- 30 Ocak 2013
- 29.471
- 43.953
- 798
Selam ben güney karim:)
Aklıma bu masa devirme olayı geldi nedense :)
C2 b2 bilmiyoruz sen ağustosda ingilizce bilmiyor muşsun ne zaman öğrendin nerden öğrendin bende gideyim öğreneyimBuradakilere sorucak olursan hostes olmak icin c2 seviyesinde ingilizce gerekiyormus güya.. bana doktor öyle demisti bilemem süt bezlerin fazla demisti
Memiktolarin da buyukmus bibi ingilizce de ogrenirsen hostes oldun ciktin hadi gozun aydin
C2 b2 bilmiyoruz sen ağustosda ingilizce bilmiyor muşsun ne zaman öğrendin nerden öğrendin bende gideyim öğreneyim
Ah o meminktoları Allah napmasınMemiktolarin da buyukmus bibi ingilizce de ogrenirsen hostes oldun ciktin hadi gozun aydin
Thé can but the more at the (diken battı morartti) al sana abcdefg....z1 belgesi, anladın mi ? :)
C2 b2 bilmiyoruz sen ağustosda ingilizce bilmiyor muşsun ne zaman öğrendin nerden öğrendin bende gideyim öğreneyim
Eski yorumlarda resimlerin var.
Bak guzelim ablan olarak yaziyorum.
Iki cocuk annesi 31yasinda koca kadinim, sendeki haller makyaj vs seni bnden daha yasli gostermis.
En korpe caglarin, kendin gibi ol bosver boyanmayi.
İngiliççem olmadığından aha böyle baktım ekranaThé can but the more at the (diken battı morartti) al sana abcdefg....z1 belgesi, anladın mi ? :)
Bu kadar işte enkulusce.
Kiz sen biraz sussana artik, korkuyorum vallahi
Eyvahlar olsun bgn guru ettik seniMemiktolarin da buyukmus bibi ingilizce de ogrenirsen hostes oldun ciktin hadi gozun aydin
Sen kendi fotonu da atsaydin da goreydikFotograflari ben senin telefonundan almadim burda actigin konudan aldim silmeme gerek yok
Kendini kandirma biraz kilo versen elin yuzun sekle girer futbolcu sevgili arap es nal yuzugu hayali kirmazsin
Ben neden göremedim profildeki fotografları yaa merak ettimProfildeki sizseniz yaşınıza göre makyaj gerçekten fazla kız o çocuktan hoşlanıyor olabilir
Eyvahlar olsun bgn guru ettik senigide eksin yapma dur
bir diyalog bu şekle nasıl gelir ki
ben arkadaşımın arkadaşı olan bi çocuğa ne iş yapıyosun diye sorunca kız geldi bana seninde heryerin makyaj ya dedi, bende pardon? Dedim. Sonra anlamadın mı çok makyajlısın dedi bende yani ne olmuş diye sordum. Sonra o çocuğa kanka bu olmaz çok makyajlı felan dedi bende benim erkek arkadaşım var zaten erkek aramıyorum ayrıca sen kendi tipine bak dedim.
yani sana değil arkadaşa işini sordum arkadaş makyöz mü de benim makyajımı karıştırdın derdim ben olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?