ben de tam bunları yazacaktım ağzımdan aldınız.O kaba herife kırmızı don giyerek bir de egosunu şişirtecekler ki daha çok kudursun herif.Şahtı şahbaz olsun.Kadınlar kendini aşağılık görüyor demekki Yok zayıfla yok bilmem ne.Adam karaktersiz.Karısı Hülya Avşar olsa gene yapacak.Konu nerelerden nerelere gitmiş.
Bazılarının mantığından yola çıkarsak dişçilerin dişleri hep güzel olmalı, doktorlar hasta olmamalı, diyetisyenler asla kilo problemi yaşamamalı vs vs...
Ne oluyor eğitimci olunca?
Hangi kafanın ürünüdür sorunlu insanlar çocuğumu eğitemez mantığı? Dünyada sorunsuz insan mı var? Ya da hayatında hiç problem yaşamayacak biri olabilir mi? O zaman yakınlarını kaybedip piskolojisi çökenler de meslekten men edilsin, kronik rahatsızlıkları olanlar öğretmenlik yapamasın, ne bileyim çocuğu hasta olanlar da ilgilenemez misal onları da atalım.
Öğretmenlerin her adımları bu derece olay olunca cinlerim tepeme çıkıyor. Bütün meslek erbabları çok muntazam hayat sürüyorlar da pek kıymetli çocuklarına layık görülmüyor her öğretmen. Komik ve acınası.
Her neyse...
Her kocası ilgisiz kadına da "kendine bak, kırmızı don giy" tavsiyesine hastayım. Adamlar bradd pitt misali dolaşıyor çünkü değil mi? Gayet bakımlı haldeler. Kocasını kendi için hazırlanmış halde görenler kaç tanedir acaba? Ön sevişmeyi uzun tutanlar, eşinin isteklerine önem verenler, ömrü boyunca karısının orgazmı tatmamasını bir sorun olarak görüp bunun üzerine giden erkekler? Nedir yahu bu erkek sevdası? Hangi erkek karısı için bu derece çabalıyor da kadınlar hem çalışacak hem çocuk doğuracak hem ev işi-yemek yapacak hem bakımlı olacak da kocasını elde tutacak...Mantığa hayranım gerçekten.
kocan tam okuzluk etmis, hakli degil lakin hemcinslerimizde beni oldugum gibi sevsin mantigi var malesef. tamam icini sever ama 90 kilo her tarafindan yag fiskiran kadin erkeklere cekici gelemez erkekleri birak, burda bir tayt konusuna gir gorursun hemcinslerimizin agir hakaretlerini. biz bingil bingil yag gormek zorunda miyiz usturuplu giyinsin derler.
simdi sizin kiyafetli olarak gormek istemedijlerinizi bir adamin ciplak gormek zorunda oldugunu ve bunu yillarca gorecegini kadinin da bir cabasi olmayacagini dusunun. gercekten erkeklere aciyorum bazen. ben su an 70 kiloyum inanin erkek olsam kendimle seks yapmak istemem. her tarafim bingil bingil olmaya basladi.
bence erkeklere bu laflari ettirmeden once donup kendimize bakmaliyiz.
isbu yorum ozelestiri icerir.
Haklısın her şeyin altında mutlaka cesaretini kıran bir neden vardır.Evet işte bu yüzden sadece bu tarz konularda da değil her alanda bunu görmek mümkün, bir kişi bir işi (herhangi bir şey fark etmez) yapmaya cesaret edemiyorsa muhakkak ki cesaretini kıran birileri olmuştur yetersiz olması değildir yapamamasının altındaki sebep. Herhangi bir şey dediğim, hayatın her alanı için geçerli, ilk cinsel ilişki deneyiminden korkmak, boşanmak için bir çok sebep olmasına rağmen boşanmaktan korkmak, araba kullanmaktan korkmak, iş kurmaktan korkmak, hastaneye tek başına gitmekten korkmak gibi bir çok örnek verilebilir. Konu sahibinin de cesareti kırılmış ailesi ve çevresi tarafından bence. Yani dediğin gibi direkt olarak söylenmemiştir ama yaşamı boyunca çevresinin konuşmaları ve davranışları ona bunu hissettirmiştir. Ne yapıp ne yapmamamız gerektiği neyi yapıp neyi yapamayacağımızı kendi kapasitemiz belirlemiyor çoğu zaman, bize dayatılan şeyler belirliyor. Zaten sorgulamamamız gerektiği de bunların yanında ek ders olarak öğretildiği için öyle geliyor öyle de gidiyor.
Her kilo alan kadın demek ki aldatılmayı ve kötü muameleyi hak ediyor.Bırakın bu işleri allahaşkınaKozmetik sektörünün ve kapitalizmin size vurguladığı beyninize kazıdığı şeyler bunlar.Metro politan bilmem ne gibi dergilerdeki gibi kadınlar yok.Bİnde bi .Onlar da zaten manken oluyor Adriyana Lima ol bakalım.Kolay mı?Çocuk yapan kadının memesi sarkar göbeği kalır selülitlei olur.Bınlar abartı olmamak koşuluyla çok doğal şeylerdir ve hayatın gerçeğidir.Bir eli yağda bir eli balda paparazzi malzemesi olmuş kadınlar gibi konuşmayın.Kocası sevişmezse haklıymış.Hadi ordan.Adam andropoza girip kendini ispatlamak için 20 yaşındaki kızlarla gezince de haklı dimiEee ne de olsa karısı yaşlandı yıprandı. Vay be .Herkes Ebru Şallı olmuş forumdaÖnünde eğiliyorum.Sevseydi öyle kabul ederdi diye bir şey yok. Kim çok sevse de çok aşırı kilolu, temizliğine dikkat etmeyen bir adam ister ki? Aynaya baktığında arzulanmayan bir kadın görüyorsan, eşin de öyle görüyor.
yılbaşında değil miydi oHala "kirmizi don giy" diyen var mi yaaa
Her kilo alan kadın demek ki aldatılmayı ve kötü muameleyi hak ediyor.Bırakın bu işleri allahaşkınaKozmetik sektörünün ve kapitalizmin size vurguladığı beyninize kazıdığı şeyler bunlar.Metro politan bilmem ne gibi dergilerdeki gibi kadınlar yok.Bİnde bi .Onlar da zaten manken oluyor Adriyana Lima ol bakalım.Kolay mı?Çocuk yapan kadının memesi sarkar göbeği kalır selülitlei olur.Bınlar abartı olmamak koşuluyla çok doğal şeylerdir ve hayatın gerçeğidir.Bir eli yağda bir eli balda paparazzi malzemesi olmuş kadınlar gibi konuşmayın.Kocası sevişmezse haklıymış.Hadi ordan.Adam andropoza girip kendini ispatlamak için 20 yaşındaki kızlarla gezince de haklı dimiEee ne de olsa karısı yaşlandı yıprandı. Vay be .Herkes Ebru Şallı olmuş forumda
aynen öyle.O kıçı kalkmış herifler aslında bir bok olmadıklarını bildiklerinden korku ile kadınlarına o kadar kaba davranıyorlar.Adam zannetsinler diye Ben burdaym dercesine.%200 katiliyorum.
Cocuk dogur, aman aman sarkma, hem cocuga bak, hem ise git, ayni zamanda zayifla m,ankene don, mazallah kocan kacar yoksa , yemek yap, evini temiz tut, camasir yika......yazarken daraldim, kadinlar super kadin olmak zorundayken erkekler ne yapiyor? G.tlerini yayip yatiyorlar, sofraya tabak bile koymuyorlar.
Suc kadinlarda bence, herife aman aman gitmesin diye cok kiymetliymis muamalesi yaparsan, kendi degerini yoketmis olursun. Birak o seni elinde tutmak icin cabalasin degil mi?
Konuya gelirsek, o zaman benden kadinlik bekleme o.. cocugu derdim. Ya da bu hakareti bir cevapla onurlandirmazdim, s...tir git derdim sadece.
Her kilo alan kadın demek ki aldatılmayı ve kötü muameleyi hak ediyor.Bırakın bu işleri allahaşkınaKozmetik sektörünün ve kapitalizmin size vurguladığı beyninize kazıdığı şeyler bunlar.Metro politan bilmem ne gibi dergilerdeki gibi kadınlar yok.Bİnde bi .Onlar da zaten manken oluyor Adriyana Lima ol bakalım.Kolay mı?Çocuk yapan kadının memesi sarkar göbeği kalır selülitlei olur.Bınlar abartı olmamak koşuluyla çok doğal şeylerdir ve hayatın gerçeğidir.Bir eli yağda bir eli balda paparazzi malzemesi olmuş kadınlar gibi konuşmayın.Kocası sevişmezse haklıymış.Hadi ordan.Adam andropoza girip kendini ispatlamak için 20 yaşındaki kızlarla gezince de haklı dimiEee ne de olsa karısı yaşlandı yıprandı. Vay be .Herkes Ebru Şallı olmuş forumda
bana tavsiye etmeyin.Kadını ve erkeği yani insanı dış görünüşten ibaret zanneden zihniyete saygı duymam.Kilo almanın da temizlik ile ilgisi yok ayrıca.Ben fikrinize saygı duyuyorum size de tavsiye ederim. Kilo alan kadın aldatılmalıdır demiyorum, kadın-erkek kişisel bakım ve temizliğine dikkat etmelidir diyorum. Ayrıca kimse böyle bir adam ister mi dedim? İki türlü de karşı cinsi kendine çeken davranışları göstermemiz gerekir.
Bence bu da fazlaca ego yüklü bir yaklaşım olabilir.bana tavsiye etmeyin.Kadını ve erkeği yani insanı dış görünüşten ibaret zanneden zihniyete saygı duymam.Kilo almanın da temizlik ile ilgisi yok ayrıca.
Duymayı hak etmez ama kaç tane kadın ya da erkek obez biriyle evli olmak ister. Bence herkes yanında güzel, bakımlı kadın, erkek taşımak ister.Şunu da ekleyeyim kadın kaç kg olursa olsun böyle bir söz duymayı da haketmez, o tamamen adamın öküzlüğü.
Duymayı hak etmez ama kaç tane kadın ya da erkek obez biriyle evli olmak ister. Bence herkes yanında güzel, bakımlı kadın, erkek taşımak ister.
O sözü hak etmez ama kadın da baskül ailesine adaysa o da çok masum değildir benim gözümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?