• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşittiğim hakaretler

Artık yaşadıklarımdan utanır duruma geldim.
Haftasonu erkek arkadasım denen kişi cumartesi aksamı; yarın kahvaltıya gidelim dedi . Tamam dedim 9 da uyandım ses soluk yok herhalde gec gidecegiz diye düşündüm.
12.30 da bir mesaj uyuyakalmısım hemen hazırlanıyorum dedi.
2.30 ben yine uyuyakalmısım , duş alıp cıkıyorum. Cevap vermedim ve aradı; ben cok halsızım kalkayım bari bir kahve içelim. Zorlama kendini dedim. Sen nasılsın dedi halsızdin falan dedi cok umursarcasına, iyiyim dedim. Sen gelmesende cıkacagım ben dedim . Niye zorluyorsun kendini dedi. Ben seni toparlanınca arıcam dedi peki dedim kapattık.
Ben dısarı cıktım. 1 saat sonra aradı kusura bakma , gelemiyorum kötüyüm dedi. Böyle rahatsız oldum falan dedi, yapacak bir şey yok dedim. Telefonu kapattık .
Aksam ben aradım, kadınlar gününü bile kutlamadın şeklinde ama , gülerek sitem ettim. Asırı keyifsiz ve dalgacı konusuyordu. Kardesi duydu falan, allah sana sabır versin dedi bana. Normal kapattık ama telefonu.
Pazartesi oldu, günaydın aventus hanım dedi. Maksimum ettiği güzel kelime aventusumdu zaten, herneyse.
Nasılsın dedim, halsizim falan dedi bir akrabasını hastaneye götürüyordu, sende git serum al dedim uğrasamam dedi.keske coronadan ölsem dedi, coronadan bırakmam gitmene izin vermem diye dalga gectim ve dediği yanıt şuydu: böyle bırakmaman beni geriyor, artık tek istediğim şey ölmek tarzında bişey dedi.
Aradım, ya sen napmaua calısıyosun dedim, açıkca sevmıyosan söyle dedim son 5 aydır ben neyi bekliyorum dedim. Hastanede dayısını götürüyor . Bekleme sana yalvarmadım dedi. Niye duruyosun diyorum yanıt yok , sen niye duruyosun dedi. Sevmiyomusun artık dedim , iş ciddiye binince eskisi kadar emin degılım dedi. Sen şimdi ona buna, arkamdan konuscaksın dedi, tek korkun bu yani dedim. Lafı kıvırdı, ıkı dk dısarı cık sesin gelmiyor dedim. Senin keyfine göre senin b*ktan kavgan için hastaneden mi cıkayım dedi. Bencilliğinden bıktım falan dedi. Gücüm bitti benım artık dedim. İstemsız agladım ve beni böyle dersaneye gönder dedi. Dersaneye gidecekti, psıkolojijimin içine ettin falan dedi. Telefonu kapattım ve kendimi öyle yanlıs bisey yaptıgımı hissettim özür dilerim dedim sadece. O da ben özür dilerim sert cıktım dedi. Ama kalbım öyle yaralandı ki, sonrasında arama mesaj falanda yok. Herif benden nefret ediyor ve sebebini dahi bılmıyorum. Bana acıma duygusu 0 , merhameti bitti nedenini de bılmıyorum.
5 aydır elimi bile zor tutuyor. Artık sunu bile söyledim, kadın oldugumu unuttum. Öyle kırgınım ki hayatıma dahi bakamıyorum. Ben bunu daha oncede yasadım aynı donemi gercekten neden yasıyorum bılmıyorum.
Resmen çökmüş gibi hissediyorum
Tekmeyi basmadığın kene gibi yapıştığın için olmasın sakın

Sebebinin önemi var mı?
Anlamaya çalışarak kendinizi oyalıyorsunuz.
Böyle bir ilişki denilmeycek durumun içinde zorla tutunmaya çalışarak kendinize olan güveninizi, saygınızın zedelemissiniz. Çünkü onlardan bir parça olsa bugün bu durumda olmazdınız.
Evet hiç kalmadı hemde hiç. Kene gibi yapısmısım sadece

Okurken onun depresyonda olduğunu düşündüm. Ama size değer vermiyor ve sizi böyle üzüyorsa bırakın inceldiği yerden kopsun.
Yani 5 aydır görüşmüyoruz bile. Aramadan asla aramıyordum en az 2 ay hiç aramadı beni.üstüme gelme dedi ve gitmedim ama kendi kavga cıkartmak için herşeyi yaptı herşeyi yani

Dısardan böyle görünmeside iğrenc gercekten utanıyorum
Karşındaki altı üstü bir erkek Allah bilir tipi de tip değildir huyu zaten berbat ben de hep peşimde koşulmasına alışkınım çünkü kendime değer veriyorum ve yine slogan gibi oldu ama yazıcam buraya erkeklere kötü davranın senin şuan yapman gereken tek şey heryerden engeli basmak çok uğraşıp gelirse de sana açıklama yapmak istemiyorum arama beni de bakalım roller nasıl tersine dönüyor

5 6 senelik evliyim birde kizim var esim bana birakin 5 ay, 5 gun su muameleyi yapsin bide ustune birakmaman beni geriyor desin ertesi gun dilekceyi eline tutustururum.
kocan degil cocuk yok nisanli bile degil alti ustu bi erkek arkadas neyine bukadar zorlaniyorsunuz tekmeyi basmak icin anlamadim.
sevgi dilenip aglayacagina tekmeyi koy gururunla otur.
azicik bi dik duralim kadin milleti olarak artik boyle miymintilarin biyerini kaldiriyoruz kaldiriyoruz sonra adamlar o sismis egoyla baskasiyla evlenip o kadina zindan ediyor hayati.
silkelenelim kendimize gelelim lütfen.

Duyduğunuz, yaşadığınız her şey sizin eseriniz.

Daha neyi bekliyorsunuz onun ayrılmasını mı?
Malesef erkeklerin geneli bu konuda kaçak oynar. Ayrılmayı beceremez hep karşıdan beklerler..

Salak salak depresyon laflarıyla sizi ezmesine izin vermeyin. Vakit kaybı kendileri.
Sevse sizi mutlu etmek, güldürmek için uğraşıyor olurdu..

Bu muameleyi haketmediğinizi düşünüyorsanız hakettiğinizi yapıp ayrılın..

5 ayda böyleyse ilerde nasıl olur.
Ayrılmak için neyi bekliyorsun?

Evet hiç kalmadı hemde hiç. Kene gibi yapısmısım sadece
Eeee yapışmayın o zaman, çok mu zor? Elalemin karaktersiz, saygısız, olgunlaşmamış veletlerine kendinizi niye böyle aşağılatıyorsunuz? Sizin gibi kadınların anne&babalarını çok merak ediyorum gerçekten. Hakaret olarak algılamayın lütfen. Sadece nasıl yetiştirildiniz, neden kendinizi sevmeyi, değer vermeyi öğretemediler size, onu düşünüyorum. Duysalar, kızları hırbonun teki için kendinden bu kadar taviz veriyor, ne düşünürler, içleri acır mı acaba? İki kızım var, sizin gibi davransalar, vicdan azabından ölürüm yahu, ciddi söylüyorum. Ben ne yaptım da, kendilerini bu kadar değersiz görüyorlar derim yani. Siz kendinize değer vermezseniz, başkaları da vermez, klişe bir gerçek. Biraz olgunlaşmanız, ben bu muameleyi niye hak edeyim ki diye düşünmeniz gerekiyor.

Karşındaki altı üstü bir erkek Allah bilir tipi de tip değildir huyu zaten berbat ben de hep peşimde koşulmasına alışkınım çünkü kendime değer veriyorum ve yine slogan gibi oldu ama yazıcam buraya erkeklere kötü davranın senin şuan yapman gereken tek şey heryerden engeli basmak çok uğraşıp gelirse de sana açıklama yapmak istemiyorum arama beni de bakalım roller nasıl tersine dönüyor
Zannetmiyorum bu saatten sonra olan oldu. Zaten yani olan herşey oldu malesef

Eeee yapışmayın o zaman, çok mu zor? Elalemin karaktersiz, saygısız, olgunlaşmamış veletlerine kendinizi niye böyle aşağılatıyorsunuz? Sizin gibi kadınların anne&babalarını çok merak ediyorum gerçekten. Hakaret olarak algılamayın lütfen. Sadece nasıl yetiştirildiniz, neden kendinizi sevmeyi, değer vermeyi öğretemediler size, onu düşünüyorum. Duysalar, kızları hırbonun teki için kendinden bu kadar taviz veriyor, ne düşünürler, içleri acır mı acaba? İki kızım var, sizin gibi davransalar, vicdan azabından ölürüm yahu, ciddi söylüyorum. Ben ne yaptım da, kendilerini bu kadar değersiz görüyorlar derim yani. Siz kendinize değer vermezseniz, başkaları da vermez, klişe bir gerçek. Biraz olgunlaşmanız, ben bu muameleyi niye hak edeyim ki diye düşünmeniz gerekiyor.
Bende bunu cok dusunuyorum. Genelde yapısal olarak böyleydim ben. Aslında kendime pek değer vermedim. Ama bir noktada hep gitmeyi bildim. Bunda onu basaramadım asıl sorun burada başladı esasında.
Bu sorun lisede basladı bende. Cok kiloluydum zayıfladım sonrada bir süre midem bulandı berbat davrandım.
Gercekten karşıma düzgün biriside çıkmadı esasen.fiziksel ve ruhsal tamamlancagım.
Kötü biri degılım bunu biliyorum. Vicdana cok onem veririm. Çirkinde bulmuyorum kendimi etrafta bulmaz.
Ama cocukken kilodan ötürü cok dıslandım, hatta cok dayak yedim . Aile içinde de böyle oldu. Annem sürekli yedirmeue calıstı ve ona karsıda içimde bi nefret yok değil bu sebeple. Lise hayatımı ezilerek gecirdim sürekli

Kendini geri çekmelisin
bırak bence o sana dönecektir özlesin seni biraz
Mesele dönmesinden çıktı artık. Söylediklerini nasıl hazmedicem ben.
Elde tutmak için bile görüşürsün biriyle , o dahi olmadı uzun zamandır.
Beklede demedi, ancak stabil bişey yasayamadık asla.
15 gün ayrıldık ve konusmak istediklerim var senle diyorum. Bunaldım 15 günde ne degısmıs olabilir allasen dedi bana. Yani sürekli kavga cıkartma derdinde ve bu cok net.

Bende bunu cok dusunuyorum. Genelde yapısal olarak böyleydim ben. Aslında kendime pek değer vermedim. Ama bir noktada hep gitmeyi bildim. Bunda onu basaramadım asıl sorun burada başladı esasında.
Bu sorun lisede basladı bende. Cok kiloluydum zayıfladım sonrada bir süre midem bulandı berbat davrandım.
Gercekten karşıma düzgün biriside çıkmadı esasen.fiziksel ve ruhsal tamamlancagım.
Kötü biri degılım bunu biliyorum. Vicdana cok onem veririm. Çirkinde bulmuyorum kendimi etrafta bulmaz.
Ama cocukken kilodan ötürü cok dıslandım, hatta cok dayak yedim . Aile içinde de böyle oldu. Annem sürekli yedirmeue calıstı ve ona karsıda içimde bi nefret yok değil bu sebeple. Lise hayatımı ezilerek gecirdim sürekli
Kötü şeyler yaşamışsınız ama bu kadar yeter, bundan sonra insanların oyuncağı olmayacağım, hiçbiri benden kıymetli değil diye düşünmeye başlamak için geç değil. Çünkü gerçek bu. Slogan gibi olacak ama geçmişiniz sizin gücünüz olsun. Bir "yeter be, yettiniz be, savulun" moduna girmenize vesile olsun. Bırakın şu pis herifi. Bu mudur yani hak ettiğiniz hayat? Değil.

Ciddiye binince istememiş ama kendi belirtiği gibi elalem ne der beni herkese kötüler diye bırakmıyor sizi . süründürüyor siz niye ayrılmıyor sunuz onu anlamadım ama ?

Zannetmiyorum bu saatten sonra olan oldu. Zaten yani olan herşey oldu malesef
Sen engelle bi sonra da yarın hiç olmayacakmış gibi yaşa hayatını gez dolaş eğlen illaki arkadaşların vardır sabret eninde sonunda arayacak çünkü kovalanmak değil kovalamak ister erkek kısmı şimdi tekrar geri döndüğünde orda olmadığını görünce zaten büyük bir şok yaşayacak emin ol ben bunu inadım inat oğlak burcu erkeğine yapmışım bu yaz evleniyoruz :) gerçi bizim ki böyle bir sorun değildi ama olsun her şekilde bu taktik işe yarar

Back
X