Sen hasta olsaydın ben seninle evlenmezdim

ve sen yarın hiç birimizin ne olacağı belli olmayan bir dünya da hala bu hasta ruhlu adamla evlenmeyi düşünüyorsun öyle mi? peki. inşallah yarın bir gün evlendik hasta oldum terk etti gibi bir konu açmazsın bizlere.

Evlenmeyi düşünmem her durumda yanımda olmayan iyi günde yanımda olan adamı eş olarak kabul etmem

Dediginiz kadar merhametliyse akli sira sizi kendinden kurtarmak da istemis olabilir, turk filmlerindeki gibi

Ayrılmak için neyi bekliyorsunuz? Tam olarak durumu yaşamayı mı
Hastalıgından ötürü değil ama karaktersizliğinden ötürü bırakıyorum ben de mantıklı biriyim demişsinizdir inşallah.

Dediginiz kadar merhametliyse akli sira sizi kendinden kurtarmak da istemis olabilir, turk filmlerindeki gibi
Yok canım. İlk ayımızda şekeri felaket düşmüştü bir gün tehlikeli bir şekilde. Ben kurtardım. O zaman bir kere konuştuk sordu bana. Bak bu risktir, istemiyorsan devam etmeyelim vs gibi. O zaman önünü kestim bir daha da açtırmadım bu konuyu.

Yani kendi hasta olmasına rağmen hasta biriyle evlenmiyorsa sağlıklı olmasına rağmen hasta haliyle onunla biri neden evleniyor.O kimmiş ki ne özelliği varmış egoya gel,bencilliğe gel hayır bencilliğinde bir sınırı olur be kadardeşim.Bu denli bencil insan hayatının her aşmasında bencildir.Her zaman kendisi ve kendi çıkarları vardır onun için.Kendi çıkarı söz konusu olduğunda bir diğer insanın hiç bir önemi olmaz böyle insanlar için.Bencil olmamasıve vicdanlı olması bence evlilikte karşındakinden bekleyeceğin ilk kriter olmalı.Sen bilirsin tabii hayat senin hayatın.

Eş değil damızlık arıyor herhalde kendine, töbe töbe, o nasıl laf ya. Hamile kalmayı zorlaştırabilecek bir yığın başka sıkıntı da var yeryüzünde. Hani Allah vermesin ama ya biriyle uğraşmak zorunda kalırsanız? Böyle biriyle evlenmeyi içiniz alabilir mi gerçekten? Hani başınıza hiçbir şey gelmese, her şey tıkır tıkır ilerlese bile adamın zihniyetini öğrendiniz sonuçta. Tam tükürülesi bir zihniyet.

Heh ben de bunu diyorum. Bana zararı dokunmasa bile düşünce korkunç.

Emin değilim.
Ben hariç onu tanıyan herkes aşırı merhametli olduğunu söyler. Bazen merhametli bazen korkunç şeyler düşünüyor. Çözemiyorum. İkisi aynı insan değil gibi
Şeker hastalığı sinir yapıyor olabilir mi?
Yani sinirlenip ne dediğini bilemiyor olabilir .

Yok ya ben yorum yapan arkadaşların aksine kendi de hasta olan birinin böyle bir şey düşünebileceğini sanmıyorum bence yersiz bir saçmalama olmuş sadece Birde diosunuz ağlamış anlattıgınızın karşısında yani demekki öyle düşünen biri değil, takmayın ama bu kafanızı cok kurcalıcaksa sorun cidd bir şekilde

Allah hasta olan herkese şifa versin, kimseye dert verip derman arattırmasın inşaallah, hastalık konusunda hassasım ama bana böyle bir şey denseydi aynı acıtan cümlelerle karşılık verirdim.
Ha o zaman şeker hastası bir herif almamak lazım, ben mantığımla hareket ederim, hastasın ve sana bakmaya niyetim yok der çıkardım işin içinden, diyabetin verdiği agresiflikle bile söylenmiş olsa insan sonradan bu söylediklerini düzeltir, ayrıca karı lafı çok çirkin, kusura bakmayın ama nişanlınızın kadınlara bakış açısını yansıtıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…