Sen istemeseydin olmazdı dedi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yine verdin yine pişman oldun... işte insanları seksle elde etmeye çalışırsan böyle burda ağlarsın sürekli bacım. he yok öyle elde etmeye çalışmıyorum canım istiyor diyorsan da bunun için çok güzel aletler var titreşimlisinden tut osuna busuna kadar al kendi işini kendin gör kendini tut azıcık da hemen verme gözünü seviyim... tamam aynı evde kalmış olabilirsin ama arkadaş gibi takıl bi süre cinselliği sokma muhabbetlerin içine konuyu oraya çekseler bile sen çekme lütfen ya valla yeter artık ya.....

yine verdin yine pişman oldun... işte insanları seksle elde etmeye çalışırsan böyle burda ağlarsın sürekli bacım. he yok öyle elde etmeye çalışmıyorum canım istiyor diyorsan da bunun için çok güzel aletler var titreşimlisinden tut osuna busuna kadar al kendi işini kendin gör kendini tut azıcık da hemen vermegözünü seviyim... tamam aynı evde kalmış olabilirsin ama arkadaş gibi takıl bi süre cinselliği sokma muhabbetlerin içine konuyu oraya çekseler bile sen çekme lütfen ya valla yeter artık ya.....
Bence zorunlu adamları kullanıp kullanıp atıyor şey pardon kaçırıyor
Çünkü libidosu arşı alada 😅
Almak istediği cevap şu aslında "seksin canı cehenneme bana sen lazımsın akşama birlikte kalalım mi film falan izleriz"😂

Bence zorunlu adamları kullanıp kullanıp atıyor şey pardon kaçırıyor
Çünkü libidosu arşı alada 😅
Almak istediği cevap şu aslında "seksin canı cehenneme bana sen lazımsın akşama birlikte kalalım mi film falan izleriz"😂
yok yaa ben üşenmedim açtım bütün konularına baktım. kadıncağız ne yapıyorsa sevilmek yakınlık kurmak için yapıyor ama beceremiyor çünkü kendi değerini bilmiyor. Yanlış bulduğu her şey için sadece şikayet ediyor, rest çekemiyor, hep sineye çekiyor, sevilmek kabul görmek istediğini anlıyopr insanlar o enerjiyi yayınca kimse seni kaybetmekten korkmaz ki yani değer de vermez. Sorunları var psikolojik destek alması lazım.

Zorunlu bişi dicem şimdi sen adamla aktif olarak cinselik yaşıyorsun. Adam bu konuyu daha önce de açmış tepki göstermemişsin demek ki sürekli sex konuşuyorsun dediğine göre. Şimdi niye tepki gösteriyorsun ki? Adam sana tecavüz mü etti? Yoo. Ben olsam bu şartlar altında aynı evde kalacaksak bende seks düşünürüm. Sende düşünürsün, kim olsa düşünür.

Gerçekten hayatta tek gayen tek düşündüğün karşı cins mi? Ne bitmez sevgili derdin aşk hayatın varmış böyle

Bana bunları yazdı ben sırf uzak diye görüşmek zor olıyor diye birlikte kalma teklifini kabul ettim diye bana yazdıkları bunlar . Sen istemeseydin olmazdı demesi . Şimdi buna ne denilir ki
Her konunun sex sürekli sex den bahsediyorsunuz.
Sevgilinizle de aynı muhabbet dönmüş ne istediğinize karar verin zorla degil ya sevişmeyin.

Şöyle özgür iradenizle biriyle yatıp sonra sanki tecavüze uğramış gibi tavırlarınız gerçek tecavüz mağdurlarına ayıp olmuyor mu?

Seks utanılacak bir şeyse neden yaptınız? Adam seks konuşuyorsun dediğinde 'evet istiyorum' demek bu kadar mı zor?

Evlilik dışı beraberlik olurken güzel, konuşurken tü kaka mı? Saçmalamayın ya.

Bazen erkeklere de acıyorum ne yalan söyliyim. Kadın senle seks yapıyor sonra vay efendim sen istedin. Acaba yanlış ne yaptım diye düşün dur...

Her erkek aynı diye bir kural yok nerden biliyorsunuz Kezban tavır yaptığımızı herkes sizin gibi şanslı değil erkekler artık çok daha kötü
Bunca yıllık ilişki, birlikte yaşama sonrası evlilik için divane olan eşimdi, kaldı ki ondan önce de cinsel hayatım vardı. Öyle bir şey yok, o kezban tavırlarınızdan dolayı erkeğin kaçmak istemesinden kaynaklı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X