Sen göndermedin

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Hayırlı günler kızlar
İki gün önce küçük görümcem beni aradı "alerji oldum abim beni acile götürsün .
" dedi .
Arada bir sor işi vardır belki dedım nosunu kaybettim çekiniyorum sen karısı degıl mısın ara sor dedi .
No kaybetme gıbı bırsey soz konısu bıle olamaz , annesı , babası ve ablasındada var sonucta zaten kendide iki telofon kullanıyor.
Bnde uzatmadım tamam ararım dedım
Kapattım eşimi aradjm oda cevap vermedi
İşi olunca acmıyorsa sonra donuyor zaten kendısı bana . 2 3 saat sonra döndü geri dedm kardesın rahatsızmıs hastaneye gıdıp gıdeneyecegınızı soruyor dedım
İşim var cok yogunum erken cıkabılırsem gotururum dedı ama ogunde gece 10' da geldi .
Ertesı sabah goturdu yani
Banada mesaj atmış ben eşimi aramamışım gondermemek için
Onun telefonunu kapatır kapatmaz aradım adam uygun degılmış ve konuyu hemen bana bagladı
Cevap bile vermedım
Felçli falan değil eli ayağı tutuyor , 25 yaşında kı bır kadın da alerjiden acıle gıdemez mi?

Gidebilir tabii de abisinden rica etmesinde ne sıkıntı var?
Alerji de zor bir hastalıktır bu arada Allahım düşmanımın başına vermesin inşallah.
İşi vardı o gün eve bile geç geldi
Oyle 7 dıyınce eve gelebilenlerden degıl
Rıcasını yerınede getırdım
Adam telefonuma donemedı hemen ve sabah goturdu
Sımdı bunum benımle alakası ne
Sonucta ben ustume dusenı yaptım

Umuruma bile gelmez.
Kalksın gitsin.
Bana kalkıp o mesajı çekecek olsa, ayakların var kendin git derdim.
Bende alarji oldum iyi bilirim acısını ana gerçekten öyle hemen beni yoğun bakkma alınlık bır durum degıl onunkı
Oyle olsa o tatlı canıyla depar atarak gıderdı

İşi vardı o gün eve bile geç geldi
Oyle 7 dıyınce eve gelebilenlerden degıl
Rıcasını yerınede getırdım
Adam telefonuma donemedı hemen ve sabah goturdu
Sımdı bunum benımle alakası ne
Sonucta ben ustume dusenı yaptım
İşte onun kendi ayıbı.
Üzerinde durmaya değmez.
İnsanları fazla dikkate almayın,kendilerini nimetten sanıyorlar.

Bende alarji oldum iyi bilirim acısını ana gerçekten öyle hemen beni yoğun bakkma alınlık bır durum degıl onunkı
Oyle olsa o tatlı canıyla depar atarak gıderdı
Valla canım böbrek taşı düşürdüğümde bile çagırdım bir taksi atladım götürdüler beni.
Eşimi arayacagım da gelecekte beni götürecekte ölme eşegim ölme.
Durum acildi ambulansı aradım baktım olacak gibi degil bir taksi ile işi çözdüm.
Durum acil degilse kişiler kendileri gidebilir.
Bana sen göndermedin diye triplenen görümceye o zaman kendin git der kapatırım, hadsiz.

gider gidebilir hadi abisiyle gitmek istemiş o da olabilir de burada ki durum haksız yere konu sahibine yükleniyor olması buna da hiç hakkı yok

eşek kadar kadın abisi aramiyorsa kalkıp kendisi gitsin
Benım takıldıgım abısını ıstemesı degıl işte
Sonrasında ıstedıgı olmayınca benı fırçalaması
Abını aramaya cekınıyosun ama benı fırcalamaya cekınmıyosun

Bayılmadığı sürece gayette kendi gidebilir
Taksi denen bişey var, durumu çok acilse ambulansta çağırabilir
Naz yapacak kendini kıymetlendirmeye çalışacak hareketler yapıyosa ciddi bişey yok demektir
Boşver eşin biliyo sonuçta
Bi daha abimin numarasını bilemedim bulamadım derse 112yi aramasını söyle

Valla canım böbrek taşı düşürdüğümde bile çagırdım bir taksi atladım götürdüler beni.
Eşimi arayacagım da gelecekte beni götürecekte ölme eşegim ölme.
Durum acildi ambulansı aradım baktım olacak gibi degil bir taksi ile işi çözdüm.
Durum acil degilse kişiler kendileri gidebilir.
Bana sen göndermedin diye triplenen görümceye o zaman kendin git der kapatırım, hadsiz.
Cevap versem konuşur vır vır
Sonucta oradakı nıyetımı bılıyorum ben
İnsanlar anında ıstegını yerıne getirebilecek durumda olmayabilir sonucta o an .
Kaldı ki eşim asker benım kalkıpta durun kardesım alerjı olmus peşine gıdıcem dıyemez

Ailede birinde araba varsa hemen şoför adledilir nedense.
Koca kız kalksın gitsin taksiyle. Ayrıca abisine nazını geçiremeyen yengeye çemkirebiliyor çok ilginçmiş.
Bana o mesajı atana "Allah görüyor sen bilmesen de olur. Günahımı aldın tepe tepe kullan. Bu yaşa gelmişsin ama tek başına hastaneye gitmekten acizsin" der engellerdim.

Cevap versem konuşur vır vır
Sonucta oradakı nıyetımı bılıyorum ben
İnsanlar anında ıstegını yerıne getirebilecek durumda olmayabilir sonucta o an .
Kaldı ki eşim asker benım kalkıpta durun kardesım alerjı olmus peşine gıdıcem dıyemez
Valla bacım baktın ki vır vır vır konusuyor, kapat yüzüne.
DIT DIT DIT sesine karşı konuşsun dursun.

Bayılmadığı sürece gayette kendi gidebilir
Taksi denen bişey var, durumu çok acilse ambulansta çağırabilir
Naz yapacak kendini kıymetlendirmeye çalışacak hareketler yapıyosa ciddi bişey yok demektir
Boşver eşin biliyo sonuçta
Bi daha abimin numarasını bilemedim bulamadım derse 112yi aramasını söyle
Canım kayınpederımın arabası var , adam emeklı ve oyle ayakta duramayıp araba kullanamayacak durumdada ddgıl
Kayınvalıdem araba kullanmasınıda bıliyor
Yanı cıddı bırsey olduda sankı kosmamız gıbı davranıp bırde bana fırca atmaya calısması komık

Back
X