Sen git sat köpeği!!!

unattainable

bitter
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
180
0
96
37
İstanbul
Selam kızlar basıma cok ılgınc bır olay geldı tavsıyelerınızı almak ıstıorum yoksa kafayı yıcem artık!!!Bundan 2 ay once sevgılı kopegımı evımıze yegenım gelıyor dıe annem ıstemedı gecıcı bır surelıgıne baska bırısıne ver dedı..Ben de calıstgm yerde bı kız var hep kopek ıstıordu ona verdım .Kız hıc bahsetmıyor ama aradan 3-4 gun gectı soruyorum ıyı nolsun kostuyor fln dedı bızım bebekte bıraz uzadı yegenımın kalması 2 hafta oldu hala kopiş bu kızda her neyse sordum yıne bı gun annemlere verdım cok yogun calısyorum dıe dedı kardesımın evde canı sıkılmasın dıe dedı(kız aıleısnden ayrı yasıyor) boyle boyle derken zaman gectı bu kız hastayım dıe ısten rapor aldı 2-3 hafta fln bı baktım kız raporlu ama gece baska yerde calısıo babam hasta dedı ızın almıstı aksamında babası aradı ıs yerını fln..Her neyse sora verdgı raporda sahte cıkınca bu kız kovuldu...Gel gelelım benım kopege kızın sırket hattı elınden alınınca bı baktık telefon susmuyor kopek ılanı ıcın aradık fln dıye.sora arastırdım ben ona kopegı vermemden bı gun sonra ınt e ılan vermıs!!!!!!!!! ve satmıssss arıyorum ben satmadım okdr adi dıılım dıyor yapmadgmız sey kalmadı sonunda mudru dedı maasını vermeyız keserız gecen maasını almaya gelmıs guya verem olan ınsan saclar boyalı kaynak yaptırmıs fln kabul etmıyor cıldırıcammmm baskasına verdım bakamadgm ıcın dıyor ya benım dıyorum e nolcak dıyor sınırden cıldırdım öldurucektım ama yasal bırsey olmadgı ıcın maasındanda kesılmıyor bırsey.Sattıgı adamın numarasını vermıstı(eger gercekten dgruysa)adamda cok sevıoruz veremeyız dıyorrr VEE en kotu seyd ebu kız benı kandırıp kımlıgını almıstı ılk bı haftada asısını yaptırıyım dıe ve smdı hıc bır hak talep edemıyorum kopege ıyı bakılıomus sattıgı adam ıstedgnız zzaman gelıp gprebılırsınız dedı kopegıme uzuluyorum zaten..Ama artık gectı smdı onu saattıı para aldı bıde maasınıda alıcak pasalar gıbı sınır oluorum ve hıc bırsey yapamıyoruuum kafayı yıcemkötükedihüsoCADIARZU

hey allahım yaa !
korkun bişey bu ama ancak mahkemeye verebilirsin.
aynı durum başıma geldi köpeğim şikayet edilmişti danua cinsiydi. hani nerdeyse küçük bir at büyüklüğünde.. çok havlıyordu bi süre uzaklaştırdık verdiğim aile köpeği satmış bana da kayboldu demişlerdi. 5 sene sonra öğrendim günlerce döktüğüm gözyaşı ve o canım köpeğimi deli giibi aramalarım .. berbat bişey onlar sadece hayvan değil bizim dostlarımız. buna hakları yok . lütfen polise git hiç olmazsa durumu izah et. bu yaptığını yanına bırakma

ohaaaaaaaaaaaaa hatta kabalaşıp cüşde diyorummmmmmmmmm:1shok::1shok:
Bu ne yaaaaa:mymeka:
Müdürüne anlatsan olayı maaşını alması için o köpeği getirmesi için bi durum söz konusu olamaz mı?

Mutlaka bir yolu vardır...

O köpeğin size ait olduğunu çevrenizdeki çoğu kişi biliyordur ve yeni sahibine sizin satmadığınızı da yeni sahibi biliyordur..

Mahkeme vs. falan açın o kıza bence..Peşini bırakmayın..

Olmadı iyi bir sopa çekin.(Bakmayın öyle, haketmemiş mi?:)

yok artık daha neler:1shok:
şoklar içerisinde okuyorum
ne biçim insanlar varya insanın inanası gelmiyor
canım inşallah geri alabilirsin köpeğiniŞeniz
hiç değilse alanlar iyi bakıyormuş

Evet haklısın ama kımlık olmadan cok ugrastırır mahkeme resımlerımız var sahıtler var ama bu yogunlukta nasıl ugrasıcam ustelık avukat parası bı ton..Kopegıme degmıycgı ıcın dglde o kız ıcın degmez yanı hep dusunuyorum ne yapabılırım baska dıye ama..Muhasebe muduru bıle dıo gonlum el vermıcek ona para vermeye dıe ıste gecen gun geldgnde verılmedı maası.aranızda halledın ole verıcem dıe bende cıktım yukarı..Aramadıda hıc buyuk ıhtımal bı daha gelıcek ve rahatlıkla alıp gıdıcek ben bırsey yapamadgm ıcın

canım calıstgım yer buyuk zıncır bır fırma yasal bırsey olamdan kımsenın maasına el konulamazkı..

evlat gibidir insanın köpeği kedisi . ben şahsen evladım gibi gördüm hep kedimi. bunu yapsa biri bana dünyayı yıkarım başına. o zaman köpeğim için yapamadıkalrım içimde yaradır. sakın sessiz kalma arkadaşım.. hatta maddi manevi tazminat davası aç!!

seninde dalgınlığına gelmiş herhalde canım ben köpeklerimi, iyice tanıyıpda güvenmediğim kimseye emanet etmem bırak kaybatmeyi , satmayı yemeğini verirmi acaba açmı kalır diye düşünürüm herkes bizim gibi hayvan sevmiyor

bence bu konuyu bir avukatla konuş o seni en doğru biçimde yönlendirecektir

dicanım illaki ispatlanır bu durum. avukatlada anlaşırsın masrafları karşıdan tahsis eder dava sonucunda. emin ol buna değer çünkü o şahsın yaptığı suç
ne yapacaksın yoksa bi bardak soğuk su içip oturacak mısın?
senin dostuna olan sevgin ondan vazgeçecek kadar az mıydı?
onu başına bunlar gelsin diye mi aldın dost edindin?
bence hemen bi avukatla görüş

canım calıstgım yer buyuk zıncır bır fırma yasal bırsey olamdan kımsenın maasına el konulamazkı..

Peki resimleri şahitlerim falan var diyosdun. Resimlerini alıp polise gidip şikayet etsen ve olayı anlatsan. Mahkemeyle ugraşamıcam diyorsun ya.
Hak yerini bulmalı ve buda onun bedelini ödemeli

:1shok:
keşke samimi olmadığınız birine köpeğinizi vermeseydiniz. sanırım yasal bir takip başlatılabilir bir araştırın. Biraz da sıkıştırın kızı

ayrıca evladınız gitmiş siz avukat masrafı diyorsunuz.
bence boşverin kalsın demekki ona bu kadar para veren biri olmuş ki onu sizden çok istemiş. belki hayvanın huzuru yerindedir. ondan ona hayvanın psikolojiside bozulmuştur artık..
anladım ben siz bırakın kalsın orda mutlu huzurlu..

ben kedimi tanımadığım birine bırakamam. ben onun için tatile çıkamıyorum. nasıl 2 günlük insana köpeğinizi bırakırsınız...
bu arada ,ben o kızı var ya..
yermisin yemez misin.
anlayın işte.. saçları elimde kalır,o boyalı takma saçları...

Son düzenleyen: Moderatör:
:1shok::1shok::1shok:
Dolandırıcılıkta son nokta...
Bu kadar da olmaz pes doğrusu...
Başkasının köpeğini satıp,parasını almak...
Nasıl bir vicdandır bu...
Allah bildiği gibi yapsın....
elinden geldiğince peşinden koş olayın,yakasını bırakma....
kötükedihüso

yok kız odkr rahat kı korkmuyor hıc bırseyden mahkemeye versın ıstıosa demıs..dusunun maıllerınde gormustuk polıs bundan kımlık ıstemıs bı gun buda vermemıs polıslerden 2 saat dayak yemıs arkdsına anlatmıs ozel sırket maılınde orda okuduk dusunun boyle bır ınsan ayrıca hamıle ve cocuk aldırmıs bekar ..Boyle bır pıslıkle ugrasılırmı ???

Sen de gittin , böyle böyle dediğin bu kişiye köpek teslim ettin.Aferim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…