Sen kimsin ki

Gözümde canlandırdımda bana bir gülme geldi, k#hep deyip sandalye yıkmak eski türk fliminden alınti gibi

Bu kız genelde uyduruyor konuları gibi geliyor.
Bir önceki konusuna baktım, o konu gerçek mi anlayamadım. Bir doktorla aramda geçen bir diyalogu yazacağım. Doktorun bana demek istediğini anlayan biri açıklarsa konular uydurma mı değil mi biraz da olsa anlarız.
Ben sürekli kilo veren; ama göğüsten hiç kilo vermeyen biriyim ve ölçüyü burada söylemeyeyim; ama ciddi anlamda büyük göğüslerim var. Çok sık meme muayenesi de yapmam, geçen yaz aklıma geldi ne zamandır bakmıyorum, bir bakayım dedim. Elime sertlik geldi, sürekli kilo verip, göğüsten hiç vermediğim için de kafamda direkt göğsümde büyük bir kitle olduğu düşüncesi uyandı. Panikle hemen doktorda aldım soluğu, elle muayene ve ardından tabiki hemen ultrasona yolladı. Gittim ve doktor dedi ki meme dokun çok fazla, normalde yağ dokusu çok olur, o yüzden rahatça da kontrol edebiliyorum, şu anda kontrol ederken de zorlanıyorum; ama bir şey yok. Sonra ben elime gelen yeri gösterdim, oraya da baktı ve burada daha da yoğun, korkma dedi.
Meme dokusundan kastı süt bezleri midir yoksa başka bir şey midir?
Edit: nette araştırdım; ama neyi kast ettiğini anlayamadım, o yüzden direkt uyduruyor diyemedim.

Son düzenleme:
Bence guzel bir soru sormus konusunda bi yalan goremedim

O başlıkta süt bezi ile ilgisi yok diyen bir sürü kişi var. Ben bana denilenin tam anlamını bulamadığım için uydurmuş mu uydurmamış karar verip, yorum yapamadım.
Buradakilere sorucak olursan hostes olmak icin c2 seviyesinde ingilizce gerekiyormus güya.. bana doktor öyle demisti bilemem süt bezlerin fazla demisti

Reactions: Z P
O başlıkta süt bezi ile ilgisi yok diyen bir sürü kişi var. Ben bana denilenin tam anlamını bulamadığım için uydurmuş mu uydurmamış karar verip, yorum yapamadım.
Anladim canim. Pek anladigim konular degil acikcasi sut bezi filan ama konusu samimi geldi

Buradakilere sorucak olursan hostes olmak icin c2 seviyesinde ingilizce gerekiyormus güya.. bana doktor öyle demisti bilemem süt bezlerin fazla demisti
Olabilir canim senin dedigin gibi bendede sertlik var bende gittim doktora bi sorun yok dedi ama aciklamada yapmadi belkide benimde oyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…