SEN KADIN MISIN DİYENE CEVABINIZ NE OLURDU?

Ağda yağmak kişisel bakımdır temizliktir.Kilo almak göbek oluşması selülit vs bunlar olağandır.Doğanın kanunudur.Abartı olmadığı müddetçe kabul edilebilir şeylerdir. Kadını aşağılamak da nedir ya ünlülerin fotoğraflarına bakıp da .O ünlü kadınlar acaba bunu diyen adamın burnuna osurur mu.Sanmam .Onu bile yapmazlar.Kadın aşağılayan adamlara bir bakın hepsi hanzo tiplidir.Hani halk arasında boklu sidikliyi beğenmezmiş derler ya .Aynen öyleler

ee o zaman dış görünüş önemliyse kilo gibi, bir kazada bacağını kaybeden kadınıda bıraksın adamlar.
Bu daha farklı bir şey bence. Elinde olmayan bir durum..

Hastalıkta,sağlıkta diye başlıyoruz..

Zaten bacağının olmamasını sanırım kaybeden kişi de istemez. Bu durumda eşi onu bırakıyorsa zaten ilahi adalet hakkından gelir.

Ama kendine hakim olamayan, koca gittikten sonra öğlen uyanan, 2000 kalorilik bir kahvaltıdan sonra, kadın günlerinden milyon kalorileri götüren, doğum vs durumların altına sığınıp önüne geçilmeyen. Artı kilonun neden olduğu diğer sağlık sorunları, horlama, terleme, vücudunda kızarıklıklar, iç hastalıkları saymıyorum bile..

Bu insanın elinde değil mi gerçekten?

Ben evlenirken 45 kiloydum. Şu an 47'yim. Eşimin bana dediği "bu ara kilo aldın, göbek yaptın, zaten basenlerin büyük, bla bla....". Bunları da böyle direk söylemiyor ama "aman da göbüş yapmış, açık renk kotlar olmuyor sana basenlerin daha da büyümüş, hayır senin için söylüyorm" gibi cümlelerle kamufle etmeye çalışıyor.
Ben de yedim.

sende erkek olsaydın da benim yükümü hafifletseydim benimde kendime bakma zamanım olsaydı
hem senin tiribini hem ailenin nazını çekiyorum
hem iş hayatı hem evi hem çocuğu idare ediyorum
bu süre zarfında sen ne yapıyorsun? sadece iş he bir de istediğin zaman sex

pardon da o.. çocuğu sen sadrazamın sol şeyinden mi düştün!
der ve bir daha da suratına bakmazdım. edebileceğim en ağır küfürleri eder sonrada boşarım
çocuğunuda nahhhhhh görür
kadın olanı bulsun ona doğurtsun

Bence konu ünlü fotoğrafına bakıp kadını aşağılayan adamdan çıkıp evlilikte dış görünüşe gelmiştir.

O adam en aşağılık kategoride ama “benim için dış görünüş önemli değil eşim benim ruhumu seviyor “ diye düşünüyorsa kadın, sadece kendini aldatır. Yemek bile yerken tadı ne kadar güzel olursa olsun sunum berbatsa iştah kapatır.

Selülit falan bunlar biraz genetik olsa dahi önüne geçilebilen şeyler. Yaparsın sporunu, zararlı yiyecekler yemezsin vs vs. bana bahane gibi geliyor bunlar.

İşte böyle adi adamları yok kadın kendine bakacak makacak pohpohluyolar yüz veriyorlar bu hale getiriyorlar

kiloda elinde olmayan bir durum çoğu kişi için. hastalıktan veremeyen var.doğum sonrası konu sahibi gibi alan var. keyfinden alınmıyor kilolar
kilo aldı sen kadınmısın demek güzelmi. kimse bunu haketmez
ve evet dış görününüşe önem veren adam bacağı giden kadınıda bırakır.
ben arkadaşımdan örnek verdim. onun kocası kilolu haliylede deli gibi aşık karısına. sevgi kiloluykende zayıfkende var olmalı.

ya onlar kendilerine baksınlar bi kere onlar kadın olarak doğsalarmış bizimki kadar kadınlık yapabileceklermiymiş bakalım oldu canım kazığı biz yiyoruz her yönden çene yapan yine onlar oluyor

İşte böyle adi adamları yok kadın kendine bakacak makacak pohpohluyolar yüz veriyorlar bu hale getiriyorlar
Neden cinsiyet ayrımı yapıyorsun ki kadın değil. İnsan bence.

Bakımın kadını erkeği mi olur?

Kadın bakımlı bir erkek isteme lüksüne sahip değil mi?

Ben de buna kaçış sendromu diyorum: aslında kendine bakması gerektiğini düşünüp bir türlü yapamayan kadın psikolojisi.

Senin için demiyorum. Genel anlamda.

kadın her konuda mükemmel olcak bide üstüne zayıf olcak selüliti olmıcak? oldu gülüm
erkeklerde bi işe gitsin dünyayı kurtarmış gibi hizmet beklesin
sonra bıçağı boğazına dayasın tutsun kadın yine kendinde arasın hatayı
bazen geberip gitmek istiyorum şu dünyadan

ne diyorsun 46 kilo arkadaşımda selülit vardı benim

Bence yine bir çizgideyiz. Çok yakınız birbirimize ama aynı yere geçemiyoruz nedense.

Elbette keyfi olmayan kilolardan bahsediyoruz. Ama yeme içme alışkanlığı elinde olmayan bir şey mi gerçekten?Bu senden beklemediğim bir cümleydi aslında.

Kişi kendini kontrol edemiyor, yiyor yiyor elimde değil diyor.

Diyet topiklerine bakar mısın? İnsanlar kendileriyle nasıl mücadele ediyorlar. İstedikten sonra..

Ben aşkın,evliliğin kilodan ya da dış görünüşten geçtiğini savunmuyorum ama olumlu etkileyen bir etmen. Sence değil mi?

Ben küçükken annem evde ya da dışarıda güzel olunca kendini daha iyi hisseder, onunla gurur duyardım. Çocuk bile…

Kadın kilolu olur eşi kilo vermen lazım der başka "sen kadın mısın ki" der yine başka. Bu adam saygısızın önde gideni. İsterse 200 kilo olsun kadın böyle birşey söylemeye hakkı yok.

oda bir hastalık. yiyor yiyor. altında yine psikolojik sorunlar var.

ne diyorsun 46 kilo arkadaşımda selülit vardı benim
Zaten şu devirde selülitin kiloya bağlı olmadığını hepimiz biliyoruz. Benim menopozdaki annemde 1 cm2 selülit yok vücudunda. Spor mu yapıyor hayır, dikkat mi ediyor hayır. Genetik şanslı.

oda bir hastalık. yiyor yiyor. altında yine psikolojik sorunlar var.
O zaman iki taraftan birden ofsayt.

Birinden birini tedavi edecek. Yoksa bu hastalık zinciri uzar gider.

Şekeri çeker, kalp yetmezliği, astım bilmem ne bilmem ne. Hepimiz biliyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…