Sen evlisin bir de hamile misin?

İnsanların ne düşündüğü bu kadar önemli mi ya? 35 yaşındayım, iki çocuğumla sokakta gezerken teyzeler "bunlar senin mi, küçük evlendin herhalde" gibi laf atıyorlar arada. Yaşlılıklarına ve göz bozukluklarına veriyorum. Tam yaşımı göstermiyorum, kilom yok, spor giyinirim filan, bunların da etkisi var tamam da, 2 çocuk annesi olmama şaşıracakları kadar küçük gösteriyor olmam imkansız. Akıl var, mantık var. Hem küçük olsanız da şaşılacak şey mi? Ömürleri boyunca 18'inde evlenip hamile kalan kimseyi görmediler mi sanki? Laf olsun. Lise bebesi de sanmıyorlardır herhalde sizi. Kısaca, boş verin yahu. Aman. Hamileliğiniz kolay geçiyorsa keyfini çıkarın, zor geçiyorsa yan gelip yatın, etrafınızdakilere nazlanın. Canınızı sıkan konuşmalar da bir kulaktan girsin öbüründen çıksın. Herkesin ettiği lafa bu kadar değer vermeyin. Bebeğiniz de sağlıkla gelsin inşallah.

Çok dert ediyorsan nüfus cüzdanını elinde gezdir, ters bakana çaaatttt diye göster doğum tarihini

Bir de bu konu için başlık açmak da, biraz nispet gibi sanki
Arkadaslar bu kucuk gostermek hava atilacak birsey degil bence hadi annelik konusunu birakin ogretmenlik yapamiyorum ise almiyorlar ogrenci gibisin diye 2 diplomayla issiz dolasiyorum

Yaşım 31. Kimliğimi görmek isterler inanmak için 20 li yaşlarımda bundan nefret ederdim. Ama şu an resmen Sefasını sürüyorum. Bir hoşuma gidiyor bir hoşuma gidiyor anlatamam. Tadını çıkarmak için az bekleyin.

Ben 30 yaşında hamile kaldım, bana da o tepkiyi veriyorlardı bilmeyenler. Çok erken evlenmişsin vah vah çok erken hamile kalmışsın falan. Sanki üniversiteye hazırlanmak yerine hamile kalmışım gibi. Doğumdan sonra saçımı da boyatamadığım için beyazlardan falan yaşlandım tabi biraz daha. Giyim tarzı, saç makyaj, tavırlar gösterdiğin yaşı çok etkiliyor.

ben de 32yasındayım.minyonum kucuk gösterdim hep..geçen yıl kızım 6aylıkken kendini öğretmen tanıtan bir bayan geldi yanıma..kızım sen reşit değilsin bir de ne akla hizmet evlenip bebek yapmışsın dedi :) zor ikna ettim kadını eşimle.. şimdi ikinci de geliyor bakalım ne olcak bu sefer

Ahhh kuzum taş bebek muamelesi yapsalar
Küçük kız bebe muhabbeti gibi birşey çıkıyor ortaya sözlerinden ya da ulan daha bebe iken mi evlenmiş bakışları falan

31 yaşındayim 3 çocuğum var 2 doğum yaptım herkes 20lerde sanıyor boyum falan da kısa değil 169 ama küçük gösteriyorum bir hoşuma gidiyor sormaaa

Hic takilmayin buna , ben 41 yasindayim minyin falan da degilim gayet kocaman bir hatunum
Gecenlerde 3 yasindaki kizimla eczanede bi kadinla sohbet ediyorduk , ne kadar erken anne olmussunuz dedi , bunu 38 de yaptim bir de oglum var buyuk deyince kadin inanamadi dalga geciyorum sandi
Bense gayet mutlu mesut ciktim ve tum gun kocama duydun dimi duydun dimi deyip durdum
Belki simdi zor geliyordur size ama 40 li yaslarda insana kendini cok iyi hissettiriyor nedense bu durum

Çok tatlısınız tek derdiniz bu olsun yahu... Kv demle gittiğim yerlerde büyük oğlumu kaynım zannedenler bile oldu
Gülün geçin =)

Kız ne güzel işte bodur tavuk her daim piliçtir daha iyi ilerdede hep genç gösterirsin

Hamilelikten once bende takmiyordum ama simdi gozlerinde ki yazik cocuk yasta evlenmis bakisini gormek sinirimi bozuyor oysaki 26 yasindayim
Şey mi yapsan acaba.. Hamile tişörtleri oluyor ya its a boy/girl yazanlar gibi. Tam göbeğinin üzerine 26 yaşındayım ben mi yazdırsan??

Bana da aynı mualemeyi yapıyorlar malesef kızımı 23 yaşında doğurdum, herkes kardeşim sanıyordu otobüste teyze kardeşini kucağıma verde taşıyım dedi , kızımı parkta gezdirirken 2 kız arkamdan konuşuyordu diyorki ayyy kıza bak kendi çocuk birde bebeğe kızım diyor kaç yaşında doğurmuş bu ay yuh diyor, dedim ki kıza sence kaç yaşındayım dedi 18 yok dedim 26 yaşındayım dedi abla kusura bakma bizde çocuk yaşta bebek yapmış diye dalga geçiyorduk seninle dedi, birde kızımla hastanede yattık hemşire bana dediki sen çocuk gelin misin yazık ya üzüldüm sana dedi dedim yooo ne alaka 24 yaşındayım dedi ki buraya geliyorlar doğuma ufak ufak kızlar o kadar küçük duruyorsun ki 18de doğurmuş sandım acıdım sana dedi, hatta geçen birisi bekar mısın kızım diye sordu cami önünde 20 mi yaşında mısın dedi yook dedim 31 yaşındayım ve 2 çocuğum var teyze yanımdan kaçtı hemen,geçende eşimin kuzeninin kınasında geline yardım ediyorum kız 20 yaşında arkadaşları soruyor bu kim kankan mı, kıs dedi yok yengem kuzenim olan abimin eşi benden çok büyük dedi herkes güldü aaa çocuk gibisiniz diye bence dert değil çok komik ve güzel ben çok gülüyorum, hatta bşr yerde beni kaynanamın bekar kızı, görümce mi de büyük gelin sandılar görümcem küplere bindi

Bende 26 yaşındayım marketlerde sigara alırken kimlik soruyorlar. Başta kafaya takıyordum ama artık umursamıyorum.
Anneme çekmişim o da yaşından küçük gösterir. Okulda veli toplantılarıma geldiği zaman herkes ablam sanardı ve çok mutlu olurdu.
Bence çok şanslıyız

Allah başka dert vermesin. Bana da böyle dertler versin . Çok amin

seni cok iyi anlıyorum 32yaşındayim ve birkac gune kadar dogurucam ama insanlarin o ters bakislarindan illallah ettim yuruyus yapmak istiorum ama o bakislar yuzunden cikamiyorum sadece esim hafta sonlari yanima gelince cikabiliyorum,hep bol bluzlar giydim bu zamana kdr sanki yanlis bisey yapmisim gibi ,umarim dogum falan biraz yorar da yasimizi gosteririrz ucundan kiyisindan

aslinda boyle cocukmusun bi de evlenmissin cocuk yapmisin diyen bosbogaz teyzelere numara yapmak lazim.Yalandan acikli bi hikaye uydurcaksin ah vah ede ede dinlesin gitsin kursun bos kafasinda tum gun

Millet acayip valla eşimle bir yere gittik ben küçük gösteriyorum ama o kadar da değil adamın biri eşime kızın mı dedi Adam en fazla 5 yaş fazla yani yaşını da gösteriyor. Manyak millet manyak
Gerçekten sinir bozucu.Eşiniz üzülmüştür.saçmalamakta üstüne yok milletin.Burada bu da dert mi filan diyen arkadaşla olmuş ama göründüğü kadar keyifli filan olmuyor.36 yaşında kadınım hadi göstersem göstersem en iyi ihtimalle otuzların başında göstereyim.18 gösterecek halim yok.Parkta haberim bile olmadan muhtemelen kadına bak küçücük çocuğu koca yapmış filan demiş, kendilerine malzeme bulduklarını sanmışlardır eminim.Bende salak gibi açıklama yapıp, oğlum o benim daha 18 yaşında diyorum.Birde inanmaz bir yüz ifadesiyle bakıyorlar.Ben hiç onore filan olmadım açıkçası, aksine küçük düşmüş hissettim kendimi.

Ben bu tip soranlarin goz bozuklugu oldugunu dusunuyorum. Gorumcem ile aramizda 2 yas var ben ondan kucugum. Lakin o minyon tipli oldugu icin ona da cocuk gelinmis gibi davraniyorlar 2 cocugu olmasina ragmen.taniyan tanimayan herkes garipsiyor
Ben ise.kilolu boylu poslu biriyim ben de suan hamileyim ve ikinci mi diyenler oluo gec oldu demekki.diolr halbuki yeni evli sayiliriz. Ya da.kardesimle.markete.gideriz.kasiyer.annesi misiniz.der sinir bozucu bir.durum

Boyunuz kaç ondan mı küçük zannediyorlar ki 14-15 zannetmek de ne bilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…