• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen göndermedin

O da kardeşi yani hem yapmak zorunda değilsiniz ki. Tutumu zaten çok yanlış iyi niyetli biri olmadığı belli. Bu kadına ne yapsanız yaranmazsıniz. Çok fazla muhatap olmayın ve üzmeyin kendinizi.

Uğraşmam ki o kadar. Sen karısı değil misin? dediğinde "Sende kız kardeşisin atıyorum numarayı mesaj olarak" der çat kapatırım suratına.

Hayırlı günler kızlar
İki gün önce küçük görümcem beni aradı "alerji oldum abim beni acile götürsün .
" dedi .
Arada bir sor işi vardır belki dedım nosunu kaybettim çekiniyorum sen karısı degıl mısın ara sor dedi .
No kaybetme gıbı bırsey soz konısu bıle olamaz , annesı , babası ve ablasındada var sonucta zaten kendide iki telofon kullanıyor.
Bnde uzatmadım tamam ararım dedım
Kapattım eşimi aradjm oda cevap vermedi
İşi olunca acmıyorsa sonra donuyor zaten kendısı bana . 2 3 saat sonra döndü geri dedm kardesın rahatsızmıs hastaneye gıdıp gıdeneyecegınızı soruyor dedım
İşim var cok yogunum erken cıkabılırsem gotururum dedı ama ogunde gece 10' da geldi .
Ertesı sabah goturdu yani
Banada mesaj atmış ben eşimi aramamışım gondermemek için
Onun telefonunu kapatır kapatmaz aradım adam uygun degılmış ve konuyu hemen bana bagladı
Cevap bile vermedım
Felçli falan değil eli ayağı tutuyor , 25 yaşında kı bır kadın da alerjiden acıle gıdemez mi?
huzur kaçırmak için her şeyi yapıyorlar maşallah. abisine nazlanmak istemiş belli ki. yataklara düşmemiş ya. iş saati müsait olmayabilir atla taksiye git en kötü yani

Abisinden kendisini hastaneye götürmesini istemesi çok doğal çok normal ...
Belki de beni götür demeye cekinmistir buyuzden sizi araya koymuştur ...

Ama abimi sen gondermedin demesi çok çok çok yanlış

Ben olsam anında gorumcen döner aradım cevap vermedi numarası bu sen ara söyle derdim. Sonra da Eşime de mesaj atar ne zaman müsait olursun kardeşin senden haber bekliyor onu doktora gotururmusun aradim acmadin bı kardeşini ara istersen derdim

Birdahakine beni araya koyma ne istiyorsan sen onu ara de bence

Abisinden kendisini hastaneye götürmesini istemesi çok doğal çok normal ...
Belki de beni götür demeye cekinmistir buyuzden sizi araya koymuştur ...

Ama abimi sen gondermedin demesi çok çok çok yanlış

Ben olsam anında gorumcen döner aradım cevap vermedi numarası bu sen ara söyle derdim. Sonra da Eşime de mesaj atar ne zaman müsait olursun kardeşin senden haber bekliyor onu doktora gotururmusun aradim acmadin bı kardeşini ara istersen derdim

Birdahakine beni araya koyma ne istiyorsan sen onu ara de bence
Ya dediğim gibi adam kendi çocugunun dogumuna yetişememiş biri
Telefon konusmalarım 15 saniyeyi bile geçmiyor cocugu , hal hatır sorup kapatıyor
Yani nazlanıcak vakıt var , vakıt var
Her yere uzın almadan her saatte gıdebılen bana karosamazsınuz dıyen ınsanın kahrını abısı cekmek zorunda degıl ki
Gondermedin demesı cok ayrı sacmalık
Kac yasında adam , kaldı ki gıdemrzsın bıle demem
Ben gerekenı soyledım ve teşıkapattı kendısıdd bılıyor kardesının iş güzarlığını demek ki

Onca hastalıklar geçirdim alerji ne ki yanında astım krizi zatürre ve şuan mesane kanseri halen kendim giderim altıma bezimi takarım otobüse minibüse binip tek giderim kimseye diyemem gel beni hastaneye götür diye bunda kızacak ne var görümcem zaten seni sevmiyor resmen açık ariyor besbelli

size karşı bir oyun dönüyo gibi çok garip. neden kendi aramadı da illa size arattırdı. alsaydı numarayı kendi arasaydı

Acil degil ya saglik ocagi. Evin 15dk uzaginda yurume mesafesi
Yok meaafeden demedim zaten. Mesela ben uzun sure bilmiyordum penisilin alerjim oldugunu. Varmis megerse. Belki o da bilmiyordur bazi seyleri yasi ufak neticede. Ayrica bu devirde insanin başına neler geliuor ihtiyatli olmak lazim :/

Kendi gidemiyor mu bu ne rahatlık,ben olsam babanın uşağı mı var derdim.

Kızlar "abisini istemiş ne var bunda " tarzı yorumlarınıza hak veriyorum fakat eşim asker benim yani öyle ha diyince çıkıp gelemez .
Doğumda yanıma 3 saat geç gelebildi adam kaldı ki şimdi benim çocuğum hastalansa gel çocuğu doktora mı götğr diyeceğim ?
Kardeşi 25 yaşında bir kız , kaşınıyormuş alerji oldum beni götürsün dedi .
İnsan abımin işi yoksa müsaitse bir gidelim mi der .
Oyle oatavatsız sen karısusın sen söyle gibi konuşmasına bile aldırmadan eşimi aradım başkası olsa senin ulağın mı var derdi .
Ara diyorum numarası yok diyor .
Yahu bu senin abin , nasıl numarası olmayabilir ?
Atiyim diyorum sen söyle karısı değil misin diyor .
Bakın burada kafasınca bana ahkam keserken sonrasında sırf bır gun sonra gıdebıldı dıye sen gondermedın dıyor .
İşine gelınce yenge işine gelmeyınce el kızı , cadı ve şeytanım .

Hayırlı günler kızlar
İki gün önce küçük görümcem beni aradı "alerji oldum abim beni acile götürsün .
" dedi .
Arada bir sor işi vardır belki dedım nosunu kaybettim çekiniyorum sen karısı degıl mısın ara sor dedi .
No kaybetme gıbı bırsey soz konısu bıle olamaz , annesı , babası ve ablasındada var sonucta zaten kendide iki telofon kullanıyor.
Bnde uzatmadım tamam ararım dedım
Kapattım eşimi aradjm oda cevap vermedi
İşi olunca acmıyorsa sonra donuyor zaten kendısı bana . 2 3 saat sonra döndü geri dedm kardesın rahatsızmıs hastaneye gıdıp gıdeneyecegınızı soruyor dedım
İşim var cok yogunum erken cıkabılırsem gotururum dedı ama ogunde gece 10' da geldi .
Ertesı sabah goturdu yani
Banada mesaj atmış ben eşimi aramamışım gondermemek için
Onun telefonunu kapatır kapatmaz aradım adam uygun degılmış ve konuyu hemen bana bagladı
Cevap bile vermedım
Felçli falan değil eli ayağı tutuyor , 25 yaşında kı bır kadın da alerjiden acıle gıdemez mi?
Kocana göster o msjları :confused:

Back
X