Sen kimsin ki

Yorumlardan merak edip eski konusuna baktım. Arkadaş bir Allahın kulu da çıkıp dememiş ki Dubai Suudi Arabistan'da değil. Fake konu açarken biraz harita karıştırın, böyle komik oluyor.

Dubai olayını da söyleyip tongaya düşmesini sağlayan da benim. Coğrafya terk olmam bir işe yaramış.

18 ağustos da ingiliçce bilmiyormuşsun hızlandırılmış kurs mu gördün b2 seviyesinde o nedemek oluyorsa biliyorsun ya
2 ayda bir de yaşı büyümüş dikkat ettiysen. 18le başlamış şu an 21.
Ya ben kızıyorum göstere göstere fake konu açanların sitede barındırılmasına.

2 ayda bir de yaşı büyümüş dikkat ettiysen. 18le başlamış şu an 21.
Ya ben kızıyorum göstere göstere fake konu açanların sitede barındırılmasına.
Hayır bizde banlanıyoruz böyleleri için
Cok alemsin bibi:)
ingilizce nedir 1saatlik hizlandirilmis kurs yeterli
1 saat mi ben çok istiyorum ya du 1 saat sonra geliyorum ingiliçce konuşcaz

Eski yorumlarda resimlerin var.
Bak guzelim ablan olarak yaziyorum.
Iki cocuk annesi 31yasinda koca kadinim, sendeki haller makyaj vs seni bnden daha yasli gostermis.
En korpe caglarin, kendin gibi ol bosver boyanmayi.

sizin makyajinizdan onlara neymis kiskanmislardor ya da baska bir durum vardir

arkadaslarini iyi secememissin bundan sonra iyi secmelisin..

Kah.e deyip sandalyeyi devirmek bir tek yesilcam filmlerinde oluyor zannetmistim Ayy dinlemesi de guzel film gibi

Ben normaldede göz makyajı çok yaparım gözlerim büyük olduğu için de dikkat çekiyor makyaj
Gozler buyuk gogusler buyuk hemide hostes ve nal kadar tasi olan yuzugu var arap seyhinden evlilik teklifi aldi ortamlarda cok dikkat cekiyor kiskaniliyor nasil bi hayal dunyasidir bu aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…