Ben de bu konuda oldukça hayret ettim. 25-30 yaşlarında bir kadın burda konu açsa, şte nişanlımın işleri bozulmuş bir kaç ay aile apartmanında kalmamız gerekiyor ne tepki vereceğimi bilemedim dese çok fazla insan o bir kaç ay bitmez, siz ordan taşınamazsınız, kesinlikle kabul etmeyin derdi. 39 yaşında olunca neden artık ne çıkarsa şükretmek zorunda muamelesi yapıyoruz ki? Çok şaşırdım ve üzüldüm yorumlara. Küçücük bir şeyi büyütmüşmüş, bundan sonra bu kafayla zor bulurmuş, son virajı kaçırmışmış. Bunlar nasıl kötü tabirler. Sonra burda 30undna sonra evlenemedim diye konu açanlara dünyanın sonu mu? Evlenmek senin tek hedefin mi diye yerden yere vuruyoruz. Halbuki işte 39 yaşındaki bu kadına biçtiğimiz rol yüzünden bunalıma giriyor kadınlar.
Ha konu sahibi ben ne yapardım. Nişan atmış bir insana sürekli bunu hatırlatmak yerine annesini ya da bir yakınını arar ona sorardım. Nişan atmış insana bunu değil 50 kere bir kere bile hatırlatmak istemezdim. Kaldı ki ben hiç nişan atmadım o yüzden bilmiyorum diye laf çarpıcam. Bakın bunlar çok derin mevzular insan kendinden görmezse kınadığını evlatlarından görüyor. Çok kez şahit oldum. Bu şekilde kalp kırmaya değmez.