- 11 Mart 2013
- 33.576
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.791
- 798
- 32
Neyse birşey söyleyecektim şimdi kıza hakaret olacak sustum şuanBen alıştım onada soyledıgı canımı sıktı sadece yoksa hep boyke
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse birşey söyleyecektim şimdi kıza hakaret olacak sustum şuanBen alıştım onada soyledıgı canımı sıktı sadece yoksa hep boyke
boşuna demez cahil le tartışılmaz diyeArama kaydı var telefonumda acıp pnuda dınletebılırdım de sonra sen benımı kaydedıyorsun der
Ona da o aramaların toplu kaydedıldıgını acıklayana kadar ömrünü törpüler insanın
huzur kaçırmak için her şeyi yapıyorlar maşallah. abisine nazlanmak istemiş belli ki. yataklara düşmemiş ya. iş saati müsait olmayabilir atla taksiye git en kötü yaniHayırlı günler kızlar
İki gün önce küçük görümcem beni aradı "alerji oldum abim beni acile götürsün .
" dedi .
Arada bir sor işi vardır belki dedım nosunu kaybettim çekiniyorum sen karısı degıl mısın ara sor dedi .
No kaybetme gıbı bırsey soz konısu bıle olamaz , annesı , babası ve ablasındada var sonucta zaten kendide iki telofon kullanıyor.
Bnde uzatmadım tamam ararım dedım
Kapattım eşimi aradjm oda cevap vermedi
İşi olunca acmıyorsa sonra donuyor zaten kendısı bana . 2 3 saat sonra döndü geri dedm kardesın rahatsızmıs hastaneye gıdıp gıdeneyecegınızı soruyor dedım
İşim var cok yogunum erken cıkabılırsem gotururum dedı ama ogunde gece 10' da geldi .
Ertesı sabah goturdu yani
Banada mesaj atmış ben eşimi aramamışım gondermemek için
Onun telefonunu kapatır kapatmaz aradım adam uygun degılmış ve konuyu hemen bana bagladı
Cevap bile vermedım
Felçli falan değil eli ayağı tutuyor , 25 yaşında kı bır kadın da alerjiden acıle gıdemez mi?
Ya dediğim gibi adam kendi çocugunun dogumuna yetişememiş biriAbisinden kendisini hastaneye götürmesini istemesi çok doğal çok normal ...
Belki de beni götür demeye cekinmistir buyuzden sizi araya koymuştur ...
Ama abimi sen gondermedin demesi çok çok çok yanlış
Ben olsam anında gorumcen döner aradım cevap vermedi numarası bu sen ara söyle derdim. Sonra da Eşime de mesaj atar ne zaman müsait olursun kardeşin senden haber bekliyor onu doktora gotururmusun aradim acmadin bı kardeşini ara istersen derdim
Birdahakine beni araya koyma ne istiyorsan sen onu ara de bence
10 yasinda ki bebe de gitmesin canım acile kendi :)Grip olsada gidebilir ya bnm gorumcem 10yasinda saglik ocagina kendisi gidiyorne yani kundaktaki bebek mi?
Acil degil ya saglik ocagi. Evin 15dk uzaginda yurume mesafesi10 yasinda ki bebe de gitmesin canım acile kendi :)
Konu sahibi bosver gitsin :) kalan saglar senindir :)
Yok meaafeden demedim zaten. Mesela ben uzun sure bilmiyordum penisilin alerjim oldugunu. Varmis megerse. Belki o da bilmiyordur bazi seyleri yasi ufak neticede. Ayrica bu devirde insanin başına neler geliuor ihtiyatli olmak lazim :/Acil degil ya saglik ocagi. Evin 15dk uzaginda yurume mesafesi
Kocana göster o msjlarıHayırlı günler kızlar
İki gün önce küçük görümcem beni aradı "alerji oldum abim beni acile götürsün .
" dedi .
Arada bir sor işi vardır belki dedım nosunu kaybettim çekiniyorum sen karısı degıl mısın ara sor dedi .
No kaybetme gıbı bırsey soz konısu bıle olamaz , annesı , babası ve ablasındada var sonucta zaten kendide iki telofon kullanıyor.
Bnde uzatmadım tamam ararım dedım
Kapattım eşimi aradjm oda cevap vermedi
İşi olunca acmıyorsa sonra donuyor zaten kendısı bana . 2 3 saat sonra döndü geri dedm kardesın rahatsızmıs hastaneye gıdıp gıdeneyecegınızı soruyor dedım
İşim var cok yogunum erken cıkabılırsem gotururum dedı ama ogunde gece 10' da geldi .
Ertesı sabah goturdu yani
Banada mesaj atmış ben eşimi aramamışım gondermemek için
Onun telefonunu kapatır kapatmaz aradım adam uygun degılmış ve konuyu hemen bana bagladı
Cevap bile vermedım
Felçli falan değil eli ayağı tutuyor , 25 yaşında kı bır kadın da alerjiden acıle gıdemez mi?
Biliyor kardesınin huyunu gerek bıle yok :)Kocana göster o msjları![]()