• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen göndermedin

Ailede birinde araba varsa hemen şoför adledilir nedense.
Koca kız kalksın gitsin taksiyle. Ayrıca abisine nazını geçiremeyen yengeye çemkirebiliyor çok ilginçmiş.
Bana o mesajı atana "Allah görüyor sen bilmesen de olur. Günahımı aldın tepe tepe kullan. Bu yaşa gelmişsin ama tek başına hastaneye gitmekten acizsin" der engellerdim.
Evde soförlüğü olan iki kişi var
Adamı tutup askeriyeden nasıl çıkartayım kafasına göre kardeşin alerji olmuş diye
Doğumuma 3 saat gec gelebıldı benım eşim napıyım şimdi boşanalım mı dimi

Canım kayınpederımın arabası var , adam emeklı ve oyle ayakta duramayıp araba kullanamayacak durumdada ddgıl
Kayınvalıdem araba kullanmasınıda bıliyor
Yanı cıddı bırsey olduda sankı kosmamız gıbı davranıp bırde bana fırca atmaya calısması komık
Güya kendini kıymetlendirecek naz yapacaktı baktı planı tutmadı çirkefleşti baksana.

Bi daha böyle bişeyde sana sataşırsa sende bu bildiklerini söyle
Anası babası yanındaymış ne diye abisi koşacak acaba tamamen ilgi toplamak için
Hastaysa derdine çare bulsun sana laf yetiştireceğine

Güya kendini kıymetlendirecek naz yapacaktı baktı planı tutmadı çirkefleşti baksana.

Bi daha böyle bişeyde sana sataşırsa sende bu bildiklerini söyle
Anası babası yanındaymış ne diye abisi koşacak acaba tamamen ilgi toplamak için
Hastaysa derdine çare bulsun sana laf yetiştireceğine
Ya zaten tuhaf tuhaf hareketleti var
Hastalık hastası kendısı
Evde bır süre önce cırlamaları vardı durup dururken
Yemek yıyoruz kalkar ayskta cırlamaya başlardı
O yuzden dedıgını tiye bıle almıyorımda sen gondermedın demesı canımı sıktı

Ya zaten tuhaf tuhaf hareketleti var
Hastalık hastası kendısı
Evde bır süre önce cırlamaları vardı durup dururken
Yemek yıyoruz kalkar ayskta cırlamaya başlardı
O yuzden dedıgını tiye bıle almıyorımda sen gondermedın demesı canımı sıktı
Sen söylemen gerekeni yapmışsın için rahat olsun
Bence can sıkıntısından ne yapacağını şaşırmış yazık

Resmen size iftira atmış rezil allahım sen iftiracılardan koru bizi :işsiz:

Hayırlı günler kızlar
İki gün önce küçük görümcem beni aradı "alerji oldum abim beni acile götürsün .
" dedi .
Arada bir sor işi vardır belki dedım nosunu kaybettim çekiniyorum sen karısı degıl mısın ara sor dedi .
No kaybetme gıbı bırsey soz konısu bıle olamaz , annesı , babası ve ablasındada var sonucta zaten kendide iki telofon kullanıyor.
Bnde uzatmadım tamam ararım dedım
Kapattım eşimi aradjm oda cevap vermedi
İşi olunca acmıyorsa sonra donuyor zaten kendısı bana . 2 3 saat sonra döndü geri dedm kardesın rahatsızmıs hastaneye gıdıp gıdeneyecegınızı soruyor dedım
İşim var cok yogunum erken cıkabılırsem gotururum dedı ama ogunde gece 10' da geldi .
Ertesı sabah goturdu yani
Banada mesaj atmış ben eşimi aramamışım gondermemek için
Onun telefonunu kapatır kapatmaz aradım adam uygun degılmış ve konuyu hemen bana bagladı
Cevap bile vermedım
Felçli falan değil eli ayağı tutuyor , 25 yaşında kı bır kadın da alerjiden acıle gıdemez mi?
bir daha sana işi düşerse hatırlat bunu güvenmiyorsun madem böyle düşünüyorsun kendin ara söyle de numara şu bu bahane ederse atıyorum ben sana de at çekil kenara ne terbiyesizmis ya

bir daha sana işi düşerse hatırlat bunu güvenmiyorsun madem böyle düşünüyorsun kendin ara söyle de numara şu bu bahane ederse atıyorum ben sana de at çekil kenara ne terbiyesizmis ya
Arama kaydı var telefonumda acıp pnuda dınletebılırdım de sonra sen benımı kaydedıyorsun der
Ona da o aramaların toplu kaydedıldıgını acıklayana kadar ömrünü törpüler insanın

Ben söylememişim hiç hasta diye öyle söylüyor :)
Allahtan telefonumda arama kaydı var
Nefret ettim yemin ederim o kızdan görüşme allah aşkına . Şuan yerinde olsam arar ağzıma be geliyorsa söyler kapatırım bir daha suratıma bakamaz hakkımı helal etmiyorum derim ay çıldırdım burada senin yerine kızzzo_O

Nefret ettim yemin ederim o kızdan görüşme allah aşkına . Şuan yerinde olsam arar ağzıma be geliyorsa söyler kapatırım bir daha suratıma bakamaz hakkımı helal etmiyorum derim ay çıldırdım burada senin yerine kızzzo_O
Ben alıştım onada soyledıgı canımı sıktı sadece yoksa hep boyke

Insan nasil yengeden cekinmez de abiden cekinir?

Tabii insan abisiyle gitmek isteyebilir ona bisey diyemem. Ben de gece bisey olsa genelde esim evde olmadigi icin heralde abimi arardim. Ama bu gorumcenin niyeti uzum yemek mi bagci dovmek mi?

Bosver abellaa. Alakan olmayan bir konuya seni katmis ki catacak bir malzeme ciksin. Hic umursama. Ben olsam asil yengemden cekinirim ayol abimden ne diye cekineyim?

görümce anormal

şimdi aradım ulaşamadım bir de sen ara derse ona da eyvallah da numarası yok derse söyleyin numarayı ya da mesaj atın yani

hadi bunları geçtiniz adamı aradınız

o da işim var dedi size

neden bunu görümcenize söyletmediniz

yani eşinize, ara X e söyle demediniz

hatta anladığım kadarı ile siz de arayıp görümceye dememişsiniz

yani görümce dedi diye eşimi ararsam aradım dönmedi diye de ararım

şimdi döndü, böyle dedi diye de

hadi onları geçtim işim var götüremem diye neden size diyor ki arasın kardeşini söylesin

bir daha net olun kimsenin sekreteryasını yapmayın

Numarasını gönderseydiniz kendi arasaydı. Hem illa abisiyle gidecek diye bisey yok ki. Taksi diye bisey var yani.

görümce anormal

şimdi aradım ulaşamadım bir de sen ara derse ona da eyvallah da numarası yok derse söyleyin numarayı ya da mesaj atın yani

hadi bunları geçtiniz adamı aradınız

o da işim var dedi size

neden bunu görümcenize söyletmediniz

yani eşinize, ara X e söyle demediniz

hatta anladığım kadarı ile siz de arayıp görümceye dememişsiniz

yani görümce dedi diye eşimi ararsam aradım dönmedi diye de ararım

şimdi döndü, böyle dedi diye de

hadi onları geçtim işim var götüremem diye neden size diyor ki arasın kardeşini söylesin

bir daha net olun kimsenin sekreteryasını yapmayın
2 3 saat sonra dönüş yaptı eşim
Esomle olan konusmalarım 15 sanıyeyı bıle gecmıyor askerıyede kendısı cunku
Cocugu vs soruyor kapayıyor
Ben kımsenın sekreterlıgını yapmak zorunda degılım ki
Aramaya cekınıyormıs
Abusıne benı sıkayet etmeye cekınmeyen ınsan aramayq cekınıyor ınandınız mı

2 3 saat sonra dönüş yaptı eşim
Esomle olan konusmalarım 15 sanıyeyı bıle gecmıyor askerıyede kendısı cunku
Cocugu vs soruyor kapayıyor
Ben kımsenın sekreterlıgını yapmak zorunda degılım ki
Aramaya cekınıyormıs
Abusıne benı sıkayet etmeye cekınmeyen ınsan aramayq cekınıyor ınandınız mı

yapmayın zaten

eşinizin numarasını verip çekilmeniz olağan olandı zaten

aramaya çekiniyorsa beni götür demeye de çekinir normal olan insan

bence kendisi ararsa açmaz siz ararsanız açar diye size arattırmış

bu durumda da aradığınızda görümceye bir mesajla açmadı deyip konuyu kapatsanız yeterdi

sıkmayın canınızı

Back
X