- 12 Temmuz 2006
- 58.445
- 223.324
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Merhaba hanımlar,bu aralar sürekli evlilik mobilya alışverişindeyim yoğunum,bugün yine nişanlımla mobilya bakmaya gittik,eylül sonunda evleniyoruz kısmetse balayı için alışverişe çıkıcaz biara,bende bazen nasıl bikini alsam nasıl şapka gözlük alsam diye soruyodum,neyse bugün biraraya gelince lisedeki arkadaşlarıyla whatsap grubu var gruptaki bi kız maldivlere gitmiş işte foto atmış hem deniz havuz hem kendisi var,bana fotoyu gösterdi böyle bi bikini alsak nasıl olur diye ben şaşırdım nasıl ya dedim sen baya incelemişsin sanırım dedim,sana göstermek için silmedim dedi suratım düştü yapma lütfen falan dedi neyse sonra düzeldim ama eve gelince yine canım sıkıldı uzatmam gerekirdi değilmi
Nişanlınıza nasıl bikini alsam diye sormuşsunuz o da size böyle bir bikini alsak nasıl olur deyip foto atmış, foto herhangi alışveriş sitesinden de olabilirdi.Güveniyorum sonuçta evlenme aşamasına geldik ama safmı desem salakmı desem insan açıpta sende böyle bişey al dermi ya
Hakli... Sakin sekilde kendini hirpalamadann tartis. Sonucta tartışmak ve kavga etmek bambaşka seyler... Gercekten tavrini koymalisin...Psikolog asla susmamam gerektiğini sakince konu neyse tartışmam gerektiğini söylemişti halbuki
Bu özgüveninizi koruyun, çiftlerin herşeyi konuşabiliyor olması sağlıklı bir ilişkinin göstergesidir.Öyle bir adam görüp, göstermişliğim olmadı.
Ama nette görsem ya da tv de söylerim.
Konuşabiliyoruz en azından bu konuda.
Ama senin dediğin şekilde reelde yaşamadık bunu.
Mesele göstermek değil esasen bana göre,söyleme şekli..
Mesela bikinilı bir kadın gösterip ağzının suyu aka aka'' Vayy be vücuda bakk,ne güzel kadın.Böyle bir sevgilim olmadı v.s''şeklinde konuşsa tabiki böyle tepki vermem.
Ama,''canım bak bundan alalım sana da yakışır dese ''bozulmam.
Sevgilinin ,bunu sana söyleme şekli ve hissettirdiği durum önemli kısaca.
Biz de durum bu, daisy8889
İyi niyetli olduğunu düşünmek istiyorum
Ateşe körükle gitmek dedikleri bu olsa gerekya erkekler evlenmeden zaten hormonları tavan oluyor, arkadaşı da biraz adap bilmezmiş bikinili foto erkeklerin olduğu whatsapp gurubuna pek atılmaz ama heralde çocukluk ark. diyede yapmış olabilir kız cağız... şimdi canım hani atların önünü açmadan hipodromda bazıları zor zaptedilir ya ha ben senin adamda onu gördüm. bu çcuk arkadaşının bikinisine bakmasa reklamdakine bakmayacak mı sen onu almayınca sana değil başkasına bakmayacak mı hormonlar tavanda mı inmeli mi hepsine evet o zaman ne istiyorsa al yavrum
Niye paylasmasin ne münasebetBence nisanlinizin suçu yok suçu olan o kadın bikinili resmini paylaşmış
Bu Necip Fazıl da her halttan çıkıyorMedeniyet acmaksa bedeni ....... N.f.k
gerçek dünyaya hoşgeldinizAteşe körükle gitmek dedikleri bu olsa gerek
Bu Necip Fazıl da her halttan çıkıyoraman ne büyük laf etmiş
Kesinlikle aynı fikirdeyimKotu niyet olsaydi sana gostermezdi diye düşünüyorum. Nisanlina biraz daha guvenmelisin bence yoksa evlenince hayati kendine zindan edersin bu detaylarla ve şüphelerle ya da güvenemiyorsan kararlarini gozden gecir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?