- 6 Ocak 2016
- 323
- 55
- 13
- Konu Sahibi Mervissh91
-
O gidince söylüycem..Merviş her gün ayrı aksiyonsun yetişemiyorum.
Seviyorsan söyle bence de içinde kalmasın.
Geçici görevle geldi Eskişehire dönecek şubat sonunda.Nereye gıdıyor
Yok bugün müdür söyledi kesinleşmiş, gidecek yani.E o oraya yerleşiyordu hani?
Platonik mi yani. 2016dayız ya yazıp vermek basite kaçarGeçici görevle geldi Eskişehire dönecek şubat sonunda.
Yok bugün müdür söyledi kesinleşmiş, gidecek yani.
Cevap versin vermesin sadece bilsin yani söylemek istiyorum bi beklentim yok.Adam olumlu cvp vermezse egosunu şişirdiğible kalacaksın.Vir de bukadar sevgi dolu vaşladığın için hep sen daha çok seven taraf olacaksın...Bu kadar sevgi dolu yazmasan iyi...Br lekilde irtbat kur bence aadece.Bu fazla bence.Şuan tek taraflı zaten..
Engelim yok engelimiz yok ama söyleyemem ben bayanım o erkek. Yani hemde utanırım çok..yuzune neden söylemiyorsun engeliniz nedir konu sahibesi?
Zaten bu süreçte iletişimdeyiz yemek konusu açılmadı daha hiç. Bende o günden beri mesafeliyim ama bana sürekli yine ilgi gösteriyor.Onun davranışlarında bir değişiklik var mı peki. Yemek olayı tekrarlanmadı değil mi. Biraz zamana bıraksan. Bu süre içinde iletişimde olsan daha iyi sanki.
Aslında onun ilgisi platonik değil değişik bende anlamadımPlatonik mi yani. 2016dayız ya yazıp vermek basite kaçar
Canım ben 25 tim zaten o da yeni 32 ye girdiEski konunuza baktım da 8 günde ikinizde 1 yaş büyüdünüz mü :)
Neden bayanlar ilani ask edemez mi?Engelim yok engelimiz yok ama söyleyemem ben bayanım o erkek. Yani hemde utanırım çok..
Söylemem zaten asla..Amq erkekler avcı olmaktan hoşlanır bunu unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?