• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen kimsin ki

O kızın sana bu şekilde laf söylemesi çok saçma ya ona ne oluyormuş. Evet arkadaşlarınla arana mesela koymalısın bence çünkü seni pek takmıyorlar gibi olmuş biraz.

Selam herkese size dün yaşadığım olayı anlatıcam. Dun arkadaslarımla starbucksta bulustuk ama kendi arkadaslarını da getirmislerdi tanımadığım 5 kişi felan vardı tanımadığım kızlar süzüp duruyodu beni kendi aralarında fısır fısır konuşuyolardı en sonunda ben arkadaşımın arkadaşı olan bi çocuğa ne iş yapıyosun diye sorunca kız geldi bana seninde heryerin makyaj ya dedi, bende pardon? Dedim. Sonra anlamadın mı çok makyajlısın dedi bende yani ne olmuş diye sordum. Sonra o çocuğa kanka bu olmaz çok makyajlı felan dedi bende benim erkek arkadaşım var zaten erkek aramıyorum ayrıca sen kendi tipine bak dedim. Herkes tamam sakin olun moduna geçti ama benim elim ayağım titriyodu tanımıyorum etmiyorum kızı da bakıp bakıp gülmeye devam etti en sonunda bende k.hpe diyip sandalyeyi devirip çıktım. Kim bilir arkamdan ne dedi. Arkadaşlarımında benden sonra o masada oturması zoruma gitti. Bir arkadaşım mesaj attı mesajına cevap vermedim arkadaşımın. Sizce tavrımı koruyim mi ?
watpadd hikayelerindeki gibisiniz k.hpe deyip sandalye devirme falan
ama eger ciddiyseniz bence konusmama tavrinizi koruyun haklisiniz

buradaki bazı üyelerden korktum resmen, didik didik tüm konuşmaları araştırıp oradan vurmaya çalışmışlar, konu sahibesi de kendimi anlatmaya çalışmış durmuş.

bir kadını en çok başka bir kadın yaralamış yine her zaman ki gibi..
Bence bdv ya konu açmak için 1 değil 2 değil 3 kere düşünmen lazım

ço fazla dizi mi izledin. tamam kız salakmış da kahpe demek de ona uymak ve saçmalık olmuş. sandalyeyi neden devirdin.? sana bakıp gülüyorsa noldu bir sorun mu var deseydin. veya bu ortmadan hoşlanmadm ben çıkıyorum deseydin.

Konu sahibinin açıkları, falsolari, sozleri ve saçma konuları unutulmus, diger uyeler suclu olmus, o da iyiymis..
Fotografin paylasilmasi olayini ben de tasvip etmiyorum ama konu sahibinin burdaki profil ve cizgisini iyice bilmeden, "kiza yukleniyolar ayol" diyerek milleti taşlamayın..
Son donemde burda da moda oldu iyice "kraldan fazla kralcilik":KK51:

Back
X