SEN KADIN MISIN DİYENE CEVABINIZ NE OLURDU?

Siz zayif karakterli bir kadinsiniz...
Isittiginiz hakaretin, gordugunuz siddetin bini bir para ama siz hala "kizlir ni yapmiliyim" diye sorup durmussunuz...
Gun olur devran doner deyip cekeceksiniz o zaman, hadi kolay gelsin!

Not: Hala super kadin ol kocani catlat, zayifla, ticina sunu giy, sacini soyle yap diyenler gurur denen kavramdan haberiniz var mi merak ettim? Aynen aynen bir cesit mevsim yesilligi...

Evet erkek parasiz kalsa aninda kapinin önüne konur genelde.gercek bu.simdi sorsan kadinlarin çoğu evi olsun arabasu olsun kariyeri olsun der.ee senin var mi?çoğu kadin kendi maasindan az kazanan bir erkekle evlenmez evlenneyi birak yuzune bakmaz.simdi ask bu mu?ask cikara dayanır.kadin boyle isteklerde bulunurken cok masum adam biraz kendine bak dese suc olmaz....tabi bu konu icin yazmadim genel anlamda yazdim...

e tamam kadın da onu o haliyle begenmiyorsa o da söylesin. birlikte zayıflasınlar. ''oldugum gibi sev'' gibi saçmalıklarla ugraşmaktan iyidir.
evliliklerin bozulma sebebi insanların birbirlerini değiştirme çabasıdır.İnsanlar köpeklerine neden çok bağlıdır.Çünkü köpekler sadece sevgi gösterirler.Hep sevgi doludurlar.Önlerine ne koyarsan yerler kapris yapmazlar.İnsanlarda bulamadığım sevgiyi onlarda buldum olayı budurKoşulsuz sevme.Milan Kundera okudunz mu?

Benim teyzem hayatımda gördüğüm parası olup da en cahil ve bunu sadece dışarıda yemek yemek için kullanıldığını düşünen bir cahil maalesef.

Bir kızı var şu an 15-16 yaşında..

Doğduğundan beri hep hazır yedirdi. Güzel ve değişik ona göre..

Kola olmadan yemeğe oturtmadı çocuğu..

10 yaşında falan tehlike sinyalleri çalışıyordu. Yaşıtlarına göre çok fazla kiloluydu. Ama kendisi de yaşı küçük olduğu için bunu anlamıyordu. Teyzemse hala ısrarla katlana katlana giden hazır yemek alışkanlığını devam ettiriyordu.

Sonuç: obez bir genç kız. Denize dahi girmeye utanan kilolarından dolayı dışarı çıkmaya çekinen bir genç kız..

Bu çocukluktan gelir. O yüzden aman dikkat derim hep.

Kilolu kadin guzel olamaz tabi.dunyanin en güzel kadinlarina bakin hangisi kilolu?cok zayif kadinda guzel degildir ama kiloluda guzel degildir.bunlar gercekler..kilolu bir kadını hicbir erkek cekici bulmaz.olsa olsa sevimlidir tatlidir ama asla seksi degildir

İkiniz akraba mısınız?
Bu konu için değil genel anlamda söyledim.

valla alinti yapamadim okypete ama o guzel yuze yazik etmis tara lynn ona da burdan sesleniyorum acil kilo ver tara abla.

Bu adam için saydırdım zaten. Ben insan kategorisine koymuyorum erkek olarak bile yargılamıyorum.

Bir de kendisine bakmalı bunu diyen insan. Benim vurguladığım dış görünüşün de önemli olduğu ve elimizde olan kavramlar için bir şeyler yapılması gerektiği.

Mesela saçı başı yağ içinde olan bir kadın ne kadar iltifat hak eder mazeret yoksa? Girip banyosunu yapmıyor ve sürekli sallıyorsa çok acı.

İkiniz akraba mısınız?
Bu konu için değil genel anlamda söyledim.

ikimiz hariç sitenin diger üyeleri yapışık kardeşler mi peki? diger konuları bilmem bu konu için söyledim. zira herkes agız birligi etmiş gibi sadece ve sadece kadın açısından bakıp hakkaniyetli davranmaktan istifa etmiş gibi.

sende genelde hep erkek tarafından bakıyorsun. o eksiği kapıyorsun ne güzel işte.

Kilolu kadin guzel olsa jnsanlar diyetisyenlere spor salonlarina para dokmezdi heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…