- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi Mervissh91
-
ben kocamla ark. vasıtası ile tanıştım. ilk hiç pas vermedim ama sonra pas verdim :) ilk buluşmamızda vakit cok güzel geçti, güldük eğlendik filan o akşam cok sevimli geldi. ertesi gün aradım tekrar buluşsak mı diye. önce hayır işim var dedi. oki dedim. 1-2 saat sonra o oradı buluşalım mı dedi. ben de ii dedim :) gene gec vakte kadar gezdik tozduk. sonra daha bir sevimli geldi. sonra gemi ile sefere gidecekti gitti. sefer sırasında teli cekiyordu. mesaj attım. ben seni cok seviyorum diye. ilkişkimiz değişti ökküzcügüm ile 10 yıllık evliyiz.Yaaaaaaa
Yaaaaaaa çok romantikben kocamla ark. vasıtası ile tanıştım. ilk hiç pas vermedim ama sonra pas verdim :) ilk buluşmamızda vakit cok güzel geçti, güldük eğlendik filan o akşam cok sevimli geldi. ertesi gün aradım tekrar buluşsak mı diye. önce hayır işim var dedi. oki dedim. 1-2 saat sonra o oradı buluşalım mı dedi. ben de ii dedim :) gene gec vakte kadar gezdik tozduk. sonra daha bir sevimli geldi. sonra gemi ile sefere gidecekti gitti. sefer sırasında teli cekiyordu. mesaj attım. ben seni cok seviyorum diye. ilkişkimiz değişti ökküzcügüm ile 10 yıllık evliyiz.
onu almadılar bunu almadılar diye yazma bakalım herşeyin ucuzuna kactılarBuraya yazıcam tüm detayları
Oyle onla ilgilendigini felan belli etcek mesj degil.normal konusma gibi.Canım aynı bürodayız Nasıl olcak o hep karşımda oturuyor görürüm yani sürekli :) onu yapamam
AhahahhahaahahahaBurda birinin konusu var.teocukiz diye.
oda bi polisi gorup begenmis buraya konu acmisti.adamin ne adi var ne soyadi burda kizlar araya araya adamin herseyini buldilar:)
burdan birinin esiyle ayni merkezde gorevdelermis.kiz fac felan yazmisti adamda karsilik vermisti bulustulat ettiler sonra anlasamadilar heralde
o aklima geldi.
Canım bilmiyorum ama söylemek en iyisi gibi ya..Oyle onla ilgilendigini felan belli etcek mesj degil.normal konusma gibi.
Sen ddaha iyi bilirsin sana karsi tavirlarini.
Böyle romantklikler kızlara söker erkeklere sökmez zaten.Egosunu bukadar okşamaya gerek yok.Zararını görürsün.Ya bana çok ergence geliyo böyle yazılar, bende şubatta 25 olucam yaşıtız.. yani daha kolay ve dizi tadından uzak yollar seçsen keşke. İlgini belli et ama gerçekten belli et eğer olumlu bi tepki alırsan adam zaten sana açılır hatta yürür yani.. ama bi değişim yoksa demekki bişey yok demektir. İkna olmazsanda eğer insan gibi sana ilgim var vs şeklinde söyle. Ama böyle sende kayboldumlar, kolanyanda kayboldumlar gerek yok canım ya
Yazmıycam zaten o ilk yazdığım uzun şeyi :) ama sence söyliyim mi duygularımı ?Böyle romantklikler kızlara söker erkeklere sökmez zaten.Egosunu bukadar okşamaya gerek yok.Zararını görürsün.
Ya tabiki söyleeeeYazmıycam zaten o ilk yazdığım uzun şeyi :) ama sence söyliyim mi duygularımı ?
Nerden anladın bana bir şey hissetmediğini ? Yani emin misin ben komserim o polis bundan çekiniyor olamaz mı ? Aşırı ilgili diyorum..Ben bu adamın size karşı bir şey hissettiğini düşünmüyorum
Siz ondan hoslandiginiz için her hareketini kediniz yoruyorsunuz
Ayrıca böyle bir yazı erkeklerde sizin istediğiniz etkiyi yaratmıyor malesef hatta bazen gülüp geçiyor lar
Nerden anladın bana bir şey hissetmediğini ? Yani emin misin ben komserim o polis bundan çekiniyor olamaz mı ? Aşırı ilgili diyorum..
Mesela fırsat varken sizinle başbaşa kalacağı bir yemeğe gitmiyor
Aşırı ilgili diyorsunuz da bana göre aşırı ilgili olmak sürekli birlikte bir şeyler yapabilmek için fırsat kollamaktir biraz da
Sizin durumda ise sadece baktı güldü şunları söylerken bana baktı bunları söylerken bunu ima etti gibi soyut yapsın
evet.hatirliyan vardir belki..Ahahahhahaahahahagerçekten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?