Sen istemeseydin olmazdı dedi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok kiz o sular seller gibi ıslanıp günde 3 kişiyle sevisiyordu 🙄😂

Zorunlu yarim saat oral yapan hatta kızlardan biri adamın şeyi kangren olur yahu demişti 🤣🤣
Anam ne bilim hepsinin cinsel hayatı birbirinden renki biz de iki haftaya bir denk düşersek belki o da sünger bob gibisin diyo bana 😂😂

Yok bu baska. Digerine 140 bin para yedirmis bunu bulunca ayrildi. Simdiki insta sifresini falan istemis, o ayrildigi adamla muhabbetleri anlatmis bu cok seviyormus 🤣
Yanı karıştırmam normal takip edemiyoruz

Ya demiyorlar ki seviyor mu anlaşırmıyiz bir gelecek olur mu yani ilişkiyi sorgulamak yada karakteri kişiliği öğrenmeye çalışmak hiç yok umurlarında değil

Varsa seks yoksa seks hastalık gibi takıntı gibi

Yok kiz o sular seller gibi ıslanıp günde 3 kişiyle sevisiyordu 🙄😂

Zorunlu yarim saat oral yapan hatta kızlardan biri adamın şeyi kangren olur yahu demişti 🤣🤣
Ayrı ayrı 3 kişimi :ruh:yanlış okumadım herhalde
Valla hiç okumadım böyle konuları sadece bi kaç başka konularda mesajını okudum yanılmıyorsam

Ayrı ayrı 3 kişimi :ruh:yanlış okumadım herhalde
Valla hiç okumadım böyle konuları sadece bi kaç başka konularda mesajını okudum yanılmıyorsam
Tabiki ayrı ayrı olur mu aynı kişi
Farklı kişi farklı heycan
Geçen başka bi konuya artık biri yok sevinicek diye yazmıştı
🤣🤣

Konu seks olunca hemen damlıyor kadın. :KK53:
Orada konu sahibi dramını anlatıyor. Kocası korunmuyormuş, kendi de iğneydi spiraldi harap olmuş. Bizim Ferhans da gelmiş, ben de ne zor hamile kalıyorum biliyor musun diyor. :deli:
Konu seks olmasa da damlıyor ve konuyu kendi seks hayatına çeviriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X