Sen de böyle bişey alabilirsin dedi..

Necip fazili pek bilmem ama ona ne buyuk laf etmis diyecek son kadinsin burda yazdiklarindan yola cikarak diyorum biraz ornek alsan iyi edersin yoksa halt geldin halt gidersin
Hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahajahahahahahahahajajajajhaqjhq kib

Bugün mobilya bakmaya gittik,surat yaptım hep oda açıklama falan yaptı kötü niyetli olmadığını yanlış anladığımı söyledi ben yine bişey demedim gruptan çıktı çaktırmadan baktım gördüm sonra gruptaki bi erkek arkadaşı aradı niye çıktın diye oda bikinili resim geldi home rahatsız oldu sizinde sevgiliniz görse rahatsız olurdu gibilerinden beni savundu o arkadaşıda tahmin ettiğim gibiymiş biz kızlarsız kendi kendimize grup kuralım demiş kızda yazmış şimdi neden çıktın diye ama ne konuştular bilmiyorum sormadım

İlk defa sizi değil de nişanlınızı haksız buldum bir konunuzda.
Ne gereksiz, ne lakayt bir tavır olmuş. Hele ki sizin gibi kıskançlığını zamanında açık açık, fazla fazla göstermiş bir kadına böyle bir resim göstermeden önce azıcık düşünür insan. Hatta düşünür düşünmez de vazgeçer...
Hani artık kıskançlık yapmıyorum demişsiniz ya... Acaba ne kadar düzeldiniz, ne kadar sabırlısınız, sınırlarınız nedir diye merak ederek sizi mi sınıyor?
Ama tebrik ederim sizi, büyük gelişme var. Fayans bakmaya gittiği için yaşanan kavganızı hatırlıyorum da, gerçekten çaba gösterip de değişmeye çalışmış ve kendinizi epey törpülemişsiniz demek ki.
Bu konuda benim de naçizane tavsiyem, nişanlınıza bir kere kesin ve kararlı olarak, "Bu tarz şeylerden hiç hoşlanmam, sakın bir daha benzer bir şey yapma" demenizin yeterli olacağı. Dediyseniz zaten kapatın konuyu derim, çok da abartmaya gerek yok, tekrarı olursa daha sert bir tavra girersiniz.
Ayrıca mutluluklar dilerim..

Son düzenleme:
Neden bu kadar kafanıza takiyorsunuz.. sonuçta sizde bikini giyeceksiniz ve başka erkeklerde belki hanımın sizi gösterecek. . Yani sizin gezmenız anormal değilde nisanlinizin arkadaşını göstermesi mi anormal. . Gereksiz bir kıskançlık bence kafanıza bu kadar takmayin

Bence bu sefer nişanlınız haksız. Sizin huyunuzu en az bizim kadar biliyor nişanlın ve sana bunu gönderiyor. Sende tepki vermedin öyle mi ? Başımıza taş yağacak. He bu arada bu konuda tepki vermemen garip olmuş. Acaba nişanlın damarına mı basıyor yoksa seni mi ölçüyor? Bilemedim...

demek ki sevgilin kıskanç biri değil bikini giymene karışmadığına göre, mesela sen erkek olsan büyük ihtimal istemezdin bikini giymesini. kıskanç olmayan insan da senin kıskanacağını düşünmemiş olabilir, o yüzden yapmış bir dangalaklık
he ben senin yerinde olsam şaka yollu takılırdım biraz, sonra da ilk fırsatta kaslı yapılı bir adamın deniz şortu giymiş resmini gönderir, " ay aşkım dakikalardır bakıyorum bu resme yaa resmen bayıldımmmmm" derdim. eğer şort için yorum yapıp kaslı agayı kaale almazsa içinde art niyet yok, ama kaslı agaya ağız burun eğerse sen beni mi kandırıyosun koca kafa diyip tam üstüne saldırmalık pozisyon vermiş olurdu.

Direkt nişanlınız görsün diye atamamış ki gruba atmış nişanlınız farklı bir düşüncesi olsa size göstermezdi zaten bunu alsak sana diye. Siz ona sorduğunuz için o da modelini beğenmiş söylemiş illa bu kıza baktı anlamına gelmez ki yani. O zaman tatilde de herkes bikinili olacak tatile gitmeyin. Benim eşimde tv de falan gördüğünde bu yakışır sana der yani.

Ben buradaki kadınlara göre fazla rahatım sanırım.
Eşimin şirketten bir arkadaşı yanılmıyorsam taylandda bu ara. İntagramda boy boy fotolar var bikinili falan. Birlikte bakıp bakıp kızı trollüyorüz. Dönünce canımıza okuyacak kesin. Dün bi fotoya "memintolar da tombiktoymuş" yazdık. Kızın tatili bize eğlence oldu resmen.

@homeostas kendini, kıskançlığını törpülemen gerek biraz. Bu şekilde hayat çok yorucu olur.

7
Şaka bile olsa rica ediyorum Üstad Necip Fazil hakkinda bu şekilde konuşmayınız...ve onun her dizesi ayri bir güzeldir sevmeseniz de böyle demeyin Üstad büyük laf eder o konuda katiliyorum.
Benim ustadim değil.
Sevdiğim bi insan da degil
Çoğu fikirlerini saçma buldugum sıradan bi insan iste.

Benim ustadim değil.
Sevdiğim bi insan da degil
Çoğu fikirlerini saçma buldugum sıradan bi insan iste.
Sizi anliyorum sevmeyebilirsiniz ama küçumseyemezsiniz...bende Nazim Hikmet Ran i sevmem ama okurum cunku sanatci neyse yanlis bir sey demedim sairlerimize saygi sart benim icin tabii kusura bakmayin gereksiz bir yorum oldu sanirim.

Sizi anliyorum sevmeyebilirsiniz ama küçumseyemezsiniz...bende Nazim Hikmet Ran i sevmem ama okurum cunku sanatci neyse yanlis bir sey demedim sairlerimize saygi sart benim icin tabii kusura bakmayin gereksiz bir yorum oldu sanirim.
Tuba seni çok çok çok kocaman öpüyorum arkadaşım yanaklarindan. Ama konu Necip fazilin düşünceleri vs değil. Nazım hikmette aşk mask der maşallah aldatmadigi sevgilisi kalmamis örneğin . Birinin kaleminin iyi olması ona saygı duymam için yeterli değil .
Cahit zarifoglunu çok severim örneğin bak muhafazakâr bir yazar.
Konu burada bikini giyenlere yapılan hayvanlik benzetmesi.
Tekrar öpüyorum hassasiyetini anlıyorum ama bu çift taraflı olursa güzel
İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…