Sen evlisin bir de hamile misin?

30 yasindayim kaz ayaklarim elastikiyetini kaybetmis cildimle 40a yakin gozuktugumu hissediyorum. yasimi siylediklerim aaa sen daha gencmissin diyor. 15 yasindan beri boyle.
ahh keske benim de boyle derdim olsaydi.

Bu abla mevzusunun konuşu açılmıştı canını sıkma ağız alışkanlığından hep
Yaa hep büyük gösterdiğimi söylerler ama :)) 12 yasımda iken, 3yasındaki kardeşimi parka götürdüğümde, onlarca kadın beni annesi sanıyordu. Evet annesiyim diyordum bazen. Garipsemiyolardı, inan. Nstye girdiğimde de ay çok gençsin kaç yasındasın dedi oradaki abla. Bi kaç hafta sonra 21 oluyorum dedim, belli zaten çok gençsin ne güzel çok şanslısın genç anne olacaksın filan dedi.
İnsanların bir kısmı için küçüğüm, bir kısmı için büyüğüm

Minyon tiplisiniz galiba

Bana da ayni muameleyi yaptilar 21 yasindaydm ama 17 gibi duruyodm guldm gectim

35 oldum nerdeyse 20li yaşlarda sanıyorlar. Makyaj yapmazsam lise öğrencisi zannediyorlar, oğullarımı kardeşim zannedenler, parkta oğlumla eğlenirken " ayyy dikkat et çocuğa bi şey olcak, annen nasıl güvendi de emanet etti bu çocuğu sana" diyen teyzeler... Çoookkk oldu. Ama ben hiç dertlenmedim, dert mi ki bu?

Ben hala ilerinin bi avantajını göremedim.
30 yaşındayım 8 ve 4 yaş 2 kızım var..
Geçen servis otobüsü bekliyorum kızlarla yaşlı bi amca yaklaşıyor bana doğru..
Yol tarifi soracak galiba dedim kndi Kndime ..
Kardeşlerin mi kızım ya kardeşlerin dimi diyor bu kızlar
Yok amca kızlarım diyorum mal mal bakıyor..
En son Bombayı patlatıyor tabi
Kocaman nazar boncuğu al boynuna as diye ..
Oldu amca at nalı da takıyım oldu olacak dedim
Markette orda burda kızımın okulunda annnecim diye seslenmek bile İstemiyorm artk.
O derecedeyim patladım patlayam insanlara

Hiç patlamayın bence çok güzel bir durum.Benim annem de genç görünüyor şaşırıyorlar senin nasıl bu kadar büyük kızın olur diye.(Ki ben de 24 yaşındayım 16-17 görünüyorum.Geçenlerde 16 yaşındaki bir kızla yaşıtım diye konuşuyorum sonra yaşlarımızı konuşunca o da beni yaşıtı zannetmiş.) Neyse annem mutlu oluyor (47 yaşında ama 30-35 zannediyorlar annemi)Ben küçükken şaşırmalarına da mutlu oluyormuş.Bence mutlu olun hala taş gibiyim deyin niye sinirleniyorsunuz

Ben de aynı durumdayım kardeşlerm de.Bir de şöyle bir şey öğrenmiştim yuvarlak keskin hatları olmayan çocuksu ya da kadınsı yüz hatları olan baby face insanlar güvenilir iyi insan enerjisi verirmiş.Tam tersi erkeksi keskin hatlı yüze sahip insanlara daha az güvenilirmiş.Hatta farklı ülkelerdeki seçim rakiplerinin fotoğraflarını insanlara gösterdikleri bir deney izlemiştim.İnsanların çok büyük kısmı seçimi kimin kazandığını tahmin etmişti.Nedeni Kadınsı yuvarlak hatlı genç görünümlü olanlar insanlara daha güvenilir gelirken tam tersi sert yüz hatları olan insan güvenilmez hissi veriyormuş.Ve insanların sizi seçmesinde bir etkenmiş.Yani her aslında çok avantajlıyız

Ben şu konuya bir açıklık getirmek istedim
Çünkü bunun gibi konular hep açılıyor.
Şimdi açıkçası ben kimsenin genç göstermekten rahatsız olacağını sanmıyorum. Bunu söyleyenleri de samimi bulmuyorum . Bana da söyleniyor gayet de memnunum yani bir insan neden bundan memnun olmasın ki.
İkincisi bir çok insana söylenen bir şey bu, sebebi de şu: insanların 18-30 gibi yaş aralığında , yüzde belirli bir yaşlanma olmuyor. ( yani genel olarak bakıldığında) ve yüzde çok bir değişim olmuyor. Bir 5 sene önceki fotoğrafınıza bakarsanız çok bir değişim göremezsiniz ( çoğu kişi için konuşuyorum ) yani bu yaşlarda yüz şekli çok yavaş değişiyor. Birde özellikle yaşlı insanlar bunu çok ayırt edemiyor. Bu yüzden böyle söylemler çoğu kişiye karşı yapılıyor .
Bence dert edilecek bir şey de değil, övünülecek bir şey de değil. Hatta şu kadar konuşulmaya değecek bir şey hiç değil

Ayy sanırsam herkes küçük gösteriyor grupta da verilen cevaplar hep kendiniz üzerinden " ay bindi çuk küçük gosteriyom cınımmmm" yazıyorlar ya konu Sahibi bundan muzdarip zaten.
Aynen,nerdeyse konuya yazanların %90 küçük gösteriyor

Hahaha kardeşin mi demiyolar merak etme :)
Birden bire sınıf atlıyo gibi oluyosun herkes kabulleniyo kucağında görünce.

Geçen gün bebek yanımda yoktu. Durakta beklerken iki kadından biri yanındakine ahhh ben de böyleydim gençtim inceciktim değerini bil kızım gençliğinin falan dedi. Her şey 30 a kadar sonra yaşlanıyo insan dedi. Aaa benim hayatım bitmek üzere o zaman ben 29 um dedim. Şaşırdı bunlar üstelik evliyim bebeğim var dedim bi de. Maşallah nasıl olur diyip durdular

Bi de doğumdan sonra çöküyosun malesef darwincim. Ben de 18-19 gösterirdim ama şimdi bi 25 oldum bence

Aynisini ben de yasiyorum cok guzel bir durum bence dert mi bu smdi
Bi de oglan kucuk ama 1.60 boy gören şok anne diyince insanlar şok

Ay bi an ben mi yazdım dedim Gerçi benim kızım 15 aylık oldu ama Benim de yaşım aynı, evvelden beri 16dan öte gidemedim insanların gözünde. Bir de avukatım, ciddiye alınmam lazım yani Ama kızım benim kopyam olduğu için, hiç kardeşin mi demediler, “aa yolda bulsak sana getiririz” dediler. 35ten sonra işimize yarayacak ama bu küçük gösterme işi

Çok dert ediyorsan nüfus cüzdanını elinde gezdir, ters bakana çaaatttt diye göster doğum tarihini

Bir de bu konu için başlık açmak da, biraz nispet gibi sanki

Gercekten bunu dert ederek mi actin cocuk gelin muamelesi nedir ya? Ulkemizde zaten yeterince kucuk evlenenler var, neden tuhaf karsilasinlar. Ha insanlarin tepkileri bazen abarti sacma oluyo, bu kadar takmaya ne gerek var? Ha 20 yasinda ben 13 gosteriyodum simdilerde onun ekmegini yiyorum. Birde zayifsan ve yuzunde kucuk gosterirse.. bunun kotu yani yok hatta cok iyi yani var. Bana biri 26 gozukuyosun deyince mutlu oluyorum ya 50 deseydi mesela bazende cocuklarin ablasi diyolar, bu da hosuma gidiyor kotu bir yani asla yok

Ha alkol sigara alirken soruyolarsada kimlik gosterirsin yani, zaten kimlik tasimak yasal olarak zorunlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…