Sen hasta olsaydın ben seninle evlenmezdim

Ve o anaçlığımı yetersiz buluyor. Gıdım gıdım veriyormuşum ilgiyi
Eski konularını bilmiyorum da madem sıkıntılı bir ilişkiniz var,neden nişanlandınız ya da neden devam ediyorsunuz?
Şeker hastalığı siniri bahanesine sığınmayı bırakın,belli ki adam fazlasıyla nankör ve kıymet bilmez.

Kronik hastalıklarla yaşamaya çalışan biri olarak söylüyorum. İyi ki sizin gibi insanlar var hayatta. Size sarılasım geldi. Ben kendi adıma size teşekkür ediyorum.
Hayat bu kime ne olacağı belli olmaz. Büyük konuşmamak lazım. Erkek arkadaşınız Kendi hastalığına rağmen insanları hor görmekten vazgeçmemiş. Yazık.

Geçmiş olsun. Herkes şifa bulsun dilerim.

O adamla hala nisanlimisin bunu kendiside hastayken nasil soyleyebiliyor ki bu seker hastaligi nekadar buyutulen bisey olduki suan cogu insan seker hastasi. Demkki ilerde bi hastaliga yakalansan seni terk edecek ben 21 yasina kadar hic hastaneye gitmis insan degildim grip bile olmuyordum cocugum olduktan sonra tansiyon kollestrol triod hastasi oldum onun mantigina gore esimin beni bosamasi lazim gercekten igrenc bir dusunce bu adamla devam etme bence sebebinin onun igrenc d7sunceleri oldugunu ona guvenemeyecegini kendi gibi bencil vicdansiz biriyle evlenmesi gerektigini soyle

Aynen öyle. Bahsettiğim arkadaşım bu durum yüzünden amcası ile artık görüşmüyor.

veremediniz mi ağız payını?
ok ben senden ayrılıyorum çünkü her an koma ge.irip ölebilirsin uğraşama derdim ben anında.

veremediniz mi ağız payını?
ok ben senden ayrılıyorum çünkü her an koma ge.irip ölebilirsin uğraşama derdim ben anında.
Ben de ilişkimizi gözden geçireyim. Sen şeker hastası bir insan olarak başka hastalar hakkında nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorsun dedim. Sizin dediğiniz gibi tepki versem sanırım ondan bir farkım kalmazdı.

Nasıl yani? Kendisi hasta ama hasta bir karı almak istemem mi diyor?

İğrenç bir düşünce tarzı var umarım eski nişanlın olacak kişinin
Üstelik kendinin hasta olması bile empati yapmasını sağlamamış

O
Bazen hiç huyu olmayan şeyler söylüyor. Ben de şekerden şüpheleniyorum. Evde bana bardak kaldırtmayan, adet olsam sıcak su torbasıyla ayaklarımın dibinde bekleyen adam bunu deyince konduramıyorum ben
Olabilir..Rahmetli dayım Şeker hastasıydı çok sinirli ,agresif olduğunu hatırlıyorum. Yengeme ,kuzenlere çok sinirlenirdi.
Bence bu hastalık insanda denge de bırakmıyor.

Yarın hastalanırsın Allah korusun terk eder bu seni sonra da ben sana demiştim der

Söyleyecek bir şey yok
Sonuna kadar katılıyorum
Konu sahibinin nişanlısı bari konuşmasıyla kendini belli etmiş
Belli etmeyip hastalık çıkınca arkadan vuranlar daha kötü

Unutmuyorum televizyonda bir program vardı kadının biri ağlayarak kocasının kendini aldattığını sebep olarakta kadının bir göğsünün alınmasını gösterdiğini anlatmıştı
Kadın gibi görmüyormuş iğreniyormuş
Çok korkunç gelmişti
Şimdi bakıyorum da çoğu erkek o alçaktan farklı değilmiş

Cidden sanki hastalanmak erkeğe helal kadına haram gibi konuşmuş ne biçim bir insan bu
Aslında tam olarak öyle değil bence..."Sen benim hastaligimi bilerek benimle birliktesin bu senin kararin ama aynı hastalık sende olsa ben seni kabul etmezdim çünkü ben duygularıyla hareket eden birisi değilim" demiş.Konu sahibi arkadaş artık nişanlısının zihninin işleyiş prensibini biliyor. Çok aşığım ayrılamam diyorsa kendisi bilir .Ancak karşı taraf onunla aşık olduğu için değil onunla birlikte olmak çok mantıklı olduğu için birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…