• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen gittiğinde.. Bunu yapıcam. !

Mervissh91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
323
55
13
Konumu okuyan bilir ben şu deli aşık. Hani duygularını doruklarda yaşayan.. :KK200: 25 yaşındayım o 32 yaşında.
2 ay sonra gidiyor. Geçici görevi bitiyo.
Deli divane aşık olduğum bu adama gittiği gün bunu yazıcam.. Beklentisiz.
Sizinle paylaşmak istedim. Çünkü içime atmaktan bu aşkı tek taraflı yaşamak düşüncesi beni içten içe öldürüyor..:KK43:
Milletin ne derdi var neleri biliyorumm.. Ama her şey Allahtan onu gönlüme Rabbim koydu benim suçum yokki. Aklımdan çıkmayışı..:KK42:
Bir şey beklemiyorum ondan ve yazıyorum..
Hani ilk gördüğüm zaman itiraf ediyorum yıldırım aşkı değildi ben seni "Zamanla" sevdim, aşık oldum.
Sadece oku bana cevap verme zaten gideceğin günü bekledim. Çünkü artık içimde tutamıyordum. "İyiki de gittin.."
Seni gördüğümde gözlerim bakamıyordu ya gözlerine kaçırırdım hani sen gülümseyerek bakardın bana, anlatırdın, ben kaybolurdum..
Hani bi kez parmakların elime değmişti ben sende kaybolmuştum. ( Ama sen bilmiyordun )
Hani moralim bozuk olduğunda canınız niye sıkkın diye sorardın ya bana ben içimden havalara uçardım..
Hani bir kez "bugün benim doğumgünüm" demiştin ya ben o an sana sarılmak nasıl birşeydir diye düşündüm. Sadece düşündüm işte..
Hani sen karşıdan gelirken ben geçerdim ya kokunu içime çekip gözlerimi kapardım.. Sen göremezdin ki saklardım.. Seni sensiz yaşardım içimde hep, masandaki kolonyayın sen çıkınca açar koklardım gizlice yine kaybolurdum. Çünkü sen kokardın.
Sen ast ben üst ne fark ederki ben adını aşk koydum ama kendim koydum sen koyma sadece bil adı aşktı.. Ben hiç böyle olmadım. Kimseye olmadım sana böyle olduğum kadar.. Yaptığım delilik ama bilmeni istiyorum. Karşılıksız olsa da bil sadece. Hayatında başarılar dilerim. Hep önün açık olsun.

İşte bunu yazıp yolluycam o Eskişehir'e giderken.
Okuduğunuz için teşekkür ederim hepinize..:nazar:

Son düzenleme:
Adam olumlu cvp vermezse egosunu şişirdiğible kalacaksın.Vir de bukadar sevgi dolu vaşladığın için hep sen daha çok seven taraf olacaksın...Bu kadar sevgi dolu yazmasan iyi...Br lekilde irtbat kur bence aadece.Bu fazla bence.Şuan tek taraflı zaten..
Cevap versin vermesin sadece bilsin yani söylemek istiyorum bi beklentim yok.
İrtibat kurmam. Yani 2 ay yüz yüze bakıcaz zaten mesafeli bir şekilde davranıyorum.

Onun davranışlarında bir değişiklik var mı peki. Yemek olayı tekrarlanmadı değil mi. Biraz zamana bıraksan. Bu süre içinde iletişimde olsan daha iyi sanki.
Zaten bu süreçte iletişimdeyiz yemek konusu açılmadı daha hiç. Bende o günden beri mesafeliyim ama bana sürekli yine ilgi gösteriyor.
Saçma sapan sorular. Ama tık yok. Artık bende mesafeliyim.

Engelim yok engelimiz yok ama söyleyemem ben bayanım o erkek. Yani hemde utanırım çok..
Neden bayanlar ilani ask edemez mi? o_OCesaretli ol. Erkekler cesur kadin ister hayatinda. Yil olmus 2016. Ustelik 32 yasinda adam karsindaki ergen degilsiniz yahu:KK15: cagir bi cafeye anlat dok içini

Back
X