SEN KADIN MISIN DİYENE CEVABINIZ NE OLURDU?

Evt dayimin kizi...zoruna mi gitti sekerimm..yine lafi soktu mutlu oldu hadi iyisin..kiz gercekci konusuyor..katılıyorum

Mesele sizin içi boş görüşleriniz değil de onları ifade etme biçiminiz. benzer düşüncelere sahip insanlar ikiniz kadar itici değil nedense. Bu sene "en ısınamadığım üye" adaylığında patlama yaparsınız

sitedekiler sadece erkek tarafından baksaydı bu sefer de diger taraftan bakardım. bu meseleler çift taraflı ne de olsa.
Bosver dogru söyleyen dokuz koyden malum....evi olsun arabasi olsun diyen kadin masumsa manken Gibi vucut istiyorum diyen adamda masum...

Cok uzuldum isinamadigina...ne yapsam ki sana isindirmak icin kendimi...

bana niye ısınasın ki zaten? içi boş görüşlerime de yorum yapmayıver, ölmezsin ya?

Peki kac erkek bakimli ? Ben etrafimda kac bakimli erkek goruyorum ?

Benim karsi oldugum sey, erkeklerin bulunmaz Hint kumasi statusunda olup kendini bir halt sanmasi. kendi g.tu gobegi salip, akdin zayif olsun, kadin bakimli olsun demesi. yani sisko da olsa, kokusmus da olsa erkegin kadindan degerli oldugu yanilgisina karsiyim. Ilsikiler esit degil, kadin erkegi kaybetmemek icin sunu yapsin, bunu yapsin deniyor ama cabalayan, karisi icin kendini bakimli kac erkek var ? Benim takildigim yer burasi, meselenin esit olmamasi. Toplumun guzel olmayi, super vucutlu olmayi kadina yuklemesi, estetigi erkege yuklememesi sonucu kadinin metalasmasi.

Gecende yabanci bir kiz arkadasimla iccamasiri magazasina gittim. Ben bekarim , onun sevgilisi var. Ben dantelli ivir zivir severim, onlardan aldim. Buna da dedim ki, sen de almak istemez misin .....ye supriz olur. O da dedi ki, neden yuzlerce euro harcayayim, beni ben oldugum icin sevsin, beni her halimle sevmeli; dantel , tul vs giymiyorum diye gidecekse de eyvallah. Isin dogrusu da budur zaten, noktayi bu kizin dedikleriyle koymak istiyorum.

işte görüldüğü gibi zevkler göreceli.
Zevkler göreceli ama “ben obezlerden hoşlanıyorum” diyen hiç duymadım şimdiye kadar.

Koyduğun resimler 2 ucu anlatmıyor bence. Bu yüz güzelliğine pek çok erkek o kiloyu tolere eder zaten. Bunu sen de biliyorsun. Yani resimlere gelen yorumlar %100 güvenli değil.

O resimlerde rötuş var photoshop var ki bunlarin olmasina ragmen yinede kotu bence

Yani bence toplum içinde olan çok insan bakımlı artık. Ben gerek iş çevresinde, gerek sosyal hayatta bakımsız insan artık eskisi kadar görmüyorum. Erkekler için..

Hatta kadınlardan daha çok dikkat ettiklerini bile söyleyebilirim.

Senin için erkekteki bakım nedir bilmiyorum ama benim için kişisel temizliğidir. Saç, sakal,tırnak, ter, ağız kokusu, diş, kıyafet temizliğidir. Bunun dışında bakım kremlerinin olması, kaş alması, parfüm falan katmıyorum.

Bunun dışında verdiğin iç çamaşırı örneği; farkındaysan sende de gizli olarak “erkek için yapıldığı” kanısı var. Yazdıklarını okursan yeniden “x’e sürpriz olsun” diye..

Aslında iç çamaşırı vs de yine iki kişi içindir. Bilmem ben mi yanlış düşünüyorum bu işi.

ben erkek olsam
o yukarıdakı kemıklerı sayılan kadınla degılde nereye elımı atsam devamını doldurmayayım dıger bayanı secerdım
cıddıyım
Bence her şey kararında..

Sen iyi ki erkek olmamışsın. Çok maço olurmuşsun valla.

ic camasiri mevzuu
vucudun sexy olmasi mevzuuu
yahu niye bunlar illaki koca kacmasin diye yapiliyormus? yapmiyorum hamilelik emzirme tekrar hamilelik derken 3 yildir bingildagim kocamin bir yere kactigi yok. hatta cinsel sevkinde azalma da yok.
ama ben yine aynanin karsina gecip sevisebilmek, kendime bakip tahrik olmak istiyorum.
kocama isiklari kapat demek istemiyorum. inanin komik oluyor diye guzel ic camasirlari giymeyeli yil oldu.
pijamayla giriyorum resmen iliskiye.
eskiden de 36 beden degildim. 38 - 40 giyerdim. simdi 44-46
ama kendim memnun degilim .
ben kendimi seksi gormek istiyorum.
illaki tutturmussunuz bir erkek bakimli miymis? bunu diyenler de kesin fit olup kilolulari avutalim ki tek fit biz kalalim timidir.

zira her zayiflamak icin dikkat eden zayif arkadasim diyetten dem vurdugumda aaaaa sen iyisin sana yakisiyor neyin var ki fln diyor.
sizi orgutlediler mi acaba? madem kilo cok guzel alin siz de 10-15 kilo, guzelliggin tadina varin.

ben erkek olsam
o yukarıdakı kemıklerı sayılan kadınla degılde nereye elımı atsam devamını doldurmayayım dıger bayanı secerdım
cıddıyım
bence de diger kadin daha seksi. lakin kadinin hatlari orantili. abuk durmuyor ki.

Bende oyle bir kani yok zira topikte herkes sevgilisiz , essiz , yalniz mutsuz oldugumu biliyor, kendim sevdigim icin aliyorum kimse goreceginden degil :) Bence iccamasiri kimse icin degil, kendim icin, guzel giyinmeyi severim simdi giyinip kusaninca altina da haliyle zarif seyler giymek istiyorum, ondan :) Ben sevdigim icin.

Arkadasima da nasilsa sevgilisi var, degisiklik olur diye boyle soyleyeyim dedim, kendi giyime kusama zaten asla para vermez. :)

Mesela bu konuda sismanlayan kadin degil erkek olsaydi, konu sahibesi de Brad Pitt'in resimlerini indirseydi, kocasinin tutumu ne olurdu ? Ya da kocasina , sen de cok sismanladin, Brad Pitt varken sen kimsin der miydi? Kadinlar cocuklarinin babasina bunu yapiyor mu? Yani kirmadan, uzmeden sagligin icin zayiflasan diyebilirsin ama bu sekilde davranmak buyuk bir saygisizlik ve asagilama, gozumde hicbir aciklamasi. mesrulastirmasi olamaz. Bu konudaki koca terbiyesiz, densiz hicbir sekilde hakli degil.

Peki, simdi diyelim ki erkek aldatti, karisi da dogumdan sonra kendini saldi, ya da hic kendine bakmiyor eh haliyle gozu disariya kaydi vs vs diyip insanlar mesrulastirabiliyor. Lakin ayni seyi bir kadin yaparsa mesrulastirma cabasini gectim, dimdirek vurun kahpeye mod on. yani bir erkek bu kadin artik cirkin, ben istemiyorum diyince normal karsilaniyor; ama ayni seyi bir kadin yaparsa bombardiman baslar, ne yuvasini dagittigi kalir, ne o..u olmasi, ne de akilsiz olmasi. Anlatmaya calisitigim sey, iliskilerdeki kadin-erkek esitsizligiydi.

Objektif, dürüst bir yaklaşım olmuş.

Bence de koca kaçmasın diye giyilen çamaşırların bir süre sonra suyu çıkar.

Kaçacak koca yine kaçar.

Ben arkadaşın anlattığı yabancı kız olayını komik buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…