• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen göndermedin

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Sizi aramasın yahu babasından annesinden alsın arasın. Insan bahane bulmak isterse siz mükemmel dahi olsanız bulur. Sizin en ufak yanlisiniz yok. Gönlünüzü ferah tutun ki aramayadabilirdiniz. O durumda da kimsenin sizi yargılamaya hakkı yok.

Uff abisi hastaneye götürüp ilgilenirken çekinmeyecek de aramaya mı çekinmiş? Keşke ben ulaşamıyorum madem kaybettin al yazayım numarasını deyip eşinizin numarasını gönderseydiniz. Cins midir nedir?

Uff abisi hastaneye götürüp ilgilenirken çekinmeyecek de aramaya mı çekinmiş? Keşke ben ulaşamıyorum madem kaybettin al yazayım numarasını deyip eşinizin numarasını gönderseydiniz. Cins midir nedir?
Yok son zamanlarda kendı kendıne kac yasındayım kımse bana karısamaz havalarındaydı.
Eşimin aılesı de esıme sen karısma genc kız gıbı ıkazlarda bulundugundan esımde artık sorunlarını onlarla halletsın işi düşünde kapımda bıtmesın demıstı
İşi düşen herkes sen abısın modunda
İşleri bittikten sonra o genc kız sen karısma moduna geçılıyor
Aramakla bıle hata ettım

İşi vardı o gün eve bile geç geldi
Oyle 7 dıyınce eve gelebilenlerden degıl
Rıcasını yerınede getırdım
Adam telefonuma donemedı hemen ve sabah goturdu
Sımdı bunum benımle alakası ne
Sonucta ben ustume dusenı yaptım
abella senin esin asker degil miydi ? Bildigim kadariyla tsk personeli kendi il ve ilcelerinde gorev yapamaz.Bir de asker adam oyle gel deyince gelemez ki birak gelmeyi karakoldan disari cikamaz nasil istiyor gorumcen bunu ?

abella senin esin asker degil miydi ? Bildigim kadariyla tsk personeli kendi il ve ilcelerinde gorev yapamaz.Bir de asker adam oyle gel deyince gelemez ki birak gelmeyi karakoldan disari cikamaz nasil istiyor gorumcen bunu ?
Kendı ilimizde degılız zaten canım
Babası kendı evını satıp oglu burda dıye buradan ev aldı
İşte sorunda burda
Esım dogumuma uc saat gecıkmelı geldı bende trıp mı yspayım sımdo

Anası babası yok mu tutsun bir taksi gitsin

Abisinden cekiniyor ama senden cekinmiyor oyle mi :) Insan abisinden cekinir mi ya ? gercekten cekiniyorsa hastaneye goturmesini teklif etmezdi ya neyse. 25 Yasinda millet uzaya cikiyor bizim kizlarda Masallah bi hastaneye bile gidemiyor.
Bence siz abisine direkt olanlari anlatin o kardesine aciklasin olanlari siz kotu olmayin.

Eşinin kardeşinin canı mıcırık çıkartmak istemiş, bu yolu seçmiş. Canını sıkma.

Eşinin kardeşinin canı mıcırık çıkartmak istemiş, bu yolu seçmiş. Canını sıkma.
Hayırlı günler kızlar
İki gün önce küçük görümcem beni aradı "alerji oldum abim beni acile götürsün .
" dedi .
Arada bir sor işi vardır belki dedım nosunu kaybettim çekiniyorum sen karısı degıl mısın ara sor dedi .
No kaybetme gıbı bırsey soz konısu bıle olamaz , annesı , babası ve ablasındada var sonucta zaten kendide iki telofon kullanıyor.
Bnde uzatmadım tamam ararım dedım
Kapattım eşimi aradjm oda cevap vermedi
İşi olunca acmıyorsa sonra donuyor zaten kendısı bana . 2 3 saat sonra döndü geri dedm kardesın rahatsızmıs hastaneye gıdıp gıdeneyecegınızı soruyor dedım
İşim var cok yogunum erken cıkabılırsem gotururum dedı ama ogunde gece 10' da geldi .
Ertesı sabah goturdu yani
Banada mesaj atmış ben eşimi aramamışım gondermemek için
Onun telefonunu kapatır kapatmaz aradım adam uygun degılmış ve konuyu hemen bana bagladı
Cevap bile vermedım
Felçli falan değil eli ayağı tutuyor , 25 yaşında kı bır kadın da alerjiden acıle gıdemez mi?
Bilincli yapmis belli zaten sizi zor durumda birakmak icin.
Baştan sizden telf no su istemesi bunu acikliyor.
Hem kaba konusuyor hem ukala bir tavri var.
Gicik bir görūmce vakasi:KK57:

Kendı ilimizde degılız zaten canım
Babası kendı evını satıp oglu burda dıye buradan ev aldı
İşte sorunda burda
Esım dogumuma uc saat gecıkmelı geldı bende trıp mı yspayım sımdo
Rahat vermediler ha allah kolaylik versin.

Ben olsam eşimi arardım geri dönmeyince görümcemi aradım cankm aradım ama herhalde işi var o müsait olunca beni arıyor diye bilgi verirdim böylece artniyet aramaz boş yere gerlmemiş olurduk. Belki bu yüzden hiç sorun yaşamıyorum eşimin akrabaları ile:KK53:

Hahah değişik insanmış..Boşverin siz. Eşiniz sorarsa gerekli açıklamayı yaparsınız. Eline koz vermeyin.

Back
X