Sen de böyle bişey alabilirsin dedi..

Güveniyorum sonuçta evlenme aşamasına geldik ama safmı desem salakmı desem insan açıpta sende böyle bişey al dermi ya
Nişanlınıza nasıl bikini alsam diye sormuşsunuz o da size böyle bir bikini alsak nasıl olur deyip foto atmış, foto herhangi alışveriş sitesinden de olabilirdi.

Size fikir vermeye çalışmış, bunda surat asılacak, can sıkacak bir durum yok, çok özür dilerim ama hiç kıskanılmayacak birşeyde dahi kıskanan insanları anlamıyorum, sıradan gülünüp geçilecek olayları büyütüp dert edinecek ne var? Böyle yaparak kendinizi ve ilişkinizi yıpratmaktan başka birşey yapmazsınız, şunu erkekler yapsa, eşini kıskandığı için işten çıkarsa eve kapatsa, cama çıkmasına bile izin vermese isyan edersiniz, bunu kendinize yapmayın, aşırı kıskanmak sizi yıpratır.

Nişanlınızın incelediğini de düşünmüyorum, görmüş modeli beğenince sizinde sorduğunuzu bildiğinden fikir vermek istemiş.

Bence kotu bi niyeti yok. daha once konusmussunuz bikini konusunu oda begendgi bi bikiniyi gostermis. bence kizi begenmemis bikiniyi begenmis .hem bu tarz seylerde kiskanclik yaparsaniz biktirirsiniz sonra gercekten kiskanilcak bir durumda yaptiginiz tribin kiymeti kalmaz."sen her seyi kiskaniyosun zaten" der

kotu bi niyetle gostermemis bunda ne var..balayina gittiginizde heryerde bikinili hatunlar olucak..ya adamin gozlerini baglican ya da odadan cikmicaksiniz o zaman..bu kadar darlama nisanlini..

Bu özgüveninizi koruyun, çiftlerin herşeyi konuşabiliyor olması sağlıklı bir ilişkinin göstergesidir.

bu kadar kiskanc olmak normal degil gibi pek. Yani onu gosterdin onu inceledin ona baktin.. Ben konularinizi okurken fenalik gecirdim allah nisanliniza sabir versin demiycem cunku seviyor ki cekiyor sizi. Kendi dusen aglamaz diyelim. Ama size ve psikolojinize yazik. Hic mi ozguveniniz yok? Bu adam isterse facebooktan kizlara bakar mesaj atar ve hemen siler. Internet gecmisi silmeyi bilmeyeni sopayla dovmek lazim zaten. Yani is yerinde milletle kiristirir ama eve gelince canim cicim olur ruhunuz duymaz ve tum bu ihtimaller varken hala boyle ufak seyleri kiskanarak ve bunu bu sekilde belli ederek bi yere varabileceginize inaniyor musunuz allah askina? Siz kiskaniyorsunuz diye adam hayatla bagini mi koparacak? Siz de ayni sekilde tabii. Biraz kisisel alan birakmaki insanlar birbirine. Ha aldatti mi ser....sizmissin seninle evlenmem hataymis der kapiyi gosterirsiniz. Ama boyle yaparak bu ihtimali azaltmiyorsunuz.

Senin beğendiğin tarzda bir bikiniyse garip değil bence. Bende sevgilime bak bu mayo sanada yakışır yada arkadaşımı gösterip pantalonu çok iyi diyebiliyorum. O da garipsemiyor bunu.

ya erkekler evlenmeden zaten hormonları tavan oluyor, arkadaşı da biraz adap bilmezmiş bikinili foto erkeklerin olduğu whatsapp gurubuna pek atılmaz ama heralde çocukluk ark. diyede yapmış olabilir kız cağız... şimdi canım hani atların önünü açmadan hipodromda bazıları zor zaptedilir ya ha ben senin adamda onu gördüm. bu çcuk arkadaşının bikinisine bakmasa reklamdakine bakmayacak mı sen onu almayınca sana değil başkasına bakmayacak mı hormonlar tavanda mı inmeli mi hepsine evet o zaman ne istiyorsa al yavrum

Ateşe körükle gitmek dedikleri bu olsa gerek

Yani senin bikini almak istediğin adamın aklında kalmıştır, kız da gruba bikinili bi foto attığında adamın aklına gelmiştir bikiniye bakmıştır beğenmiş sana göstermiştir işte. Bunda bi şey yok bence büyütmeyin. Güvenmeyi öğrenin biraz. Adam iyi niyetinden yapmış. Birçok erkek sevgilisinin veya karısının alacağı kıyafeti hiç umursamaz bile. Adam yine düşünmüş sizi.

Kotu niyet olsaydi sana gostermezdi diye düşünüyorum. Nisanlina biraz daha guvenmelisin bence yoksa evlenince hayati kendine zindan edersin bu detaylarla ve şüphelerle ya da güvenemiyorsan kararlarini gozden gecir.
Kesinlikle aynı fikirdeyim sonuçta bi katalog resmindende gösterebilirdi ki; o resimler bayaaaaaaa sexi çekimli konu sahibininki gayet masum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…