SEN KADIN MISIN DİYENE CEVABINIZ NE OLURDU?

bak sennn bu adama(!)
sanki keyfinden aldın o kadar kiloları
bu erkekler ne kadar seviyesiz dengesiz mahluklar yahu...
sende hırs yap ver kilolarını yanına dahi yaklaştırma
alsın koynuna o indirediği fotolarla yatsın

ben de tam bunları yazacaktım ağzımdan aldınız.O kaba herife kırmızı don giyerek bir de egosunu şişirtecekler ki daha çok kudursun herif.Şahtı şahbaz olsun.Kadınlar kendini aşağılık görüyor demekki Yok zayıfla yok bilmem ne.Adam karaktersiz.Karısı Hülya Avşar olsa gene yapacak.

Çok kalbini kırmış eşin ama bu durum seni gaza getirmeli bence.
Zayıflamaya başla, saçını başını makyajını, giyim tarzını değiştir. Seni daha genç ve zayıf gösterecek saç kesimini ve kıyafetleri araştır. Daha kadınsı ol. Gerekirse ev tertemiz olmasın, ama sen kendini ihmal etme. Hafif makyajını, duşunu, güzel giyinmeyi ihmal etme. Evde de aynı şekilde eşofman giysen bile temiz düzgün dışarı çıkacakmış gibi ol.

Sonrada kocanın karşısına çık izle bak kıskançlığından nasıl çatlayacak. Onun için değil kendin için yap önce bunları.
Bu kabalığı için de vicdan azabı çekiyordur umarım.

Bir de hamilelikte bayanlara naçizane tavsiyem nasıl olsa kilo alma hakkım var diye kendilerini salmasınlar. 30 kilo alan 8 kiloluk çocuk doğurmuyor. Alınan kiloyla çocuğun kilosunun sağlığının ilgisi yok. Bir hastalık yoksa eğer kilo alımı kontrol edilebilir bir durum. Etrafın ye ye sözlerine kulak asmasınlar. Sende ikinci hamileliğinde aynı hatayı yapma lütfen. Kaç kilo aldın bilmiyorum ama 10-12 kilo alan zaten doğumdan hemen sonra veriyor. Aşırı kilo alan veremediği için daha çok depresyona giriyor, kendini salıyor. Kimse kendine bunu yapmasın.

Önünde eğiliyorum. Sevseydi öyle kabul ederdi diye bir şey yok. Kim çok sevse de çok aşırı kilolu, temizliğine dikkat etmeyen bir adam ister ki? Aynaya baktığında arzulanmayan bir kadın görüyorsan, eşin de öyle görüyor.

Haklısın her şeyin altında mutlaka cesaretini kıran bir neden vardır.

Toplum önünde konuşamamak.

Düğünde dans edememek. (herkesin onu izlediği hissine kapılmak) Halbuki tatillerde yabancıları görüyoruz, bilmedikleri oyunlara eşlik etmeye çalışırken bizim 30 senedir göz aşinalığımız olan oyuna katılmadığımız gibi.

Ben çok iyi anladım seni.

valla en yakın arkadaşlarımdan biri 100 kilo. 36 bedenden çoktı o kiloya. ve eşi resmen tapıyor. eski halime dönsemmi dediğinde bile ben böylede seviyorum seni diyen bir kocası var. ha sağlık açısından bende diyorum ver diye,ama eşi o halinede aşık. o kadar belliki bu

Bende arkadalarin söylediklerine katiliyorum....

Sana cocuk vermisim, yemegini yapiyorum, cocugunu büyütüyorum.... Camasirini yikiyorum, pisligini temizliyorum...
Sen benim Kadinligima kurban ol deseydin

SEN NE YAPIYORSUN deseydin ya `? Seni adam yapan nedir deseydin?

Her kilo alan kadın demek ki aldatılmayı ve kötü muameleyi hak ediyor.Bırakın bu işleri allahaşkınaKozmetik sektörünün ve kapitalizmin size vurguladığı beyninize kazıdığı şeyler bunlar.Metro politan bilmem ne gibi dergilerdeki gibi kadınlar yok.Bİnde bi .Onlar da zaten manken oluyor Adriyana Lima ol bakalım.Kolay mı?Çocuk yapan kadının memesi sarkar göbeği kalır selülitlei olur.Bınlar abartı olmamak koşuluyla çok doğal şeylerdir ve hayatın gerçeğidir.Bir eli yağda bir eli balda paparazzi malzemesi olmuş kadınlar gibi konuşmayın.Kocası sevişmezse haklıymış.Hadi ordan.Adam andropoza girip kendini ispatlamak için 20 yaşındaki kızlarla gezince de haklı dimiEee ne de olsa karısı yaşlandı yıprandı. Vay be .Herkes Ebru Şallı olmuş forumda

%200 katiliyorum.

Cocuk dogur, aman aman sarkma, hem cocuga bak, hem ise git, ayni zamanda zayifla m,ankene don, mazallah kocan kacar yoksa , yemek yap, evini temiz tut, camasir yika......yazarken daraldim, kadinlar super kadin olmak zorundayken erkekler ne yapiyor? G.tlerini yayip yatiyorlar, sofraya tabak bile koymuyorlar.

Suc kadinlarda bence, herife aman aman gitmesin diye cok kiymetliymis muamalesi yaparsan, kendi degerini yoketmis olursun. Birak o seni elinde tutmak icin cabalasin degil mi?

Konuya gelirsek, o zaman benden kadinlik bekleme o.. cocugu derdim. Ya da bu hakareti bir cevapla onurlandirmazdim, s...tir git derdim sadece.

aynen öyle.O kıçı kalkmış herifler aslında bir bok olmadıklarını bildiklerinden korku ile kadınlarına o kadar kaba davranıyorlar.Adam zannetsinler diye Ben burdaym dercesine.

Ben fikrinize saygı duyuyorum size de tavsiye ederim. Kilo alan kadın aldatılmalıdır demiyorum, kadın-erkek kişisel bakım ve temizliğine dikkat etmelidir diyorum. Ayrıca kimse böyle bir adam ister mi dedim? İki türlü de karşı cinsi kendine çeken davranışları göstermemiz gerekir.

bana tavsiye etmeyin.Kadını ve erkeği yani insanı dış görünüşten ibaret zanneden zihniyete saygı duymam.Kilo almanın da temizlik ile ilgisi yok ayrıca.

bana tavsiye etmeyin.Kadını ve erkeği yani insanı dış görünüşten ibaret zanneden zihniyete saygı duymam.Kilo almanın da temizlik ile ilgisi yok ayrıca.
Bence bu da fazlaca ego yüklü bir yaklaşım olabilir.

Şöyle ki; “ben buyum beni böyle kabul eden eder” Bu yaklaşımla arasında fark göremedim bu bakış açısının.

Burada çoğu kişi zaten dış görünüş eksikliklerinin ya da olumsuzluklarının aldatma gerekçesi olduğunu söylemiyor. O zaman mantık evlendikten sonra salıversin insanlar kendilerini ağda falan da yapılmasın, kilo vs alsın başını gitsin. Sen dürüst bir şekilde diyebilir misin: ben zaten bunları sadece kendim için yapıyorum. Eşinin bu faktörlerde etkisi yok mu?

Yani dış görünüş belirleyici olmasa da insanlar kendisine dikkat etmesi lazım.

Şunu da ekleyeyim kadın kaç kg olursa olsun böyle bir söz duymayı da haketmez, o tamamen adamın öküzlüğü.
Duymayı hak etmez ama kaç tane kadın ya da erkek obez biriyle evli olmak ister. Bence herkes yanında güzel, bakımlı kadın, erkek taşımak ister.

O sözü hak etmez ama kadın da baskül ailesine adaysa o da çok masum değildir benim gözümde.

Diğer yorumlarımla beraber okursan daha iyi algılayabilirsin. Bende seninle hemfikirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…