sen kargoya öyle verilmeyeceğini bilmeyecek kadar APTAL MISIN?

Belkide baska sorunlar vardi ve ev bahane oldu. Kadin iyi degildir ayrilik yasiyor sizin de ben ne bileyim nisan atmadim sozunuz hic hos olmamis. Sanki 39 a kadar evlenmeyince kayitsiz sartsiz adami kabul mu etmeli? Hic temenni etmem de nisan atilmaz da evlilik biter benim de basima geldi yani.. On kere arayip nasil yollayim demek yerine yollasaydiniz uzatmadan

Evlilik iyi olur Allahtan kötü olur kuldan bilinir derler...Sizinki de o hesap boşver morali bozuk demekki sinirini sizden çıkarmış uzun bir süre de haksızlık yaptığını anlayabileceğini sanmıyorum. Ben olsam bende görüşmem

keşke sıkıntı çıkartacağını anladığınız anda eşiniz muhatap olsaydı. ona size davrandığı gibi davranamazdı. hem davransada eşin onun yeğeni sonuçta çok ona batmazdı.

Belkide baska sorunlar vardi ve ev bahane oldu. Kadin iyi degildir ayrilik yasiyor sizin de ben ne bileyim nisan atmadim sozunuz hic hos olmamis. Sanki 39 a kadar evlenmeyince kayitsiz sartsiz adami kabul mu etmeli? Hic temenni etmem de nisan atilmaz da evlilik biter benim de basima geldi yani.. On kere arayip nasil yollayim demek yerine yollasaydiniz uzatmadan

Ben de bu konuda oldukça hayret ettim. 25-30 yaşlarında bir kadın burda konu açsa, şte nişanlımın işleri bozulmuş bir kaç ay aile apartmanında kalmamız gerekiyor ne tepki vereceğimi bilemedim dese çok fazla insan o bir kaç ay bitmez, siz ordan taşınamazsınız, kesinlikle kabul etmeyin derdi. 39 yaşında olunca neden artık ne çıkarsa şükretmek zorunda muamelesi yapıyoruz ki? Çok şaşırdım ve üzüldüm yorumlara. Küçücük bir şeyi büyütmüşmüş, bundan sonra bu kafayla zor bulurmuş, son virajı kaçırmışmış. Bunlar nasıl kötü tabirler. Sonra burda 30undna sonra evlenemedim diye konu açanlara dünyanın sonu mu? Evlenmek senin tek hedefin mi diye yerden yere vuruyoruz. Halbuki işte 39 yaşındaki bu kadına biçtiğimiz rol yüzünden bunalıma giriyor kadınlar.

Ha konu sahibi ben ne yapardım. Nişan atmış bir insana sürekli bunu hatırlatmak yerine annesini ya da bir yakınını arar ona sorardım. Nişan atmış insana bunu değil 50 kere bir kere bile hatırlatmak istemezdim. Kaldı ki ben hiç nişan atmadım o yüzden bilmiyorum diye laf çarpıcam. Bakın bunlar çok derin mevzular insan kendinden görmezse kınadığını evlatlarından görüyor. Çok kez şahit oldum. Bu şekilde kalp kırmaya değmez.

zırt pırt arayacağınıza direk koliye koysaydınız hurçtan çıkarıp da, ben sizi de pek iyi niyetli bulmadım , iyi niyetli insan senin gibi nişan atmadım demez asla, bir de çok sevdiğinizi söylüyorsunuz o teyzeyi

Ben de bu konuda oldukça hayret ettim. 25-30 yaşlarında bir kadın burda konu açsa, şte nişanlımın işleri bozulmuş bir kaç ay aile apartmanında kalmamız gerekiyor ne tepki vereceğimi bilemedim dese çok fazla insan o bir kaç ay bitmez, siz ordan taşınamazsınız, kesinlikle kabul etmeyin derdi. 39 yaşında olunca neden artık ne çıkarsa şükretmek zorunda muamelesi yapıyoruz ki? Çok şaşırdım ve üzüldüm yorumlara. Küçücük bir şeyi büyütmüşmüş, bundan sonra bu kafayla zor bulurmuş, son virajı kaçırmışmış. Bunlar nasıl kötü tabirler. Sonra burda 30undna sonra evlenemedim diye konu açanlara dünyanın sonu mu? Evlenmek senin tek hedefin mi diye yerden yere vuruyoruz. Halbuki işte 39 yaşındaki bu kadına biçtiğimiz rol yüzünden bunalıma giriyor kadınlar.

Ha konu sahibi ben ne yapardım. Nişan atmış bir insana sürekli bunu hatırlatmak yerine annesini ya da bir yakınını arar ona sorardım. Nişan atmış insana bunu değil 50 kere bir kere bile hatırlatmak istemezdim. Kaldı ki ben hiç nişan atmadım o yüzden bilmiyorum diye laf çarpıcam. Bakın bunlar çok derin mevzular insan kendinden görmezse kınadığını evlatlarından görüyor. Çok kez şahit oldum. Bu şekilde kalp kırmaya değmez.

Aynen öyle bir de adam müteahhit işleri bozulmuş da filan birden o kadar nasıl bozuldu kendi yaptığı evlerde oturamıyorsa ki nasıl oturamıyor anlamadım kiraya da mı çıkamıyor o yaşta adam mesleği iyi hiç mi ev alacak parası yok da aile apartmanına taşınalım diyor o da mantıken olmaz demiş sanki sudan sebeb gibi neden gösteriliyor adam da pekala gerçekten istese bir yol bulurdu suç teyzeye kalmış sanki 39 yaşına kadar eş bulamayınca ne bulursa evlenmek ses etmemek zorunda.

Ayrıca anlamadım yani bohça gönderimi konusunda neden konu sahibi aracı omu kendi teyzesi bile değil eşine deseydi ilgilen diye. Hem birinin aracı olmasına gereek yok sadece adresleri isterlerdi kendileri gönderirdi ne alaka bohça konu sahibine oradan teyzeye elden ele gidiyor. Adam konu sahibinden sadece adresi isteyip göndereceğini kendi gönderebilirdi ya da konu sahibinin eşini bu konuda muhatap alabilirdi bohça kaç hafta orada duruyor eşine derdi ben aradım adresi göndermedi bir de sen ara konuş diye eş niye hiç topa girmiyor. Kimse bayılmıyor nişan atmaya.

onun yaptığı hakaret iyi benimki kötü... onun psikolojisi bozuk benimkinide bozsun ne ala memleket... 10 kere aramadım sadece adres istemek için aradım

hanımefendi teyzem ailesiyle yaşamıyor başka şehirde zaten annesi 80 yaşında kadın arayıp onu mu rahatsız edip adres isteseydim? hoş istesemde o da bilmez. ayrıca ben kınamadım sadece canımı cok yaktı bende onunkini yaktım...

Aynen öyle bir de adam müteahhit işleri bozulmuş da filan birden o kadar nasıl bozuldu kendi yaptığı evlerde oturamıyorsa ki nasıl oturamıyor anlamadım kiraya da mı çıkamıyor o yaşta adam mesleği iyi hiç mi ev alacak parası yok da aile apartmanına taşınalım diyor o da mantıken olmaz demiş sanki sudan sebeb gibi neden gösteriliyor adam da pekala gerçekten istese bir yol bulurdu suç teyzeye kalmış sanki 39 yaşına kadar eş bulamayınca ne bulursa evlenmek ses etmemek zorunda.

Ayrıca anlamadım yani bohça gönderimi konusunda neden konu sahibi aracı omu kendi teyzesi bile değil eşine deseydi ilgilen diye. Hem birinin aracı olmasına gereek yok sadece adresleri isterlerdi kendileri gönderirdi ne alaka bohça konu sahibine oradan teyzeye elden ele gidiyor. Adam konu sahibinden sadece adresi isteyip göndereceğini kendi gönderebilirdi ya da konu sahibinin eşini bu konuda muhatap alabilirdi bohça kaç hafta orada duruyor eşine derdi ben aradım adresi göndermedi bir de sen ara konuş diye eş niye hiç topa girmiyor. Kimse bayılmıyor nişan atmaya.
şöyle hanım efendi anlaştığı yapı denetim firması kapandı oraya (70 bin tl ödeme yapmış) bina daki evleri satabilmesi için tekrar başka yapı denetimle anlaşıyor fakat burası da 70 bin tl istiyor o da dava açtı ben bu parayı ödedim tekrar ödemem diye.zaten abimizin o binada 10 dairesi var neden tekrar daire alsın hem aile apartmanında 4-5 ay oturmakla kimse eksilmez oturabilirdi ama abimizi hiç aramadan direk beni aradı ve ben nişanı attım dedi abiye ben söyledim...
eşimin kendi işi ve çok yoğun. napsayı yaniherşeyi bırakıp bohçalarlamı uğraşsaydı.sorunda birbirlerini aramamaları zaten kimse adres için de olsa birbirini aramıyor.bohçayı bana getirdilleri gibi ben arayıp bohça bende teyze dedim adres beklediğimi de soyledim kendisi bana dönmedi... zaten bende nişan attılar diye bayılmadım...

zırt pırt arayacağınıza direk koliye koysaydınız hurçtan çıkarıp da, ben sizi de pek iyi niyetli bulmadım , iyi niyetli insan senin gibi nişan atmadım demez asla, bir de çok sevdiğinizi söylüyorsunuz o teyzeyi
teyzem bu konularda tkıntılı anlatamadım galiba ayrıca ben incelik yaptım ve izin istedim hepsi bu şöyle düşünün hanımefendi size ait bir eşyayı yada çantanızı sizden izin almadan açılmasını istermiydiniz? ayrıca zırt pırt aramdım adres almak ve izin istemek için aradım toplam da 2 kere

Çok güzel cevap vermişsiniz haketmiş:KK9:aranmış resmen.Siz hiç araya girmemeliydiniz en baştan.Zaten sorun burda başlamış neyse şimdi şöyle bir durum varki nişanlanmalarına vesile olduğunuz için sizin üzerinize kalabilir bu konu .Dikkatli olun sizi suçlayabilirler

Armudun sapı üzümün çöpü derse böyle kalır ortada işte.4 5 ay oturuverseydi neolacaktı.Bi tarafı mı aşınırdı,ben bile sinir oldum burdan.Bi de size atar yapmış:KK20:

Niye oturmak zorunda olsun ki. Hem belki daha uzun süreceğüni düşündü. Orda mıydınız bunlar yaşanırken. Tabiiki armut sapı üzüm çöpü diyecek. Böyle demeyip gördüğüne evlenince geçer diyenlerin açtıkları konuları görüyotuz burda. Kadını aşağılayıcı bir yorum sizinki UOTE="tp10, post: 38767649, member: 217388"]Armudun sapı üzümün çöpü derse böyle kalır ortada işte.4 5 ay oturuverseydi neolacaktı.Bi tarafı mı aşınırdı,ben bile sinir oldum burdan.Bi de size atar yapmış:KK20:[/QUOTE]
Ni

Niye oturmak zorunda olsun ki. Hem belki daha uzun süreceğüni düşündü. Orda mıydınız bunlar yaşanırken. Tabiiki armut sapı üzüm çöpü diyecek. Böyle demeyip gördüğüne evlenince geçer diyenlerin açtıkları konuları görüyotuz burda. Kadını aşağılayıcı bir yorum sizinki UOTE="tp10, post: 38767649, member: 217388"]Armudun sapı üzümün çöpü derse böyle kalır ortada işte.4 5 ay oturuverseydi neolacaktı.Bi tarafı mı aşınırdı,ben bile sinir oldum burdan.Bi de size atar yapmış:KK20:
Ni[/QUOTE]
hanım efendi eskiden annelerimiz yıllarca kayınvalideyle otururmuş şimdimi herkese batıyor bırakın aileyle oturmayı sadece AYNI APARTMANDA oturmak. ben ir sakınca görmüyorum sizin gibi görenlerede şaşırıyorum...

cidden ya..hurcu koy koliye yolla dahada arayip durma..zaten yillarin sonunda tam evlenecekken isler bozulmus.. Aman Allahim dusunemiyorum ben o hanimin yakinindakileri...

sevmeksenlegudüşüncesit: 38767890 .!.:
hanım efendi eskiden annelerimiz yıllarca kayınvalideyle otururmuş şimdimi herkese batıyor bırakın aileyle oturmayı sadece AYNI APARTMANDA oturmak. ben ir sakınca görmüyorum sizin gibi görenlerede şaşırıyorum...[/QUOTE]
İsteyen oturur kendi düşüncesi ama teyze niz istemiyormuş bunda şaşılacak bir şey yok. Hem ben size birşey ddemedim. Bi hanımefendi böyle ortada kalır falan demiş teyzeniz için o yorum aşağılayıcı geldi. Size gelmedi mi? Hem annelerimizin devri eskide kalmış. Eskiye dönüş mü istiyorsunuz. Her zaman ileri gitmek gerek. Eğer bi adet gelenek görenek neyse artık bugünkü şartlara uymuyorsa birilerini mutsuz ediyorsa geride bırakmak gerek.

cidden ya..hurcu koy koliye yolla dahada arayip durma..zaten yillarin sonunda tam evlenecekken isler bozulmus.. Aman Allahim dusunemiyorum ben o hanimin yakinindakileri...
ya bir konuyu baştan okur musunuz? hurç tek bir koliye sığmaz 2 yada 3 koli yapmam lazım mecburen aradım. ayrıca ben bozmadım ki işlerini neyin siniri bu?

hanım efendi eskiden annelerimiz yıllarca kayınvalideyle otururmuş şimdimi herkese batıyor bırakın aileyle oturmayı sadece AYNI APARTMANDA oturmak. ben ir sakınca görmüyorum sizin gibi görenlerede şaşırıyorum...
İsteyen oturur kendi düşüncesi ama teyze niz istemiyormuş bunda şaşılacak bir şey yok. Hem ben size birşey ddemedim. Bi hanımefendi böyle ortada kalır falan demiş teyzeniz için o yorum aşağılayıcı geldi. Size gelmedi mi? Hem annelerimizin devri eskide kalmış. Eskiye dönüş mü istiyorsunuz. Her zaman ileri gitmek gerek. Eğer bi adet gelenek görenek neyse artık bugünkü şartlara uymuyorsa birilerini mutsuz ediyorsa geride bırakmak gerek.[/QUOTE]
zaten aileyle oturmayacaktı bir sureliğine (oda düğün günü koyulmuştu (14 nisan) aralıktada nikah vardı) ailesiyle aynı apartmanda oturacaktı...herkesin kendi düşüncesi canım çok yandı teyzemin konuşma seklinden o yuzden onu koruyamıyorum bile...ben eskiye dönüş demiyorum gelenek ve göreneklerimizden bahsediyorum bunun ileri gitmekle alakası yok.

Back
X