Artık yaşadıklarımdan utanır duruma geldim.
Haftasonu erkek arkadasım denen kişi cumartesi aksamı; yarın kahvaltıya gidelim dedi . Tamam dedim 9 da uyandım ses soluk yok herhalde gec gidecegiz diye düşündüm.
12.30 da bir mesaj uyuyakalmısım hemen hazırlanıyorum dedi.
2.30 ben yine uyuyakalmısım , duş alıp cıkıyorum. Cevap vermedim ve aradı; ben cok halsızım kalkayım bari bir kahve içelim. Zorlama kendini dedim. Sen nasılsın dedi halsızdin falan dedi cok umursarcasına, iyiyim dedim. Sen gelmesende cıkacagım ben dedim . Niye zorluyorsun kendini dedi. Ben seni toparlanınca arıcam dedi peki dedim kapattık.
Ben dısarı cıktım. 1 saat sonra aradı kusura bakma , gelemiyorum kötüyüm dedi. Böyle rahatsız oldum falan dedi, yapacak bir şey yok dedim. Telefonu kapattık .
Aksam ben aradım, kadınlar gününü bile kutlamadın şeklinde ama , gülerek sitem ettim. Asırı keyifsiz ve dalgacı konusuyordu. Kardesi duydu falan, allah sana sabır versin dedi bana. Normal kapattık ama telefonu.
Pazartesi oldu, günaydın aventus hanım dedi. Maksimum ettiği güzel kelime aventusumdu zaten, herneyse.
Nasılsın dedim, halsizim falan dedi bir akrabasını hastaneye götürüyordu, sende git serum al dedim uğrasamam dedi.keske coronadan ölsem dedi, coronadan bırakmam gitmene izin vermem diye dalga gectim ve dediği yanıt şuydu: böyle bırakmaman beni geriyor, artık tek istediğim şey ölmek tarzında bişey dedi.
Aradım, ya sen napmaua calısıyosun dedim, açıkca sevmıyosan söyle dedim son 5 aydır ben neyi bekliyorum dedim. Hastanede dayısını götürüyor . Bekleme sana yalvarmadım dedi. Niye duruyosun diyorum yanıt yok , sen niye duruyosun dedi. Sevmiyomusun artık dedim , iş ciddiye binince eskisi kadar emin degılım dedi. Sen şimdi ona buna, arkamdan konuscaksın dedi, tek korkun bu yani dedim. Lafı kıvırdı, ıkı dk dısarı cık sesin gelmiyor dedim. Senin keyfine göre senin b*ktan kavgan için hastaneden mi cıkayım dedi. Bencilliğinden bıktım falan dedi. Gücüm bitti benım artık dedim. İstemsız agladım ve beni böyle dersaneye gönder dedi. Dersaneye gidecekti, psıkolojijimin içine ettin falan dedi. Telefonu kapattım ve kendimi öyle yanlıs bisey yaptıgımı hissettim özür dilerim dedim sadece. O da ben özür dilerim sert cıktım dedi. Ama kalbım öyle yaralandı ki, sonrasında arama mesaj falanda yok. Herif benden nefret ediyor ve sebebini dahi bılmıyorum. Bana acıma duygusu 0 , merhameti bitti nedenini de bılmıyorum.
5 aydır elimi bile zor tutuyor. Artık sunu bile söyledim, kadın oldugumu unuttum. Öyle kırgınım ki hayatıma dahi bakamıyorum. Ben bunu daha oncede yasadım aynı donemi gercekten neden yasıyorum bılmıyorum.
Resmen çökmüş gibi hissediyorum