Hahaha kardeşin mi demiyolar merak etme :)
Birden bire sınıf atlıyo gibi oluyosun herkes kabulleniyo kucağında görünce.
Geçen gün bebek yanımda yoktu. Durakta beklerken iki kadından biri yanındakine ahhh ben de böyleydim gençtim inceciktim değerini bil kızım gençliğinin falan dedi. Her şey 30 a kadar sonra yaşlanıyo insan dedi. Aaa benim hayatım bitmek üzere o zaman ben 29 um dedim. Şaşırdı bunlarüstelik evliyim bebeğim var dedim bi de. Maşallah nasıl olur diyip durdular
Bi de doğumdan sonra çöküyosun malesef darwincim. Ben de 18-19 gösterirdim ama şimdi bi 25 oldum bence
Ay bi an ben mi yazdım dedimGerçi benim kızım 15 aylık oldu ama Benim de yaşım aynı, evvelden beri 16dan öte gidemedim insanların gözünde. Bir de avukatım, ciddiye alınmam lazım yani Ama kızım benim kopyam olduğu için, hiç kardeşin mi demediler, “aa yolda bulsak sana getiririz” dediler. 35ten sonra işimize yarayacak ama bu küçük gösterme işi
Çok dert ediyorsan nüfus cüzdanını elinde gezdir, ters bakana çaaatttt diye göster doğum tarihini
Bir de bu konu için başlık açmak da, biraz nispet gibi sanki
Gercekten bunu dert ederek mi actincocuk gelin muamelesi nedir ya? Ulkemizde zaten yeterince kucuk evlenenler var, neden tuhaf karsilasinlar. Ha insanlarin tepkileri bazen abarti sacma oluyo, bu kadar takmaya ne gerek var? Ha 20 yasinda ben 13 gosteriyodum simdilerde onun ekmegini yiyorum. Birde zayifsan ve yuzunde kucuk gosterirse.. bunun kotu yani yok hatta cok iyi yani var. Bana biri 26 gozukuyosun deyince mutlu oluyorum ya 50 deseydi mesela bazende cocuklarin ablasi diyolar, bu da hosuma gidiyor kotu bir yani asla yok
Arkadaslar bu kucuk gostermek hava atilacak birsey degil bence hadi annelik konusunu birakin ogretmenlik yapamiyorum ise almiyorlar ogrenci gibisin diye 2 diplomayla issiz dolasiyorumİnsanların ne düşündüğü bu kadar önemli mi ya? 35 yaşındayım, iki çocuğumla sokakta gezerken teyzeler "bunlar senin mi, küçük evlendin herhalde" gibi laf atıyorlar arada. Yaşlılıklarına ve göz bozukluklarına veriyorum. Tam yaşımı göstermiyorum, kilom yok, spor giyinirim filan, bunların da etkisi var tamam da, 2 çocuk annesi olmama şaşıracakları kadar küçük gösteriyor olmam imkansız. Akıl var, mantık var. Hem küçük olsanız da şaşılacak şey mi? Ömürleri boyunca 18'inde evlenip hamile kalan kimseyi görmediler mi sanki? Laf olsun. Lise bebesi de sanmıyorlardır herhalde sizi. Kısaca, boş verin yahu. Aman. Hamileliğiniz kolay geçiyorsa keyfini çıkarın, zor geçiyorsa yan gelip yatın, etrafınızdakilere nazlanın. Canınızı sıkan konuşmalar da bir kulaktan girsin öbüründen çıksın. Herkesin ettiği lafa bu kadar değer vermeyin. Bebeğiniz de sağlıkla gelsin inşallah.
Ben 30 yaşında hamile kaldım, bana da o tepkiyi veriyorlardı bilmeyenler. Çok erken evlenmişsin vah vah çok erken hamile kalmışsın falan. Sanki üniversiteye hazırlanmak yerine hamile kalmışım gibi. Doğumdan sonra saçımı da boyatamadığım için beyazlardan falan yaşlandım tabi biraz daha. Giyim tarzı, saç makyaj, tavırlar gösterdiğin yaşı çok etkiliyor.Selam kizlar moralim cok bozuk. Derdim belki cogu kisinin hosuna gidecek olan küçük gostermek.
26 yasindayim ama insanlar cok kucuk gosterdigimi söylüyor. 18 diyen var 16 15 14 diyen bile var.
Simdi bir de hamileyim ve herkes ayni tepkiyi veriyo "ne sen mi hamilesin sen nasil hamile olabilirsin senin daha yasin kac?"
Resmen cocuk gelin muamelesi görüyorum. Belki ilerde genç gostermek işime yarayacak ama şuanda cok moralimi bozuyor. Herkes gobegime bakiyor ters ters. Kucucuk yasta hamile kalmis der gibi.
Simdi boyle cocuk dogunca da kesin kardesin mi diyecek hayir cocugum deyince yine ayni tepki aa senin yasin kac ki daha?
Ahhh kuzum taş bebek muamelesi yapsalarHiç patlamayın bence çok güzel bir durum.Benim annem de genç görünüyor şaşırıyorlar senin nasıl bu kadar büyük kızın olur diye.(Ki ben de 24 yaşındayım 16-17 görünüyorum.Geçenlerde 16 yaşındaki bir kızla yaşıtım diye konuşuyorum sonra yaşlarımızı konuşunca o da beni yaşıtı zannetmiş.) Neyse annem mutlu oluyor (47 yaşında ama 30-35 zannediyorlar annemi)Ben küçükken şaşırmalarına da mutlu oluyormuş.Bence mutlu olun hala taş gibiyim deyin niye sinirleniyorsunuz
Şey mi yapsan acaba.. Hamile tişörtleri oluyor ya its a boy/girl yazanlar gibi. Tam göbeğinin üzerine 26 yaşındayım ben mi yazdırsan??Hamilelikten once bende takmiyordum ama simdi gozlerinde ki yazik cocuk yasta evlenmis bakisini gormek sinirimi bozuyor oysaki 26 yasindayim
Gerçekten sinir bozucu.Eşiniz üzülmüştür.saçmalamakta üstüne yok milletin.Burada bu da dert mi filan diyen arkadaşla olmuş ama göründüğü kadar keyifli filan olmuyor.36 yaşında kadınım hadi göstersem göstersem en iyi ihtimalle otuzların başında göstereyim.18 gösterecek halim yok.Parkta haberim bile olmadan muhtemelen kadına bak küçücük çocuğu koca yapmış filan demiş, kendilerine malzeme bulduklarını sanmışlardır eminim.Bende salak gibi açıklama yapıp, oğlum o benim daha 18 yaşında diyorum.Birde inanmaz bir yüz ifadesiyle bakıyorlar.Ben hiç onore filan olmadım açıkçası, aksine küçük düşmüş hissettim kendimi.Millet acayip valla eşimle bir yere gittik ben küçük gösteriyorum ama o kadar da değil adamın biri eşime kızın mı dediAdam en fazla 5 yaş fazla yani yaşını da gösteriyor. Manyak millet manyak
Ben bu tip soranlarin goz bozuklugu oldugunu dusunuyorum. Gorumcem ile aramizda 2 yas var ben ondan kucugum. Lakin o minyon tipli oldugu icin ona da cocuk gelinmis gibi davraniyorlar 2 cocugu olmasina ragmen.taniyan tanimayan herkes garipsiyorSelam kizlar moralim cok bozuk. Derdim belki cogu kisinin hosuna gidecek olan küçük gostermek.
26 yasindayim ama insanlar cok kucuk gosterdigimi söylüyor. 18 diyen var 16 15 14 diyen bile var.
Simdi bir de hamileyim ve herkes ayni tepkiyi veriyo "ne sen mi hamilesin sen nasil hamile olabilirsin senin daha yasin kac?"
Resmen cocuk gelin muamelesi görüyorum. Belki ilerde genç gostermek işime yarayacak ama şuanda cok moralimi bozuyor. Herkes gobegime bakiyor ters ters. Kucucuk yasta hamile kalmis der gibi.
Simdi boyle cocuk dogunca da kesin kardesin mi diyecek hayir cocugum deyince yine ayni tepki aa senin yasin kac ki daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?