- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.684
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben hep öyle okuyodum . Sen diyince anladım başka bişi olduğunu.Seni yine yarımkure diye okudum ya ulaann![]()
Aklıma bu masa devirme olayı geldi nedense :)
Benim meslek cografya ile alakali, algıda secicilik saniyodum, baya baya subliminal mesajAy ben hep öyle okuyodum . Sen diyince anladım başka bişi olduğunu.
Kendi fotoğraflarımdan rahatsız olmadım senin gelip başka konuya koyduğum fotoğrafları burada paylaşıp dalga geçmenden rahatsız oldum sen kimsin ki insanlarla dalga geçme hakkı buluyosun kendinde sen koy fotoğrafını bizde seninkini eleştirelim bakalım. Hadi şimdi kumda oynama sırası sende..Mune abla konu sahibi kendi fotolarindan rahatsiz olmus koydugum fotolari kaldirir misin herkes rahatlasin
Oramı buramı inceltmedim orda ki fotoğrafı gördün makyajsızdı, profilime koyduğumda makyaj vardı oramı buramı nasıl incelticem sen yapıyosan soyle kiloluymussun biliyorsundur belki bu isleri ben kilolu degilim 55 kiloyum gerek duymuyorum.Yo ben güzelim diye idda etmedim tam tersi kilolu bir insanım ve nerdeyse bütün kk fotolarımı görmüştür ama oramı buramı inceltip benim doğal halim diye koymuyorum utan utan utanmak iyidir![]()
internetten okuyabilirsin hosteslik için gerekli şartları19 yaşında hostes miii?Otobüs hostesi mi![]()
Masum rolüne bürünmek mi? Hiç tarzım değil sayın lavantaNe kadar da 2-3 destekçi buldum diye masum rolüne bürünen bir konu sahibi..
Her seferinde ortaligi birbirine katiyorsun..Masum rolüne bürünmek mi? Hiç tarzım değil sayın lavanta![]()
TamamHer seferinde ortaligi birbirine katiyorsun..
Bundan keyif aliyor olabilirsin, beni ilgilendirmez elbet fakat bu ciddi bi sorundur, naçizane söylemiş olayım..
İngilizce bilmiyorum demedim gelistirmem lazım dedim zaten kura basladıgımda b1dim suan b2yim 4 ayda isteyince hersey olabiliyor tek tavsiye edicegim sey bu3jamiilaa agustos ayinda actigin konuda ingilizce bilmedigini soylemissin 4 ayda ne ara b2 seviyesine gelip sinavi gecip egitimini görüp hostes oldugunu da aciklarsan hostes olmak isteyen arkadaslarimiza yardimin dokunur. 4 ayda sipsak ingilizce
![]()
Hadi bunu yiye ohmm inanalim.İngilizce bilmiyorum demedim gelistirmem lazım dedim zaten kura basladıgımda b1dim suan b2yim 4 ayda isteyince hersey olabiliyor tek tavsiye edicegim sey bu![]()