bende var selülit.Ablam çok kilolu olmasına rağmen pürüssüz bir teni var.Ne yaptıysam yokedemedim.Gerçi oströjen fazlalığındanmış deyip kendimi avutuyorumZaten şu devirde selülitin kiloya bağlı olmadığını hepimiz biliyoruz. Benim menopozdaki annemde 1 cm2 selülit yok vücudunda. Spor mu yapıyor hayır, dikkat mi ediyor hayır. Genetik şanslı.
Kiloyla bağdaştırma. O zaman sana soruyorum: her zayıf insan güzel midir?ha ayrıca gelin şunu konuşalım. kilolu insan çirkinmidir.
hayır bence güzelde olabilir.
tara lynn mesela. ben çok beğenirim onu
şanslı.Zaten şu devirde selülitin kiloya bağlı olmadığını hepimiz biliyoruz. Benim menopozdaki annemde 1 cm2 selülit yok vücudunda. Spor mu yapıyor hayır, dikkat mi ediyor hayır. Genetik şanslı.
en beğendiğim kilolu kişi Sibel Can'dır.Kadın çok güzel yaaaa.Bir içim su.Harbiye konserine gittim.En öndeydim.Kilolu ama cidden güzel kadın.ha ayrıca gelin şunu konuşalım. kilolu insan çirkinmidir.
Ben böyle ufak şeylerden bahsetmiyorum zaten. Sende selülit olabilir, başkasında sivilce olur, başkasında çatlak olur.bende var selülit.Ablam çok kilolu olmasına rağmen pürüssüz bir teni var.Ne yaptıysam yokedemedim.Gerçi oströjen fazlalığındanmış deyip kendimi avutuyorum
Kiloyla bağdaştırma. O zaman sana soruyorum: her zayıf insan güzel midir?
ufak tefek hepimizin kusurları var ama bu bahsettiğimiz adam hasta.Sen kimsin de karını aşağılıyorsun. Dimi ama.Ben mesela genel olarak kendimi beğenirim ama sevmediğim yer ayaklarım .37 numara ama zarif değil.Taraklı dediklerinden .Bir de selülitlerim.Neyseki çok değil.Ben böyle ufak şeylerden bahsetmiyorum zaten. Sende selülit olabilir, başkasında sivilce olur, başkasında çatlak olur.
Ben tamamen kişinin boş verip “ben buyum kocam beni böyle sevsin” demesine kızıyorum.
geçen gün hastanede bir bayanla konuştuk öyle beklerkenha ayrıca gelin şunu konuşalım. kilolu insan çirkinmidir.
yanlız konu sahibinin kocası hem kel hem fodul denilen cinsten .Gerçekten güzel bulmadığı için yapsa amenna.geleneksel evlilikte beklentiler bellidir., kandırmayın burada birbirinizi. erkekten para, ev, araba... vs beklenir. kızdan da bekaret ve güzellik beklenir. bu böyledir genel olarak. o yüzden kadınlardan bakımlı olmalarını beklemek erkeklerden beklemekten daha normal tabi ki. erkek parasını kaybederse kötü, kadında güzelligini kaybederse kötüdür... uzaydan gelmiş gibi davranmayın, bu budur.
ama tabi şimdi devir degişmeye başlayınca kadından da para beklenmeye başlandı, erkekten de bakımlı olması....
''beni begenen böyle begensin'' lafını savunanlara gülüyorum sadece. ya kiloluysan ver, bakımını yap bunlar zor şeyler degil ki. Benipek'e katılıyorum ben. öglene kadar uyuyan üşengeç kadınların bahaneleri işte... yok hastalık bilmem ne.. ya yok böyle şeyler. bi insan kiloluysa çok çok büyük ihtimalle bogazına düşkündür, hareketsizdir, üşengeçtir falan. su içsem yarıyor, aman canım hastalık işte falan bunlar komik ve uyduruk bahaneler. kilo vermek isteyip de veremeyenlerin neredeyse tamamı üşengeçtir, iradesizdir anca bahane uydurup duruyordur.
eşler birbirini kilolu haliyle begenmiyorsa versinler ya o zaman kilolarını. çok mu zor bi iş allasen? az yiyince veriliyor. ''beni cinsel obje olarak mı görüyor, beni sırf kilom yüzümden mi yargılıyor, bakımsızım diye mi yargılıyor'' gibi arabesk laflar gereksiz ve saçma.
tara lynn balik etli bir kere.ha ayrıca gelin şunu konuşalım. kilolu insan çirkinmidir.
konu sahibinin obez olduğunu nerden biliyorsun pekiEki Görüntüle 1287395 Eki Görüntüle 1287396
tara lynn balik etli bir kere.
biz obez olanlardan bahsediyoruz. kivrimli olanlardan degil.
ekledigim resimlere buyrun. ikisi de olumsuz ornektir mesela.
yanlız konu sahibinin kocası hem kel hem fodul denilen cinsten .Gerçekten güzel bulmadığı için yapsa amenna.
Evet bu böyledir.güzel olan kiloluda olsa ,zayıfta olsa her zaman güzeldir. ha güzellikte görecelidir. kimi zayıf sever kimi kilolu.
Evet doğru
Çalışan bi kadınım ben.temizimdir ama kiloluyum.diyete başladım bugün.eşimde zayıf degil iri yarı toplu bi adam.ama ben ona hiç böyle demedim.Neyse söz ağızdan çıktı.Karşılık vermiyeceğim.Diyetime devam edeceğim ve bu kiloları vereceğim.
ben bu vucutta bingildayan yag goremiyorum. demek ki kadin sporunu yapiyor. tara lynn i ornek veriyorsaniz aslinda ister istemez katiliyorsunuz aksi gouuslerebu arada tara balık eti değil. bayağı kilolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?