- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi socialscientist
-
Anlamadım ben, eski konulardan yazdınız bunu sanırım
30 una gelince hepimizin ne demek istediğini anlayacaksın...
Evet
Kolay kolay konuları hatırlamam ve bunu üyeyi geçmişten vurmak için falan da yapmıyorum ama bence bu üyeye yakışmıyor böyle bir adam
Ben geçmişten vurmadığınızın iyi niyetli olduğunuzun farkındayım. Teşekkür ederim.Evet
Kolay kolay konuları hatırlamam ve bunu üyeyi geçmişten vurmak için falan da yapmıyorum ama bence bu üyeye yakışmıyor böyle bir adam
Muhtemelen30 una gelince hepimizin ne demek istediğini anlayacaksın...
Ne malum yarın kendi daha büyük hastalıklara yakalanmayacağı nasıl sinirlendim. Bencilliğin bu kadarı devam ediyorsa nişanlılığınız lütfen tekrar düşünün.Eski konularımı hatırlayanlar vardır belki. Nişanlım tip 1 diyabet. Yediği içtiği herşey ile şeker ölçümleri ve sağlık kontrolleriyle sürekli alakadarım. Uzun süredir bu hastalık değil yaşam tarzı ve insanlar buna göre yaşarsa şeker hastası olmayan birinden bile sağlıklı hayatlarına devam edebilirler düşüncesindeyim. Üstelik hasta diye kimseyi terketmek aklımın ucundan dahi geçmez, benim ne olacağım belli mi sonuçta iyi günde kötü günde diyoruz... Fikrim değişmedi.
Lakin geçen gün nişanlım ile şeker üzerine konuşurken özellikle kadın hastaların hamilelikte zorlanabileceğini ifade ettim. Ha o zaman şeker hastası karı almamak lazım dedi. Baştan aşağı iğrenç bir cümle. Şaka sandım, üzerine gittim. Ben mantığımla hareket ederim, sen hasta olsan seninle evlenmezdim dedi. Hissettiklerimi anlatamam. Ben onun başına gelebilecek (ayrılsak da umarım gelmez) komplikasyonların hepsini beraber göğüslemeyi göze almıştım. Bu mantık değil ki bu vicdansızlık, kötü kalpli olmak bence.
İçimi dökmek istedim sadece. Kendi özelimde değil bütün insanlık adına kötü hissettim.
Sakın hastalık icat ederek denemeye çalışma nişanlını....Muhtemelen
Sana herhalde bakıcı gözüyle bakıyor. Ben hastayken bana baksın ama o hasta olursa ben çeker giderim? Canım bence gerçekten vicdansız ve nankör biriyle evlenip hayatını karartacağına hiç evlenme daha iyi...Eski konularımı hatırlayanlar vardır belki. Nişanlım tip 1 diyabet. Yediği içtiği herşey ile şeker ölçümleri ve sağlık kontrolleriyle sürekli alakadarım. Uzun süredir bu hastalık değil yaşam tarzı ve insanlar buna göre yaşarsa şeker hastası olmayan birinden bile sağlıklı hayatlarına devam edebilirler düşüncesindeyim. Üstelik hasta diye kimseyi terketmek aklımın ucundan dahi geçmez, benim ne olacağım belli mi sonuçta iyi günde kötü günde diyoruz... Fikrim değişmedi.
Lakin geçen gün nişanlım ile şeker üzerine konuşurken özellikle kadın hastaların hamilelikte zorlanabileceğini ifade ettim. Ha o zaman şeker hastası karı almamak lazım dedi. Baştan aşağı iğrenç bir cümle. Şaka sandım, üzerine gittim. Ben mantığımla hareket ederim, sen hasta olsan seninle evlenmezdim dedi. Hissettiklerimi anlatamam. Ben onun başına gelebilecek (ayrılsak da umarım gelmez) komplikasyonların hepsini beraber göğüslemeyi göze almıştım. Bu mantık değil ki bu vicdansızlık, kötü kalpli olmak bence.
İçimi dökmek istedim sadece. Kendi özelimde değil bütün insanlık adına kötü hissettim.
benim aklıma de direk bu geldi nedense.Dediginiz kadar merhametliyse akli sira sizi kendinden kurtarmak da istemis olabilir, turk filmlerindeki gibi
Evet
Sakın hastalık icat ederek denemeye çalışma nişanlını....
Ayrılırlar şu hastalığı varmış diyerek, sonra o hastalıkla birlikte anılır adın....
Düşün taşın, mantıken ölç tart, ayrılacaksan dürüstçe ifade ederek ayrıl.
Acaba sizimi denedi çünkü kendide hasta aynı zaman da onunla ilgileniyorsunuz ne bileyim gerçekten ciddiyse düşüncesinde siz de onu bozun sen de hastasın ne yani senden ayrılmammı gerekiyor bu durum da deyip sizde onun olaya bakışını daha net öğrenin gerçekten çok garip ve itici bir konuşma yapmışEski konularımı hatırlayanlar vardır belki. Nişanlım tip 1 diyabet. Yediği içtiği herşey ile şeker ölçümleri ve sağlık kontrolleriyle sürekli alakadarım. Uzun süredir bu hastalık değil yaşam tarzı ve insanlar buna göre yaşarsa şeker hastası olmayan birinden bile sağlıklı hayatlarına devam edebilirler düşüncesindeyim. Üstelik hasta diye kimseyi terketmek aklımın ucundan dahi geçmez, benim ne olacağım belli mi sonuçta iyi günde kötü günde diyoruz... Fikrim değişmedi.
Herkes ektiğini biçer çektirdiğini çeker, onlarda çeker elbet, hayat size güzellikler getirsin inşaallah.Benim eski kayınvalidem bunu yaptı işte...Bizim dediklerimizi yapmıyor (Türkçesi bize köle olmuyor ) diye boşan oğlum sana yeni gelin alırım diye yıllarca huzurumuzu bozdu alttan alta ve sonunda boşandık, muradına erdi yani. Ha tabi annesinin sözünü dinleyen şuursuz ve akılsız koca zaten baş suçlu. İşin acı yanı bana bunları yapan kadın kendi kızı boşanmasın diye damadına, damadın annesine yapmadığı yalakalık kalmıyordu, neredeyse ayaklarını öpecekti.
Herkes ektiğini biçer çektirdiğini çeker, onlarda çeker elbet, hayat size güzellikler getirsin inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?