Sen hasta olsaydın ben seninle evlenmezdim

Ben yapamadım ama siz yapın. Lütfen lütfen lütfen atın yüzükleri. LÜTFEN! Bunu hem kadınlık gururunuz için hem de insanlık onuru ve şerefi için yapın, lütfen.

Nişanlınızın hem düşünce yapısı hem de o düşünceyi dile getirme şekli oldukça çirkin. Ne kadar gaddar olabiliyor insanoğlu, çok yazık. Şaka desem böyle şaka olmaz. Bazı olaylar işaret gibidir insanlar için, Allah önceden karşı tarafın gerçek yüzünü görmenizi sağlayacak bir şeyler çıkarır karşınıza, herhangi bir şey vesile olur buna. Bu da öyle olmuş. Ne diyeyim hakkınızda hayırlısı olsun.

Sizi bilmem ama ben olsam ayrilirdim.
Bunu soyleyen saglam biri olsa anlarim da diyabet olan birinin hasta kadinla evlenmem demesi komik geliyor.
Adam cok bencil.
Belki de kendisi hasta oldugu icin hastaligin nasil zor bir sey oldugunu bildiyi icin hasta biriyle evlenmem diyor.

Bazen bu tip rutin hastalik yaşayan kişilerde ister istemez komplex gelisebiliyor ve bu tarz tepkiler verebiliyorlar.Daha vicdansız ve soğuk bakabiliyorlar.
Güçlüyüm ve ben olsam acimam imajı.
Senin yerinde olsam bir olay geliştirip,onu iyice denerdim.
evlilik yolundasın çünkü.
gerçek fikrini zikrini öğren tatlim

Yani ne desem bilmiyorum. Kendisi hasta olmasa da soylese bunu inanin yorum yapmak daha kolaydi. Yakin yikin demek kolay ama kurtarmaya calisin derim.

Ne kadar kötü.. böylesine iğrenç bir hastalığı olan bu adamla hala evlenecekmisiniz bile bile hemde..
Bildiğin kötü niyet hastalığı var bu adamda şeker ne ki?

Benim bi sevgilim vardı, öylesine konuşmak için 'eğer ilerde bebeğimiz olmaz ve bu sorun benden kaynaklı olursa ne yaparsın?' diye sormuştum, direk 'boşanırız' dedi. Kaçın kurtulun, allahıma şükürler olsun iyi ki bitmiş. Böyle insanlarla hayat ömür geçmez. O insan sizi sevmiyor kusura bakmayın, aha bu kadar da net söylüyorum. Sevdiği insanın eksikleri gözüne gözükmez insanın, hatta herkesten daha tam durur gözünde.
Lütfen kendinize bu yanlışı yapmayın, bu kadar bencil bi insanla olmayın.

Kişi kendini görmezmis yogurdum eksi demezmis.
Onunda spermlerini etkileyebilcegini vs soyleyip canini yaksaydiniz keşke.
İlerde basiniza her şey gelebilir hamilelik sonrasi bir sürü hastalığa yakalanan var. Bencil ve kendini görmüyor

Sizi sevdiği için değil hastalığımla beraber kabul etti evleneceğiz artık kafasıyla beraber. Başınıza bir şey geldiğinde bırakıp gideceğini de söylemiş. İyi düşünün.

Bencil ve dürüst.

bu kadar doğru anlatılırdı... benim yaşadıklarım da var anlattiklarinizda. böyle zihniyetteki insanlar tükense keşke.
Keşke, erkekler söyleyince ya da birbirlerini pohpohlayıp kadınları eksik etek, eşya gibi görüp diledikleri zaman kapıyı vurup gideceklerini telkin edince, amaaan erkek işte düşünceleri belli diyorum ama hasta yatağında karısını bırakan veya ne bileyim sırf adamın ailesinin istediği gibi bir gelin olmadı diye boşanmaya çalışan adamın sırtını sıvazlayanların, üzülme biz sana daha iyisini buluruz(o ne demekse artık) hasta bu ölecek zaten deyip eş dost ahbaplardan bekar bir kadın var mı diye araştıranların çoğunluğu kadın ya, işte buna kelimelerim yetersiz kalıyor, içimi en çok da kadının kadına yaptığı acıtıyor.

Ben bu adamla evlenmezdim net. Ama evlenirsen sakın hastalanma, ilk günden şutlar seni.

Ne karaktersizmiş!!!!

Bi öğretmen arkadaş aklıma geldi konuyu okuyunca. Karısına kas hastalığı teşhisi konar konmaz hemen boşanmış 5 yaşında bir kızları varmış o dönem. Kadın baba evine dönmüş o da öğretmen. Şuan artık yürüyememeye başlamış. Anne babası bakıyor kadına kızı da yanında.
Adam başka bir evlilik yaptı ondan da bir oğlu var gayet güzel devam ediyor hayatına. Ama çalışma ortamında da çok bencil, tembel bir insan. Adamın bu yaptığını da öğrenince yüzüne bakmadım hiç çok acımasızca gelmişti. Demek böyle düşünen çok erkek varmış. Ne diyelim Allah sağlık versin kadınlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…