• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen kimsin ki

Nolmuş buraya böyle herkes ceza almış :oha: bazı şeyleri görmezden gelip yorum yapmamak en güzeli.herkes herşeyin farkında kimse salak deil burda :lülülü:

Mune Mune abla konu sahibi kendi fotolarindan rahatsiz olmus koydugum fotolari kaldirir misin herkes rahatlasin
Kendi fotoğraflarımdan rahatsız olmadım senin gelip başka konuya koyduğum fotoğrafları burada paylaşıp dalga geçmenden rahatsız oldum sen kimsin ki insanlarla dalga geçme hakkı buluyosun kendinde sen koy fotoğrafını bizde seninkini eleştirelim bakalım. Hadi şimdi kumda oynama sırası sende..

Yo ben güzelim diye idda etmedim tam tersi kilolu bir insanım ve nerdeyse bütün kk fotolarımı görmüştür ama oramı buramı inceltip benim doğal halim diye koymuyorum utan utan utanmak iyidir :KK66:
Oramı buramı inceltmedim orda ki fotoğrafı gördün makyajsızdı, profilime koyduğumda makyaj vardı oramı buramı nasıl incelticem sen yapıyosan soyle kiloluymussun biliyorsundur belki bu isleri ben kilolu degilim 55 kiloyum gerek duymuyorum.

3jamiilaa 3jamiilaa agustos ayinda actigin konuda ingilizce bilmedigini soylemissin 4 ayda ne ara b2 seviyesine gelip sinavi gecip egitimini görüp hostes oldugunu da aciklarsan hostes olmak isteyen arkadaslarimiza yardimin dokunur. 4 ayda sipsak ingilizce :KK66:
İngilizce bilmiyorum demedim gelistirmem lazım dedim zaten kura basladıgımda b1dim suan b2yim 4 ayda isteyince hersey olabiliyor tek tavsiye edicegim sey bu ;)

İngilizce bilmiyorum demedim gelistirmem lazım dedim zaten kura basladıgımda b1dim suan b2yim 4 ayda isteyince hersey olabiliyor tek tavsiye edicegim sey bu :KK66:
Hadi bunu yiye ohmm inanalim.

Hic egitim almadan bodoslama daldin hostes oldun oyle mi ?

Fazla makyaj yapma cildin çabuk yıpranır.
Milletle mesafe koy arana.
Kız ayıp etmiş ama sende geri kalmamışsın.
Böyle durumlarda sakin ol ve evet canım hatta kahvaltıda ekmeğe fondöten sürüp yiyorum de geç.
Sen küfredip gittiğinde diğerlerinin gelmemesine kızma, lisede bile kalmadı böyle olaylar.
Nasıl olsa sevgilinin oraya taşınmayacak mısın, takma kafana.

Back
X