Sen hasta olsaydın ben seninle evlenmezdim

Ne malum yarın kendi daha büyük hastalıklara yakalanmayacağı nasıl sinirlendim. Bencilliğin bu kadarı devam ediyorsa nişanlılığınız lütfen tekrar düşünün.

Sakın hastalık icat ederek denemeye çalışma nişanlını....

Ayrılırlar şu hastalığı varmış diyerek, sonra o hastalıkla birlikte anılır adın....

Düşün taşın, mantıken ölç tart, ayrılacaksan dürüstçe ifade ederek ayrıl.

Aşkımdan ölsem ayrılırım bu adamdan. Hatta bizzat belirttim hasta koca almamaya karar verdim çok mantıksız geldi diye. Bu adamla evlenip de yıllarınızı ziyan etmeyin hiç değmez

Sana herhalde bakıcı gözüyle bakıyor. Ben hastayken bana baksın ama o hasta olursa ben çeker giderim? Canım bence gerçekten vicdansız ve nankör biriyle evlenip hayatını karartacağına hiç evlenme daha iyi...

Bu adamla evlenirsen aman diyeyim sakın hasta falan olma arkadaşım zira seni anında boşar. Allah akıl fikir vicdan versin böyle düşünen herkese.

Evet
Kolay kolay konuları hatırlamam ve bunu üyeyi geçmişten vurmak için falan da yapmıyorum ama bence bu üyeye yakışmıyor böyle bir adam

Yok anladım geçmişten vurmak değildi amacınız da adamı bir oturtturamadım kafaya yani demek ki bu ilk falsosu değil ondan sordum.

Bazen insanlar kendilerini çok güzel belli ediyor ama biz görmek istemiyoruz Ki bunu yapanlardan biri de benim...

+1.

sakın olmayan bir şeyi uydurma konu sahibi. Ben eski eşimi başımdan savmak için tek bir cümle kurdum, yani gitmediğim bir yere gittim dedim (hastane gibi bir yer), tüm ailesi o cümleden beni yalancı ilan etti. Bu tip karakterlerle başa çıkamazsınız, açık olmak en iyisidir. socialscientist

Acaba sizimi denedi çünkü kendide hasta aynı zaman da onunla ilgileniyorsunuz ne bileyim gerçekten ciddiyse düşüncesinde siz de onu bozun sen de hastasın ne yani senden ayrılmammı gerekiyor bu durum da deyip sizde onun olaya bakışını daha net öğrenin gerçekten çok garip ve itici bir konuşma yapmış

Herkes ektiğini biçer çektirdiğini çeker, onlarda çeker elbet, hayat size güzellikler getirsin inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…