Sen kimsin ki

Bu konu icin yorum yapayim aslinda sen cok haklisin herkesin verebilcegi bi tepki vermissin kimi sinirlenince elini duvara vurur kimi kendine vurur kimide senin benim gibi cekip gider. Yanliz arkadaslarim o masada oturmaya devam etti demissin ya . Iste onlar seni haksiz bulurlar . Hakliyken haksiz duruma dustugunu de soyleyen olmustur. Cok yanlis kufur etti diyende olmustur . Emin ol senin arkandan gelmeyen hic biri senin gercek dostun olamaz . Ne olursa olsun sen hatali da olsan senin yanina gelip bak boyle yapmamalisin veya sen haklisin demesi lazimdi. Arkadas boyle birsey. Hee ben bulamadim boyle birini insallah sen bulursun

C2 b2 bilmiyoruz sen ağustosda ingilizce bilmiyor muşsun ne zaman öğrendin nerden öğrendin bende gideyim öğreneyim
Thé can but the more at the (diken battı morartti) al sana abcdefg....z1 belgesi, anladın mi ? :)
Bu kadar işte enkulusce.

Eski yorumlarda resimlerin var.
Bak guzelim ablan olarak yaziyorum.
Iki cocuk annesi 31yasinda koca kadinim, sendeki haller makyaj vs seni bnden daha yasli gostermis.
En korpe caglarin, kendin gibi ol bosver boyanmayi.

ben niye bu siteyi cözemedim ya bulamiyorum resmi cok merak ettim ama ya

aklima gelenn
Al dedi çocukları dedi çocukları istiyosan dedi kendini al dedi git nerde kalıyosan kal dedi bana, ben de kaynanamla kavga ettim o yüzden dedi kaynanam dedi kızım bak dedi madem kocan öyle yapıyor dedi ne yaparsan yap dedi kızım sen de al kendini git dedi benim çekilcek halim yok dedi..

Hanımlar yeni geldim, yarım yamalak okuyabildiği kadarıyla konu sahibesinin burada paylaştığı fotolar konmuş, kiminiz deşifre kiminiz değil diyor ama sonuçta üyenin rızası dışında eklenmiş değil mi?
Topikte almış başını gitmiş gibi, umarım yeterli kötü içerik yapılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…