Yaa hep büyük gösterdiğimi söylerler ama :)) 12 yasımda iken, 3yasındaki kardeşimi parka götürdüğümde, onlarca kadın beni annesi sanıyordu. Evet annesiyim diyordum bazen. Garipsemiyolardı, inan. Nstye girdiğimde de ay çok gençsin kaç yasındasın dedi oradaki abla. Bi kaç hafta sonra 21 oluyorum dedim, belli zaten çok gençsin ne güzel çok şanslısın genç anne olacaksın filan dedi.Bu abla mevzusunun konuşu açılmıştı canını sıkma ağız alışkanlığından hep
Minyon tiplisiniz galibaSelam kizlar moralim cok bozuk. Derdim belki cogu kisinin hosuna gidecek olan küçük gostermek.
26 yasindayim ama insanlar cok kucuk gosterdigimi söylüyor. 18 diyen var 16 15 14 diyen bile var.
Simdi bir de hamileyim ve herkes ayni tepkiyi veriyo "ne sen mi hamilesin sen nasil hamile olabilirsin senin daha yasin kac?"
Resmen cocuk gelin muamelesi görüyorum. Belki ilerde genç gostermek işime yarayacak ama şuanda cok moralimi bozuyor. Herkes gobegime bakiyor ters ters. Kucucuk yasta hamile kalmis der gibi.
Simdi boyle cocuk dogunca da kesin kardesin mi diyecek hayir cocugum deyince yine ayni tepki aa senin yasin kac ki daha?
Bana da ayni muameleyi yaptilar 21 yasindaydm ama 17 gibi duruyodm guldm gectimSelam kizlar moralim cok bozuk. Derdim belki cogu kisinin hosuna gidecek olan küçük gostermek.
26 yasindayim ama insanlar cok kucuk gosterdigimi söylüyor. 18 diyen var 16 15 14 diyen bile var.
Simdi bir de hamileyim ve herkes ayni tepkiyi veriyo "ne sen mi hamilesin sen nasil hamile olabilirsin senin daha yasin kac?"
Resmen cocuk gelin muamelesi görüyorum. Belki ilerde genç gostermek işime yarayacak ama şuanda cok moralimi bozuyor. Herkes gobegime bakiyor ters ters. Kucucuk yasta hamile kalmis der gibi.
Simdi boyle cocuk dogunca da kesin kardesin mi diyecek hayir cocugum deyince yine ayni tepki aa senin yasin kac ki daha?
Ben hala ilerinin bi avantajını göremedim.
30 yaşındayım 8 ve 4 yaş 2 kızım var..
Geçen servis otobüsü bekliyorum kızlarla yaşlı bi amca yaklaşıyor bana doğru..
Yol tarifi soracak galiba dedim kndi Kndime ..
Kardeşlerin mi kızım ya kardeşlerin dimi diyor bu kızlar
Yok amca kızlarım diyorum mal mal bakıyor..
En son Bombayı patlatıyor tabi
Kocaman nazar boncuğu al boynuna as diye ..
Oldu amca at nalı da takıyım oldu olacak dedim
Markette orda burda kızımın okulunda annnecim diye seslenmek bile İstemiyorm artk.
O derecedeyim patladım patlayam insanlara
Saçım boya değil ama makyajda yapıyorum, olgun davranmaya çalışıyorum. Benim abimde nerdeyse 40 yaşında ve siyah saçları var kilolu o da yani 30 sanılıyor. Sanıyorum ki yüz şeklinden, yüzümüz de keskin hatlar yok. Ben sonradan ikinci üniversite okudum, yeni mesleğimi elime aldım, insanlara yaşımı söylemezsem anlaşılmıyor. Konu sahibi bir de minyonmuş, onu çok iyi anladım bu yaşlarda biraz sıkıntılı oluyor inşallah yaşlılık da kurtaracağım.
banada gulebilirsin ben her aynaya baktigimda halime guluyorum cunku zaten dislerimde iyice ayrildi konusurken lama gibi tukuruk sacmayada basladim
Aynen,nerdeyse konuya yazanların %90 küçük gösteriyorAyy sanırsam herkes küçük gösteriyor grupta da verilen cevaplar hep kendiniz üzerinden " ay bindi çuk küçük gosteriyom cınımmmm" yazıyorlar ya konu Sahibi bundan muzdarip zaten.
Hahaha kardeşin mi demiyolar merak etme :)Selam kizlar moralim cok bozuk. Derdim belki cogu kisinin hosuna gidecek olan küçük gostermek.
Hahahaha doğru dedinAynen,nerdeyse konuya yazanların %90 küçük gösteriyor
Selam kizlar moralim cok bozuk. Derdim belki cogu kisinin hosuna gidecek olan küçük gostermek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?