Sen hasta olsaydın ben seninle evlenmezdim

Sizin nişanlınız kredi çektirip 200 bin TL lik araba aldırmak istiyordu zamanında değil mi? Yanlış anlamayın eski konudan vuracak değilim ama o zaman da bencil ve kendini düşünen biri olduğunu belli etmişti. Siz olumsuz yaklaşınca tamam bende mantıksız buldum diyerek vazgeçmişti.
Sizin için üzgünüm hiç haketmiyorsunuz.

Sadece olumlu yorum yazanlara cevap vermeniz ilginç yazık siz evlenince başınıza gelecek herşeyi kabullenmişsiniz bari o zaman burda konu açıp kendinizi rezil etmeyin çünkü k.k bunu asla unutmaz :)

Evlenmeyi "kendine karı almak" olarak görmesi de ayrı bir facia. Bence yol yakınken siz kendinize bu odunu almayın.
Evet cümle korkunç zaten. Ve en son söylenecek insana söyledi bu lafı.
Sadece olumlu yorum yazanlara cevap vermeniz ilginç yazık siz evlenince başınıza gelecek herşeyi kabullenmişsiniz bari o zaman burda konu açıp kendinizi rezil etmeyin çünkü k.k bunu asla unutmaz :)
Kabullensem neden konu açayım bildiğim gibi devam ederim.
Başıma gelen kötü şeylerde ben demiştim diyecek insanlar, hasta olsan senle evlenmezdim diyen nişanlım kadar iğrenç bir zihniyete sahip. Düşene vurulmaz elinden tutulur.

Benim bir arkadaşımın amcası eşi kanser olup can çekişirken yeni es arayışına girmişti bile. Sizinki de o cinsten.size geçmiş olsun
Ne acı değil mi? Biz kadınlar eşlerimizin basit bir gribinde bile nazlanmalarına sabırla yaklaşıyor, iyileşsinler diye pervane oluyoruz, teşhis edilemeyen bir hastalıklarında uykularımız kaçıyor eşimiz için korkuyoruz, elimizden gelse sırtımızda taşırız ama maalesef bir kısmı müstesna, erkekler eşlerinin hiçbir hastalığını ciddiye almıyor, kadını robot sanıyor, her türlü hizmetini de yaptırıyor, dermansız bir hastalığı varsa terk etmekten de geri kalmıyor veya başka bir eş arayışına giriyor, vefa ve vicdan bazı erkeklerin yüreklerinde olmayan bir duygu.

yüzde yüz sağlıklı olsanız bile çocuğunuz olmayabilir, o zaman
'sağlıklı diye karı aldık o da bir çocuk doğuramadı' diyecek gibi görünüyor
evlerden ırak
Zaten şeker hastalığı bazı cinsel sorunlara ve kısırlığa neden olabiliyor
Genç kuşakta önemli sorunlar bunlar
Bence otursun bunları düşünsün o
Düşman başına

Şeker tüm ırganlara vurabiliyor, kangrene sebep olabiliyor.. Eli ayağı kesilebilir, o zaman sokağa mı atayım seni deseydiniz. Yazık bu zihniyette adamla evlilik zor olur, çünkü ömür boyu sağlık garantimiz yok hiçbirimizin..

Şeker hastalığı sinir yapıyor olabilir mi?
Yani sinirlenip ne dediğini bilemiyor olabilir .
Bazen hiç huyu olmayan şeyler söylüyor. Ben de şekerden şüpheleniyorum. Evde bana bardak kaldırtmayan, adet olsam sıcak su torbasıyla ayaklarımın dibinde bekleyen adam bunu deyince konduramıyorum ben

Sanırım bunu yapacağım bu sıralar. Nikahı ağırdan alıyorum seneye yaza bıraktım. Ölçüp tartacağım.

Kesinlikle deneyin ; eğer bir lafa bakıp hareket ederseniz keskeleriniz olabilir, yıllar sonra önünüze gelse neden inanmadım diye kendinizi yargilarsiniz.. Ciddi bir durum ortaya koyun.. Bırakır giderse ekmeginize yağ surer.. Sonrasında teşhis yanlismis dersiniz Çevrenizede..

Sizi konularınızdan biliyorum; bu adama bebek gibi bakan nişanlısınız siz Sizinhaddinden fazla olan anaçlığınızı daha önce eleştirmiştim o yüzden şimdi ona değinmek istemiyorum. Ama o nişanlınız olacak adam (umarım hala değildir), en ufak hastalıkta sizi yarı yolda bırakacağının garantisini vermiş o iğğğğğrençç cümlesiyle. Eğer hala ayrılmadıysanız biraz düşünün bence.

Zaten şeker hastalığı bazı cinsel sorunlara ve kısırlığa neden olabiliyor
Genç kuşakta önemli sorunlar bunlar
Bence otursun bunları düşünsün o
Düşman başına

Ya işte orada kendi hastalığının risklerini yüzüne vursam ondan bir farkım kalmayacaktı. Tuttum kendimi.

Ve o anaçlığımı yetersiz buluyor. Gıdım gıdım veriyormuşum ilgiyi

iğrenç olan sizin kendinize yaptığınız adam açık açık size burda ben demiştimden çok daha iğrenç bir laf etmiş hala kalbini bilmesem diyorsunuz demek ki devam hayırlı uğurlu olsun ne diyelim tabi ki ilerde ben demiştim diyen çok olacak özellikle bu insan müsveddesiyle evlenirseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…