Sen hasta olsaydın ben seninle evlenmezdim

Yarın bir gün hasta olmayacağımızın garantisi yok.
Allah korusun tabi ama ileride çocuğunuz olmasa sorun siz de olsa bu adam size destek falan da olmaz.
Habire sizi suçlar sen şöylesin, böylesin diye
Ben ayrılırdım, siz ayrılınca çok yalvaracak çünkü çok az kişi bütün hayatını kocasının hastalığına göre planlar.
Adam size aşık değil bence, sadece şu an elindeki en iyi fırsatsın.

Benim eski kayınvalidem bunu yaptı işte...Bizim dediklerimizi yapmıyor (Türkçesi bize köle olmuyor ) diye boşan oğlum sana yeni gelin alırım diye yıllarca huzurumuzu bozdu alttan alta ve sonunda boşandık, muradına erdi yani. Ha tabi annesinin sözünü dinleyen şuursuz ve akılsız koca zaten baş suçlu. İşin acı yanı bana bunları yapan kadın kendi kızı boşanmasın diye damadına, damadın annesine yapmadığı yalakalık kalmıyordu, neredeyse ayaklarını öpecekti.

şeker hastalarının tek sıkıntısı sadece fizyolojik değil benim bildiğim ve gördüğüm üzere çoğu baya 3-5 karakterli. bi anda deliren bunalan öfkelenebilen ve ağzından çıkanları kulağı duymayan, ilk başlarda bundan özür dilemesine rağmen ilerleyen yıllarda ben şeker hastasıyım bağırırım a kadar giden tipler.
sen bu kadar fedakarlık göstermene rağmen sebep ne olursa olsun bu cümleleri kuran bir adamla asla ama asla evlenmemelisin.
vicdanın onu bırakma diyor olabilir fakat bir de gelecek nesillerini düşünmek zorundasın. eşinin hasta olması ve ona ilgi ve şefkat göstermek seni rahatsız etmeyebilir ama ya hiç çocuk yapmayacaksınız ya da çocukların hasta olma olasılıklarını düşünerek bir anne olarak bir ömür bu üzüntü ile yaşayacaksın.
son söz: evlenme..

Çok haklısın bu metabolizmik hastalıklar ruh halini de etkiliyor. Babam tip 2, o da tam dediğiniz gibi. İyi bir eş ve aile babasıdır ama annem bıktı artık bazı huylarından. Ve hastalıktan evvel böyle olmadığını söylüyor.

Sen merak etme canım, edenin ettiği yoluna gelecek...gün gelecek eski görümcenin boşandığını duyacaksın....

3 kişi mutlu mesut yaşasınlar artık.

Adam size aşık değil bence, sadece şu an elindeki en iyi fırsatsın
Aslında hepinizin söylemeue çalışıp ta bu kadar güzel ifade edemediği bir cümle....ayakta alkışlıyorum....

Ancak benim kafama takılan şu ki, bu kadar üyenin uyarmasına rağmen, konu sahibinin eki konularında da uyarılmasına rağmen konu sahibi ısrarla devam etmek istiyorsa; onunda elindeki en iyi fırsat bu kişi demek ki...

evlenmeden önce biraz daha düşün.sanki evlenmek onun için onun deyimiyle sadece karı almak.evlenmek için evleniyo gibi, sevdiğinden değil

Elimdeki en iyi fırsat herhangi bir kişi değil. Başka mecralarda daha iyi fırsatlarım var. Hayattaki tek amacım evlenmek de değil. Kaldı ki ben istemedim o çok ısrar edip ikna etmişti beni evliliğe.

Cok kırıcı. Şakası bile kötü. Her insanın iyi ve kötü günü olur. Zaten evlilik demek birbirne yaslanmak hayatı birlikte göğüslemek demek. Siz onu bu kadar düşünürken kendi hastayken. Bu laf hiç olmamış. Bilemiyorum ayrıl diyemem tabi karar sizin. Ama fikrim bu kişi siizin merhametinizi hak etmiyor.

Elimdeki en iyi fırsat herhangi bir kişi değil. Başka mecralarda daha iyi fırsatlarım var. Hayattaki tek amacım evlenmek de değil. Kaldı ki ben istemedim o çok ısrar edip ikna etmişti beni evliliğe.
Bak işte, çok ısrar etmiş....

Kandırılıyorsun gözünü aç, buradaki herkes tecrübesini konuşuyor...

Kaç yaşındasınız merak ettim, zira çocukça düşünceler içerisindesiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…