak ediyorum. Nisanlin bikini reklami gormus ve sana gostermis olsa ayni mi olurdu tepkin
Valla öyle sözde manzarayı gönderiyoNe rahat kizlar var yahu.
Haketti o :))
Şaka bile olsa rica ediyorum Üstad Necip Fazil hakkinda bu şekilde konuşmayınız...ve onun her dizesi ayri bir güzeldir sevmeseniz de böyle demeyin Üstad büyük laf eder o konuda katiliyorum.Bu Necip Fazıl da her halttan çıkıyoraman ne büyük laf etmiş
Benim ustadim değil.7
Şaka bile olsa rica ediyorum Üstad Necip Fazil hakkinda bu şekilde konuşmayınız...ve onun her dizesi ayri bir güzeldir sevmeseniz de böyle demeyin Üstad büyük laf eder o konuda katiliyorum.
Sizi anliyorum sevmeyebilirsiniz ama küçumseyemezsiniz...bende Nazim Hikmet Ran i sevmem ama okurum cunku sanatci neyse yanlis bir sey demedim sairlerimize saygi sart benim icin tabii kusura bakmayin gereksiz bir yorum oldu sanirim.Benim ustadim değil.
Sevdiğim bi insan da degil
Çoğu fikirlerini saçma buldugum sıradan bi insan iste.
Tuba seni çok çok çok kocaman öpüyorum arkadaşım yanaklarindan. Ama konu Necip fazilin düşünceleri vs değil. Nazım hikmette aşk mask der maşallah aldatmadigi sevgilisi kalmamis örneğin . Birinin kaleminin iyi olması ona saygı duymam için yeterli değil .Sizi anliyorum sevmeyebilirsiniz ama küçumseyemezsiniz...bende Nazim Hikmet Ran i sevmem ama okurum cunku sanatci neyse yanlis bir sey demedim sairlerimize saygi sart benim icin tabii kusura bakmayin gereksiz bir yorum oldu sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?