göstereyimmi.ben bu vucutta bingildayan yag goremiyorum. demek ki kadin sporunu yapiyor. tara lynn i ornek veriyorsaniz aslinda ister istemez katiliyorsunuz aksi gouuslere
Evet erkek parasiz kalsa aninda kapinin önüne konur genelde.gercek bu.simdi sorsan kadinlarin çoğu evi olsun arabasu olsun kariyeri olsun der.ee senin var mi?çoğu kadin kendi maasindan az kazanan bir erkekle evlenmez evlenneyi birak yuzune bakmaz.simdi ask bu mu?ask cikara dayanır.kadin boyle isteklerde bulunurken cok masum adam biraz kendine bak dese suc olmaz....tabi bu konu icin yazmadim genel anlamda yazdim...geleneksel evlilikte beklentiler bellidir., kandırmayın burada birbirinizi. erkekten para, ev, araba... vs beklenir. kızdan da bekaret ve güzellik beklenir. bu böyledir genel olarak. o yüzden kadınlardan bakımlı olmalarını beklemek erkeklerden beklemekten daha normal tabi ki. erkek parasını kaybederse kötü, kadında güzelligini kaybederse kötüdür... uzaydan gelmiş gibi davranmayın, bu budur.
ama tabi şimdi devir degişmeye başlayınca kadından da para beklenmeye başlandı, erkekten de bakımlı olması....
''beni begenen böyle begensin'' lafını savunanlara gülüyorum sadece. ya kiloluysan ver, bakımını yap bunlar zor şeyler degil ki. Benipek'e katılıyorum ben. öglene kadar uyuyan üşengeç kadınların bahaneleri işte... yok hastalık bilmem ne.. ya yok böyle şeyler. bi insan kiloluysa çok çok büyük ihtimalle bogazına düşkündür, hareketsizdir, üşengeçtir falan. su içsem yarıyor, aman canım hastalık işte falan bunlar komik ve uyduruk bahaneler. kilo vermek isteyip de veremeyenlerin neredeyse tamamı üşengeçtir, iradesizdir anca bahane uydurup duruyordur.
eşler birbirini kilolu haliyle begenmiyorsa versinler ya o zaman kilolarını. çok mu zor bi iş allasen? az yiyince veriliyor. ''beni cinsel obje olarak mı görüyor, beni sırf kilom yüzümden mi yargılıyor, bakımsızım diye mi yargılıyor'' gibi arabesk laflar gereksiz ve saçma.
Bence cok cirkinn.göstereyimmi.
eğer bu kadın balık etiyse ben anoreksiyayım
evliliklerin bozulma sebebi insanların birbirlerini değiştirme çabasıdır.İnsanlar köpeklerine neden çok bağlıdır.Çünkü köpekler sadece sevgi gösterirler.Hep sevgi doludurlar.Önlerine ne koyarsan yerler kapris yapmazlar.İnsanlarda bulamadığım sevgiyi onlarda buldum olayı budurKoşulsuz sevme.Milan Kundera okudunz mu?e tamam kadın da onu o haliyle begenmiyorsa o da söylesin. birlikte zayıflasınlar. ''oldugum gibi sev'' gibi saçmalıklarla ugraşmaktan iyidir.
Bana göre sadece yüzü güzel.bu arada tara balık eti değil. bayağı kilolu
geleneksel evlilikte beklentiler bellidir., kandırmayın burada birbirinizi. erkekten para, ev, araba... vs beklenir. kızdan da bekaret ve güzellik beklenir. bu böyledir genel olarak. o yüzden kadınlardan bakımlı olmalarını beklemek erkeklerden beklemekten daha normal tabi ki. erkek parasını kaybederse kötü, kadında güzelligini kaybederse kötüdür... uzaydan gelmiş gibi davranmayın, bu budur.
ama tabi şimdi devir degişmeye başlayınca kadından da para beklenmeye başlandı, erkekten de bakımlı olması....
''beni begenen böyle begensin'' lafını savunanlara gülüyorum sadece. ya kiloluysan ver, bakımını yap bunlar zor şeyler degil ki. Benipek'e katılıyorum ben. öglene kadar uyuyan üşengeç kadınların bahaneleri işte... yok hastalık bilmem ne.. ya yok böyle şeyler. bi insan kiloluysa çok çok büyük ihtimalle bogazına düşkündür, hareketsizdir, üşengeçtir falan. su içsem yarıyor, aman canım hastalık işte falan bunlar komik ve uyduruk bahaneler. kilo vermek isteyip de veremeyenlerin neredeyse tamamı üşengeçtir, iradesizdir anca bahane uydurup duruyordur.
eşler birbirini kilolu haliyle begenmiyorsa versinler ya o zaman kilolarını. çok mu zor bi iş allasen? az yiyince veriliyor. ''beni cinsel obje olarak mı görüyor, beni sırf kilom yüzümden mi yargılıyor, bakımsızım diye mi yargılıyor'' gibi arabesk laflar gereksiz ve saçma.
Evet erkek parasiz kalsa aninda kapinin önüne konur genelde.gercek bu.simdi sorsan kadinlarin çoğu evi olsun arabasu olsun kariyeri olsun der.ee senin var mi?çoğu kadin kendi maasindan az kazanan bir erkekle evlenmez evlenneyi birak yuzune bakmaz.simdi ask bu mu?ask cikara dayanır.kadin boyle isteklerde bulunurken cok masum adam biraz kendine bak dese suc olmaz....tabi bu konu icin yazmadim genel anlamda yazdim...
Bu adam için saydırdım zaten. Ben insan kategorisine koymuyorum erkek olarak bile yargılamıyorum.ufak tefek hepimizin kusurları var ama bu bahsettiğimiz adam hasta.Sen kimsin de karını aşağılıyorsun. Dimi ama.Ben mesela genel olarak kendimi beğenirim ama sevmediğim yer ayaklarım .37 numara ama zarif değil.Taraklı dediklerinden .Bir de selülitlerim.Neyseki çok değil.
yok vermesin o böylede güzel. neymiş zevkler göreceliymiş : )valla alinti yapamadim okypete ama o guzel yuze yazik etmis tara lynn ona da burdan sesleniyorum acil kilo ver tara abla.
İkiniz akraba mısınız?
Bu konu için değil genel anlamda söyledim.
Evt dayimin kizi...zoruna mi gitti sekerimm..yine lafi soktu mutlu oldu hadi iyisin..kiz gercekci konusuyor..katılıyorumİkiniz akraba mısınız?
Bu konu için değil genel anlamda söyledim.
sende genelde hep erkek tarafından bakıyorsun. o eksiği kapıyorsun ne güzel işte.ikimiz hariç sitenin diger üyeleri yapışık kardeşler mi peki? diger konuları bilmem bu konu için söyledim. zira herkes agız birligi etmiş gibi sadece ve sadece kadın açısından bakıp hakkaniyetli davranmaktan istifa etmiş gibi.
Hiç düşünmeden soldaki derim.
kişiye göre değişir kimi soldakini kimi sağdakini beğenir.
sende genelde hep erkek tarafından bakıyorsun. o eksiği kapıyorsun ne güzel işte.
mervecim zorlama canım...sitedekiler sadece erkek tarafından baksaydı bu sefer de diger taraftan bakardım. bu meseleler çift taraflı ne de olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?