• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşittiğim hakaretler

Sen engelle bi sonra da yarın hiç olmayacakmış gibi yaşa hayatını gez dolaş eğlen illaki arkadaşların vardır sabret eninde sonunda arayacak çünkü kovalanmak değil kovalamak ister erkek kısmı şimdi tekrar geri döndüğünde orda olmadığını görünce zaten büyük bir şok yaşayacak emin ol ben bunu inadım inat oğlak burcu erkeğine yapmışım bu yaz evleniyoruz :) gerçi bizim ki böyle bir sorun değildi ama olsun her şekilde bu taktik işe yarar
Ah bacım ben taktik yapmayı bilirim sevmeyincede . Ama insanda ne sevgi ne bisey bıraktı. Gidiyorum farkında değil ama, bu iş böyle gitmez cunku.
Adam bana dokunmuyor bile elimi bile tutmuyo, yani daha ne deyim.
Ben evlilik falan istemedim, o deyince alısmıstım bu fikre aslında.

Ah bacım ben taktik yapmayı bilirim sevmeyincede . Ama insanda ne sevgi ne bisey bıraktı. Gidiyorum farkında değil ama, bu iş böyle gitmez cunku.
Adam bana dokunmuyor bile elimi bile tutmuyo, yani daha ne deyim.
Ben evlilik falan istemedim, o deyince alısmıstım bu fikre aslında.

Niye sevmeyince taktik yapılıyormuş sevmediğin insana hiç bişey yapılmaz seviyorsan da bu adamı yani üzgünüm sert bir şekilde tekmeyi basman lazım ki en azından ilerde pişman olsun senin de için soğusun yani bu geri dönse bile kabul etme bunun işi bitmiş artık

şimdi hiçbir açıklama yapmadan telefonundan sosyal medyalarından her yerden engelliyorsun onu. sonra gezip tozup arkadaşlarınla eğlenip, yaz da geliyor tatillere gidip onu unutuyosun bi güzel. bu arada mesleğin nedir ne okudun onun üzerine de kendini geliştir.

yani şu gereksiz adama harcayacağın zamanı artık kendine harca. geleceğine yatırım yap

Ciddiye binince istememiş ama kendi belirtiği gibi elalem ne der beni herkese kötüler diye bırakmıyor sizi . süründürüyor siz niye ayrılmıyor sunuz onu anlamadım ama ?
Hayatında 10 kişiyi tanıyorum hepi topu onlarada ay bana böyle yaptı diye anlatacak halim yok.
Elalemin ne dusuncegını değilde beni dusunseydi zaten farklı olurdu.
Dahasıda var , ben kilo almısım ve almadım .
İşe girsem 1000 tl alır mısım anca.
Arabam yok ve direksiyon dersi alıyorum , evde var araba sonucta bana dediği “Sen ders calısıyosun mesela ama kalemin yok. Yani araban yok” bosuna ne yapıyosun.
İşten cıktım excel kursuna gitmek istiyodum. Üni mezunu biri nasıl excel bilmez. E diyorum su formülü yap , yapamıyor.
Bana yemek videosu atıyor, ihtiyacın olur diye. Saka maka ama iyice tadı kactı ve işin kötüsü onun yanında gercekten elimi ayagımı koyacak yer bulamıyorum.
Kahveyi tutuyorum ve direkt kapağı acılıyor. Ağzım yüzüm pasta oluyor. Böyle şeyler normalde yapmam ama onun yanında sürekli böyleyim..

Niye sevmeyince taktik yapılıyormuş sevmediğin insana hiç bişey yapılmaz seviyorsan da bu adamı yani üzgünüm sert bir şekilde tekmeyi basman lazım ki en azından ilerde pişman olsun senin de için soğusun yani bu geri dönse bile kabul etme bunun işi bitmiş artık
Bunu nerden anladınıs tamamen

Bende bunu cok dusunuyorum. Genelde yapısal olarak böyleydim ben. Aslında kendime pek değer vermedim. Ama bir noktada hep gitmeyi bildim. Bunda onu basaramadım asıl sorun burada başladı esasında.
Bu sorun lisede basladı bende. Cok kiloluydum zayıfladım sonrada bir süre midem bulandı berbat davrandım.
Gercekten karşıma düzgün biriside çıkmadı esasen.fiziksel ve ruhsal tamamlancagım.
Kötü biri degılım bunu biliyorum. Vicdana cok onem veririm. Çirkinde bulmuyorum kendimi etrafta bulmaz.
Ama cocukken kilodan ötürü cok dıslandım, hatta cok dayak yedim . Aile içinde de böyle oldu. Annem sürekli yedirmeue calıstı ve ona karsıda içimde bi nefret yok değil bu sebeple. Lise hayatımı ezilerek gecirdim sürekli

Sorunun farkında olup da kıpırdamamak da büyük sıkıntı bence.
İnan hiç birimiz ergenliğimizde prensesler gibi değildik,dayak yemeyenler ezilerek,kıyaslanarak,hakaretlerle büyüdüler/büyüdük.
O gençlikteki marazları iyi kötü izleri hepimizin ruhunda.
Ama kendini bu kadar yok saymanın bahanesi bunlar olamaz.
Aksine öldürmeyen gerçekten güçlendirmeli.

Mesela ben hep okumaya ve çalışmaya verdim kendimi, eğer iyi bir yerlere gelirsem kıyaslandıklarıma baktıkça üzülmem dedim çok şükür de öyle oldu. Çocuktum,ergendim,takmamayı öğrenemedim,okumayı öğrendikçe daha çok okudum,okumaya devam ederken iş hayatına atıldım. İşsiz kaldığım dönemlerde bile beş lira istememek için eğitimsiz insanların bile yapabileceği işlerde çalıştım,hiç gocunmadım,utanmadım,aksine hep kendimle gurur duydum. Şimdi iyi bir işim var çok şükür ama inan buralara gelirken çok acıdı yüreğim,ellerim...

Çok uzattım ama demek istediğim,ailendeki eksikliği dışarıda kapatmak için faydalı işlere yönel,sana layık olmayan adamlarla vakit kaybetme.

Allahım karşına iyi insanlar çıkarsın,kalbine göre versin inşallah.

Hayatında 10 kişiyi tanıyorum hepi topu onlarada ay bana böyle yaptı diye anlatacak halim yok.
Arabam yok ve direksiyon dersi alıyorum , evde var araba sonucta bana dediği “Sen ders calısıyosun mesela ama kalemin yok. Yani araban yok” bosuna ne yapıyosun.
İşten cıktım excel kursuna gitmek istiyodum. Üni mezunu biri nasıl excel bilmez. E diyorum su formülü yap , yapamıyor.
Bana yemek videosu atıyor, ihtiyacın olur diye. Saka maka ama iyice tadı kactı ve işin kötüsü onun yanında gercekten elimi ayagımı koyacak yer bulamıyorum.
Kahveyi tutuyorum ve direkt kapağı acılıyor. Ağzım yüzüm pasta oluyor. Böyle şeyler normalde yapmam ama onun yanında sürekli böyleyim..
Iyide kendiniz yazıyorsunuz size çok net psikolojik şiddet uyguluyor peki niye ayrıl miyorsunuz?

tam bir pislik böylelerini dövmeyi çok severim daha önce bir kaç arkadaşımın sevgilisine kafa göz daldığım oldu yani ben konuşamam direkt eyleme geçerim oda tekme ve tokat bunlar başka bişeyden anlamıyor

tam bir pislik böylelerini dövmeyi çok severim daha önce bir kaç arkadaşımın sevgilisine kafa göz daldığım oldu yani ben konuşamam direkt eyleme geçerim oda tekme ve tokat bunlar başka bişeyden anlamıyor
Evet gercekten pes ettirmekti amacı muhtemelen onuda başardı.
Cunku yaptıgını hazmedemiyorum asla.ezerek asagılayarak sürekli durdum .

Netice olarak ben sizin ayrılacağınizi düşünmüyorum.
Umarım erkek arkadaşıniz açık açık ayrılalım der. Yoksa siz bekleyeceksiniz böyle.

Sorunun farkında olup da kıpırdamamak da büyük sıkıntı bence.
İnan hiç birimiz ergenliğimizde prensesler gibi değildik,dayak yemeyenler ezilerek,kıyaslanarak,hakaretlerle büyüdüler/büyüdük.
O gençlikteki marazları iyi kötü izleri hepimizin ruhunda.
Ama kendini bu kadar yok saymanın bahanesi bunlar olamaz.
Aksine öldürmeyen gerçekten güçlendirmeli.

Mesela ben hep okumaya ve çalışmaya verdim kendimi, eğer iyi bir yerlere gelirsem kıyaslandıklarıma baktıkça üzülmem dedim çok şükür de öyle oldu. Çocuktum,ergendim,takmamayı öğrenemedim,okumayı öğrendikçe daha çok okudum,okumaya devam ederken iş hayatına atıldım. İşsiz kaldığım dönemlerde bile beş lira istememek için eğitimsiz insanların bile yapabileceği işlerde çalıştım,hiç gocunmadım,utanmadım,aksine hep kendimle gurur duydum. Şimdi iyi bir işim var çok şükür ama inan buralara gelirken çok acıdı yüreğim,ellerim...

Çok uzattım ama demek istediğim,ailendeki eksikliği dışarıda kapatmak için faydalı işlere yönel,sana layık olmayan adamlarla vakit kaybetme.

Allahım karşına iyi insanlar çıkarsın,kalbine göre versin inşallah.
Sizi tebrik ederim kolay degıl cunku.
Yani söyle deyim ben düzgün biri olmaya calıstıkca hayat beni cok zorladı. Cok büyük şeylerin altından kalktım kendimce. Kime göre ufak olabilir ama bence cok büyüktü.
Allah sizinde kalbınıze göre daha da büyüğünü versin insallah mutlulugunuzun.
Allah hepimize iyilik versin ve Allah bisey söylüyor ama ben duymuyorum

Sizi tebrik ederim kolay degıl cunku.
Yani söyle deyim ben düzgün biri olmaya calıstıkca hayat beni cok zorladı. Cok büyük şeylerin altından kalktım kendimce. Kime göre ufak olabilir ama bence cok büyüktü.
Allah sizinde kalbınıze göre daha da büyüğünü versin insallah mutlulugunuzun.
Allah hepimize iyilik versin ve Allah bisey söylüyor ama ben duymuyorum
Amin inşallah. Büyük Allahım hepimizin işini kolaylaştırsın,yüreğine huzur ve sevgi versin inşallah.

Kolay değildi gerçekten.
Şimdi anlatsam 3 sezonluk dizi olur,hiç girmeyelim o toplara da.
Sen de çabalamalısın.
Mecbursun.

Sen düzgün biri olursan karşına zaten iyi biri çıkıyor,çünkü sen elemeye başlıyorsun artık sana uygun olmayanları.

Artık yaşadıklarımdan utanır duruma geldim.
Haftasonu erkek arkadasım denen kişi cumartesi aksamı; yarın kahvaltıya gidelim dedi . Tamam dedim 9 da uyandım ses soluk yok herhalde gec gidecegiz diye düşündüm.
12.30 da bir mesaj uyuyakalmısım hemen hazırlanıyorum dedi.
2.30 ben yine uyuyakalmısım , duş alıp cıkıyorum. Cevap vermedim ve aradı; ben cok halsızım kalkayım bari bir kahve içelim. Zorlama kendini dedim. Sen nasılsın dedi halsızdin falan dedi cok umursarcasına, iyiyim dedim. Sen gelmesende cıkacagım ben dedim . Niye zorluyorsun kendini dedi. Ben seni toparlanınca arıcam dedi peki dedim kapattık.
Ben dısarı cıktım. 1 saat sonra aradı kusura bakma , gelemiyorum kötüyüm dedi. Böyle rahatsız oldum falan dedi, yapacak bir şey yok dedim. Telefonu kapattık .
Aksam ben aradım, kadınlar gününü bile kutlamadın şeklinde ama , gülerek sitem ettim. Asırı keyifsiz ve dalgacı konusuyordu. Kardesi duydu falan, allah sana sabır versin dedi bana. Normal kapattık ama telefonu.
Pazartesi oldu, günaydın aventus hanım dedi. Maksimum ettiği güzel kelime aventusumdu zaten, herneyse.
Nasılsın dedim, halsizim falan dedi bir akrabasını hastaneye götürüyordu, sende git serum al dedim uğrasamam dedi.keske coronadan ölsem dedi, coronadan bırakmam gitmene izin vermem diye dalga gectim ve dediği yanıt şuydu: böyle bırakmaman beni geriyor, artık tek istediğim şey ölmek tarzında bişey dedi.
Aradım, ya sen napmaua calısıyosun dedim, açıkca sevmıyosan söyle dedim son 5 aydır ben neyi bekliyorum dedim. Hastanede dayısını götürüyor . Bekleme sana yalvarmadım dedi. Niye duruyosun diyorum yanıt yok , sen niye duruyosun dedi. Sevmiyomusun artık dedim , iş ciddiye binince eskisi kadar emin degılım dedi. Sen şimdi ona buna, arkamdan konuscaksın dedi, tek korkun bu yani dedim. Lafı kıvırdı, ıkı dk dısarı cık sesin gelmiyor dedim. Senin keyfine göre senin b*ktan kavgan için hastaneden mi cıkayım dedi. Bencilliğinden bıktım falan dedi. Gücüm bitti benım artık dedim. İstemsız agladım ve beni böyle dersaneye gönder dedi. Dersaneye gidecekti, psıkolojijimin içine ettin falan dedi. Telefonu kapattım ve kendimi öyle yanlıs bisey yaptıgımı hissettim özür dilerim dedim sadece. O da ben özür dilerim sert cıktım dedi. Ama kalbım öyle yaralandı ki, sonrasında arama mesaj falanda yok. Herif benden nefret ediyor ve sebebini dahi bılmıyorum. Bana acıma duygusu 0 , merhameti bitti nedenini de bılmıyorum.
5 aydır elimi bile zor tutuyor. Artık sunu bile söyledim, kadın oldugumu unuttum. Öyle kırgınım ki hayatıma dahi bakamıyorum. Ben bunu daha oncede yasadım aynı donemi gercekten neden yasıyorum bılmıyorum.
Resmen çökmüş gibi hissediyorum
Psikolog değilim ama bir narsist ile berabersiniz.
Açın okuyun , %90'a yakın narsistlikle uyum var.
Kendinizi kurtarın.

Back
X